Nyheder

VIND DIN NYE MICRA

Tirsdag - 6. februar 2018

 

Få en dejlig afslappet skiferie uden bekymringer

Mandag - 22. januar 2018

Skiing, winter, snow, skiers, sun and fun - family enjoying win


Gode råd til kør-selv-skiferien

Skiferien er for mange lige rundt om hjørnet og flere foretrækker at tilbagelægge turen i bil. Derfor har vi samlet en række gode råd til dig der planlægger en kør-selv skiferie.

 

Tjek bilen inden du kører
Mange ting kan du selv tjekke, mens andre ting kræver et besøg på værkstedet. Du kan selv tjekke:

• Væskeniveau – bremsevæske, kølervæske, sprinklervæske
• Oliestanden samt oliefilter
• Dækkenes tilstand
• Dæktryk
• Vinduesviskere
• Husk advarselstrekant, donkraft, hjulnøgle & sikkerhedsveste til alle passagerer

Ønsker du at spare dig selv for tid, kan du bestille et Gratis Vintertjek her.

 

Husk papirerne
Der er en række papirer og mærkater, som du bør huske inden rejsen/turen starter:

• Den originale registreringsattest
• Pas
• Det blå sygesikringskort. Du kan bestille det her på borger.dk
• Kørekort
• DK skilt (undtagen for biler med EU nummerplader, såfremt turen går til lande i Europa)
• Motorvejsmærkater
• Miljømærkat
• Det grønne kort – dokumentation for ansvarsforsikring. Det er ikke et krav i EU/EØS-lande, men i en række lande udenfor EU skal det grønne kort medbringes.
• Det røde kort, hvis bilen er kaskoforsikret. Er dit forsikringsselskab med i Røde Kort-ordningen, skal du ringe til SOS Internationals alarmcentral. Du kan downloade det røde kort
som mobilapplikation hos SOS International her. Er du forsikret hos Tryg eller en forsikring, Tryg varetager skal du i stedet ringe til Tryg International vejhælp 
• Rejseforsikring

 

Børn i bilen
Husk underholdning til børnene – både den elektroniske (iPads med apps og film, DVD, Gameboy etc.) men også den mere “sociale” i form af quiz’er og fælles leg. På bloggen valdemarsro.dk er samlet en række rigtig gode tips til, hvordan man får en skøn bilferie med børn. Og sidst men ikke mindst husk at tjekke om der er særlige regler for brug af autostole, når du kører i Europa på www.autostol.dk .

 

Få styr på sikkerheden 
Ved at være forberedt på eventuelle uheld kan I være trygge på ferien, selvom I er langt hjemmefra. Det er bl.a. en god ide at have ting med som sneskovl, snekæder, slæbetov, førstehjælpskasse, ildslukker, lygte, advarselstrekant, sikkerhedsveste til alle passagerer samt varme tæpper.

Husk at i nogle lande er sikkerhedsudstyr og vinterdæk et krav. Her på FDMs hjemmeside kan du få svar på hvilke regler der gælder i Europa for vinterdæk og sikkerhedsudstyr: Regler for vinterdæk / Regler for sikkerhedsudstyr.

 

Øvrige gode råd
• Undgå at køre fredag og lørdag, hvor risiko for kødannelse er størst.
• Kør om aftenen og natten og undgå eftermiddagen, hvor ferietrafikken er værst.
• Bruger børnene mobilen til at spille på, så husk at datatrafik kan være væsentlig dyrere i udlandet.

 

Rigtig god ferie!

 

 

 

Bliv vinterklar med et gratis vintertjek

Mandag - 22. januar 2018

heart with hands, love winter concept

Vær tryg når du kører ud i vinteren – Få et gratis 14. punkts vintertjek.

Din bil udsættes for barske trafikforhold i løbet af vinteren. Vær sikker på, at den er klar – få tjekket 14 ømme punkter, der øger din sikkerhed i vintermørket. Ved et vintertjek gennemgår værkstedet de mest basale ting, der bør være i orden inden vinteren for alvor sætter ind. Vintertjekket omfatter:

• Kobling
• Bremser
• Styretøj
• Dæk
• Viskere
• Lys
• Sprinkler
• Batteri
• Lækager
• Transmission
• Undervogn
• Udstødningssystem
• Kølesystem
• Forrude

 

Tilbuddet gælder til 28/2 2018


» Bestil tid her…

 

 

Stil dig op i køen til den nye Leaf

Tirsdag - 7. november 2017

Leaf

 

Hos Trio Biler har vi allerede modtaget de første fire reservationer på den revolutionerende nye elbil Nissan LEAF.

Det er den unikke premiere-model LEAF 2.ZERO, som kun kommer i begrænset antal, der er kø til allerede. Bilen leveres først fra starten af 2018.

I forvejen er LEAF verdens mest solgte nul-emissions-elbil, og nu kommer den så i en ny og opdateret version.

Den nye model har en længere rækkevidde, et dynamisk design, avancerede førerassistentteknologier og flere opkoblingsmuligheder.

DEN MEST AVANCEREDE
Vi tager ikke fejl, når vi siger, at den nye Nissan LEAF er verdens mest avancerede og tilgængelige 100 % eldrevne bil – og at den er et ikon for fremtidens biler.

Nu kan en LEAF køre 378 km. på en enkelt opladning og bilen er blevet hurtigere til at accelerere, samtidig med at den er spækket med nytænkende teknologi, som giver mere sikkerhed og komfortabel kørsel.

HJÆLP TIL CHAUFFØREN
Teknologien ProPILOT benytter styring, bremser og hastighed til at assistere føreren med at holde en enkelt vognbane, både ved lav hastighed og ved motorvejsfart.

Ved kødannelse reduceres hastigheden automatisk og bilen standser helt, hvis trafikken går i stå. Når trafikken kommer i gang igen, starter bilen automatisk og følger efter det forankørende køretøj.

LEAF’en kommer med to-vejs opladningsteknologi. Det betyder, at den kan sende overskydende energi retur til ejerens private hjem.

DU kan også bestille den unikke LEAF 2.ZERO special-model allerede i dag.

PRIS OG MERE INFO
Prisen på specialudgaven er kr. 299.990 inkl. metallak, gratis strøm i tre år samt ladeboks og installation.

Bilen leveres fra starten af 2018 – kom ind og hør mere om den nye LEAF hos Trio Biler på Energivej 22 i Ballerup.

 

 

Fremryk bilkøbet og spar penge

Mandag - 6. november 2017

Fremryk bilkøbet til 2
I stedet for at køre videre i din nuværende benzinsluger kan det være en god idé for private at fremrykke købet af ny bil efter afgiftsnedsættelsen.

Mellemstore biler, der går langt på literen, er efter afgiftsnedsættelsen blevet så billige, at det kan være en god idé for private bilejere at fremskynde deres bilskifte, viser nye undersøgelser* Lad os tage et eksempel: Er man pendler og kører 30.000 km om året i en otte år gammel bil, der kører 12 km på literen til 10,50 kroner literen og 4.700 kroner i ejerafgift om året, vil man de næste fire år komme af med 183.800 kroner til benzin, ejerafgift og værditab. Der er her tale om en stor og pænt udstyret familiebil bil af et populært mærke. Dens værditab i de fire år anslås til 60.000 kroner.

Det er billigere med ny bil
For 7.492 kroner mindre end det, 176.308 kroner over fire år, kan man køre i en spritny bil som Nissan Qashqai 1,5dCi Tekna med 110 villige hestekræfter. Det skyldes, at bilen kører 26,3 km på literen, kun koster 2.100 kroner om året i ejerafgift og har en meget fornuftig afskrivning på ca. 120.000 kroner over fire år. Der regnes her med, at reparationsudgifterne på den gamle bil går lige op med de nettorenter, man skal betale ved køb af ny bil. Så hvis man har penge stående i banken til nul procent i rente, vinder den nye bil med en endnu større margen. Samtidig har du i dag mulighed for at tegne en meget attraktiv serviceaftale, som giver dig en god tryghed og faste rammer for dit bilbudget.

Besparelse på 38.000 kroner
Kan man nøjes med en Nissan Micra 0,9IG-T Acenta med 90 hk, der kører 22,7 km på literen, er udgiften kun 137.986 kroner over fire år – en besparelse på 38.000 kroner. Ønsker man derimod at flotte sig lidt og gerne vil køre i en stor og smart bil, skal man af med 234.666 kroner for at sidde bag rattet i den skarpt designede, ny introducerede Nissan X-Trail 1,6dCi Tekna med automatgear i fire år. Det er kun knap 1.000 kroner dyrere om måneden, end at fortsætte i ens gamle bil.

– Med andre ord er det penge lige ned i foret at sælge den gamle bil, for eksempel til Trio Biler, og købe en ny Nissan. Kom ind forbi os og få en uforpligtende snak om hvad du kan spare i forhold til din nuværende bil, og få et godt tilbud fra os.

 

 

*Kilde: autocom.dk

Nicolai kørte bilræs i piratskib helt til Italien

Onsdag - 4. oktober 2017

SkibetFotograf: Christian Bengtsen 

 

I tre år har Nicolai Bang solgt biler hos Trio Biler i Brøndby. Han var kun 21 år, da han begyndte – og egentlig var det lidt for sjov, at han fik tanken om at blive bilsælger. – Alt hvad jeg lavede havde jo alligevel noget med biler at gøre, så da en ven udfordrede mig til at blive bilsælger, så prøvede jeg.
Og sandt er det, at Nicolai er skør med biler. Altså, sådan rigtig skør. Sidste år byggede han en gammel bil om til et piratskib. Han kørte derefter bilræs til Italien i piratskibet, som var udstyret med både en seks meter høj mast og et førerhus på taget af bilen.

– Jeg deltager i billøbet Carbage Run hvert år, og det er altid sjovt. Løbet består af biler, der er er noget gammelt skrammel, og som deltagerne skal bygge om til noget sjovt. Navnet er en blanding af ordet car og garbage. Bil og skrammel, fortæller Nicolai.

Piratskibet fik allerstørst interesse blandt alle de cirka 200 deltagende biler. Også fra politiet, som flere gange undervejs stoppede det trillende skib.

– Vi slap for at få bøder, til gengæld tog samtalerne med politiet lidt tid. Da vi heller ikke kunne køre så hurtigt med den høje mast, de 200 træplader på siden og piratkaptajnens førerhus på taget, nåede vi ikke så mange af løbets underlige opgaver undervejs.

Lige nu er Nicolai på jagt efter en skrammelbil til næste løb i slutningen af januar 2018. Sammen med Sebastian Holm Bek, som er mekaniker og Nicolais kollega hos Trio Biler, skal bilen udsmykkes og bygges om.

Det kunne måske godt blive en Mitsubishi, som er bilmærket han fortrinsvis selv sælger hos Trio Biler. Han beskriver i hvert fald bilerne som utrolig driftsikre biler, der aldrig fejler noget.

Carbage Run går næste gang igennem Østeuropa i vinterkulden, så Nicolai og mekanikeren er gået i tænkeboks for at finde den helt rette forklædning til bilen.

– Det er et stort arbejde at bygge bilerne om, men vi kan lide at bikse med dem i fritiden. Det har jeg jo altid gjort. Biler fylder meget i mit liv, siger Nicolai.

Selv kører Nicolai i en lækker firmabil, men vennerne skifter biler cirka hver 6. uge, så der er altid biler at bikse med.

– Jeg er vist mest kendt for at være god til at polere og sådan noget. Jeg kan ikke lide det der beskidte arbejde med bilerne, så det er nok en rigtig god idé, at jeg er blevet bilsælger og ikke mekaniker, fastslår Nicolai ærligt.

Han bliver heller ikke bekidt som tilskuer, når der køres ræs på Striben i weekenderne, eller som gæst ved træf over hele landet.

– Jeg kommer for at kigge, og det samme må kunderne også gerne gøre hos mig, når jeg er på arbejde hos Trio Biler på Brøndbytoften 7 i Brøndby, siger han.

– Når man skal vælge sin bil, så er det jo en drøm, man skal have opfyldt. Det er superfedt, når jeg kan være med til at opfylde folks bildrømme, ved at hjælpe dem med at finde den helt rigtige. Jeg bliver nærmest helt høj, hver gang det lykkes – og så tror jeg faktisk aldrig, jeg bliver træt af at tale om biler, fastslår han.

 

 

 

 

Gode råd om skift til vinterdæk

Tirsdag - 3. oktober 2017

Driving SUV car in winter on forest road with much snow

 

Dæk skal passe til årstiden!
At køre med vinterdæk om sommeren kan være lige så farligt som at køre med sommerdæk om vinteren. Vinterdæk er fremstillet af blødere gummi end sommerdæk. Det gør at vinterdæk bedre kan stå fast på vejbanen ved lave temperaturer. Et sommerdæk bliver hårdt og har ikke samme vejgreb som et vinterdæk. Vinterdækket har samtidig flere lameller og en særlig mønsterudformning som gør, at dækket “bider” bedre fast i vejen og dermed fortrænger vand og sne bedre end sommerdækket.


Tommelfinger-regel:

• Montér vinterdæk omkring efterårsferien og sommerdæk omkring påske
• Ved temperaturer under 7º er vinterdæk det rigtige valg
• Ved temperaturer over 7º er sommerdæk det rigtige valg

Når temperaturen er under 7º, og der er risiko for rim, frost og slud, sikrer vinterdækkets gummiblanding optimalt vejgreb. Ved højere temperaturer kommer sommerdækket til sin ret både på tør og våd vej.


Husk også at tjekke mønsterdybden!

Loven foreskriver min. 1,6 mm mønsterdybde på person- og varebiler, men vi anbefaler, ligesom FDM, at skifte dæk når dækmønstret er slidt ned til 3 mm. Hvis dækkets mønsterdybde er for lille vil dækket ikke kunne aflede så store vandmængder, og der vil derfor være større risiko for akvaplaning. Akvaplaning betyder, at vandet ikke kan ledes væk fra dækket, som derfor vil glide ovenpå vandet. Det vil medføre manglende styre- og bremseevner. Desuden vil dæk med dybere mønster bedre kunde gribe fast i sne.


Råd til opbevaring.

Vælger du selv at opbevare dine sommerhjul indtil foråret, skal det være tørt, køligt og gerne et mørkt sted (ikke i sollys). Det vil sikre, at dækkene ældes mindst muligt og dermed bevarer sine egenskaber bedst.

 


Rigtig gode tilbud på vinterdæk!

Tirsdag - 3. oktober 2017

tilbud-vinterdaek

 

Forkæl din bil med nye vinterdæk! Lige nu er der rigtig gode tilbud på Bridgestone vinterdæk.


Priseksempler på 4 stk. Bridgestone vinterdæk:

Type Størrelse 4 dæk
Bridgestone LM001 155/65R14 2.499,-
Bridgestone LM001 165/70R14 2.599,-
Bridgestone LM001 165/65R14 2.699,-
Bridgestone LM30 175/65R15 2.699,-
Bridgestone LM001 185/65R15 2.699,-
Bridgestone LM001 205/60R16 3.999,-
Bridgestone LM80EVO 215/65R16 4.499,-
Bridgestone LM80EVO 215/60R17 5.999,-

 

Priserne er inkl. montering, afbalancering, miljø og moms. Tilbuddet gælder til 28/02 2018.

 

» Læs vores gode råd om vinterdæk…

» Se priser på opbevaring & ombytning…

» Bestil tid til hjulskift…

» Få et tilbud på dæk… 

 

Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål til valget af vinterdæk er du altid velkommen til at kontakte os på 39 53 54 00.

En gang om året ville vi gerne skrue ned for Susanne

Torsdag - 8. juni 2017

Susanne1

 

 

Egentlig var aftalen dengang i 2013, da Susanne Møller blev ansat som kontordame hos Trio Biler, at hun skulle hjælpe os i 25 timer om ugen – og at julepynt ikke var hendes arbejdsopgave.

Men Susanne ville det anderledes. Hun viste sig nemlig hurtigt at være så dygtig på mange områder, at arbejdstiden blev sat op til fuld tid.

Ud over at påtage sig opgaver som bogholderi, registrering af biler, telefonpasning, post og rykkerprocedurer, går Susanne også til hånde ved alle andre typer opgaver.

Løser alt
- Jeg har den holdning, at alle opgaver skal løses, lige meget hvad de går ud på. Jeg skal nok få dem løst – og det ved mine kolleger i alle vores afdelinger godt, så de kommer til mig med mange mærkelige spørgsmål og problemer, fortæller Susanne med smil i stemmen.

Skulle der alligevel være en enkelt stille stund, går Susanne i gang med rengøring af køkken eller toiletter. Bare fordi hun ikke kan holde ud at kede sig – og fordi hun som tidligere indehaver af et rengøringsfirma synes, at det er så dejligt at gøre rent og rydde op.

Energiske Susanne på 52 år går til fitness fire gange om ugen, og hun cykler også gerne de 44 km. til og fra arbejde, når hun skal fra hjemmet i Greve til Trio Biler i Ballerup.

Snigende nisser
En enkelt gang om året, kunne hendes kolleger dog godt ønske sig, at Susanne skruer lidt ned for energien. Det er, når hun ved juletid går amok med at pynte op til jul.

– Jeg prøver at indskrænke juleriet til mit eget skrivebord … og til væggen bag mig … og til glasruden ind mod værkstedet, siger Susanne undskyldende.

Hun tager kollegernes drilleri med godt humør. De forstår ikke – som Susanne gør – at det jo er naturligt, der kommer mere og mere julepynt.

– Sådan nogle nisser, de yngler jo i løbet af året, så der kommer jo helt automatisk flere snigende, forklarer hun med et grin, inden hun igen går i gang med at løse sine mange opgaver.

 

 

 

Trio Biler BasisService til din Nissan eller Mitsubishi

Mandag - 29. maj 2017

BasisService er et tilbud til dig som har en Nissan eller Mitsubishi, der er mere end 3 år gammel. Eftersynet er mindre end et stort serviceeftersyn og er derfor også billigere. Vi gennemgår din bil på en række vitale områder og skifter motorolie samt oliefilter.

Hvis du har tid og lyst, opfordrer vi til, at du deltager i gennemgangen af bilen sammen med din Nissan eller Mitsubishi tekniker. Her kan I drøfte evt. nødvendige og/eller anbefalede reparationer på din bil, og du får samtidig oplyst prisen på dem. Du har også mulighed for at få gode råd om, hvordan du vedligeholder din bil fremadrettet, så den får en lang levetid.

Trio Biler BasisService pris kr. 1.295,-

 

BasisService


Det indeholder et BasisService:

Motor og motorrum:

 • Udskiftning af oliefilter og op til 4 liter* kvalitetsolie fra Q8.
 • Kontrol af generators ladeeffekt.
 • Kontrol af kølervæskestand og frostsikringspunkt.
 • Kontrol af batteri.
 • Visuel kontrol af olielækage fra motor.
 • Visuel kontrol af olielækage fra gearkasse.
 • Kontrol af multiremme.

* Pris pr. ekstra liter olie: kr. 158.

Styretøj og undervogn:

 • Kontrol af styrekugler og bærekugler.
 • Visuel kontrol af fjedre og støddæmpere.
 • Visuel kontrol af manchetter på drivled, hjulophæng og styretøj.
 • Kontrol af forhjulslejer.
 • Kontrol af baghjulslejer.
 • Kontrol af servostyringsvæske.
 • Kontrol af bærearme og stabilisator.
 • Visuel kontrol af udstødningen.
 • Bremser:
 • Kontrol af bremsevæskestand og kogepunkt.
 • Visuel kontrol af bremseslanger/rør.
 • Visuel kontrol af bremsebelægning for og bag (hvis muligt).

Dæk og fælge:

 • Kontrol og justering af dæktryk.
 • Kontrol af dækmønster.
 • Kontrol af buler/skader i dæk og fælg.

Karosseri:

 • Smøring af dørhængsler.
 • Visuel kontrol af ridser, stenslag og revner i forrude.
 • Kontrol af lygternes funktion.
 • Kontrol af lygteindstilling.
 • Kontrol af visker/vasker på forrude, bagrude og lygter.

Andet:

 • Genopfyldning af sprinklervæske.
 • Kontrol af horn.
 • Kontrol af køleeffekt på aircondition – Temperaturmåling.
 • Kontrol af tandremsinterval (hvis muligt).
 • Udlæsning af evt. fejlkoder på bilens elektronik med diagnosetester

 

» Book tid her… 

 

 

Så hentede Gerda og Jens endnu en bil

Fredag - 28. april 2017

ib med kunder

I 25 år har ægteparret været kunder hos Trio Biler

Jens og Gerda Pedersen har de seneste 25 år haft 15-16 biler. En stor del af dem er købt hos Trio Biler – og nu har de gjort det igen.

For nylig fik ægteparret, der nu er gået på pension, overrakt nøglen til endnu en bil af Trio Bilers salgsdirektør Ib Jesager. Denne gang har de valgt en Nissan Qashqai – og med den har de valgt at slutte rækken af bilkøb.

Det er en god bil

- Det er vores anden Qashqai. Det er en rigtig god bil, og den kan holde i mange år, så det bliver nok vores sidste bil, fortæller Jens om hans og Gerdas valg af bil.

Samtlige af deres biler fra Trio Biler er købt hos salgsdirektør Ib Jesager. For hos ham føler ægteparret sig altid velkommen, og han er god til at finde biler, der passer til deres behov.

- Da vores Peugeot for nylig gik i stykker, var vi hurtigt tilbage hos Ib for igen at købe en Nissan. Det er et godt mærke, som vi synes rigtig godt om. Vi har haft en del Nissan’er. Blandt andet to Primera stationcar og to Qashqai. Den første Qashqai købte vi i 2007 og nu har vi så en igen, fortæller Jens og Gerda.

Bilskift hvert andet år

- Vi har for det meste købt brugte biler, det har der været bedst økonomi i for os. Vi har skiftet bil cirka hvert andet år, og nogle gange har vi haft to biler på samme tid. Vi har været meget afhængige af, at det var gode biler. For vi har boet 17 år i Faxe, og jeg kørte den lange vej på arbejde i Brøndby hver dag. Det var cirka 140 km. om dagen, siger Jens.

Nissan Qashqai, som parret kører i nu, har rigeligt med plads og bruges også som familiebil.

- Til pensionister, som os, er den også rigtig god. Den er høj, og det er godt til ældre mennesker, at vi kan sætte os ind i bilen uden at krølle os helt sammen. 

- Vi har også brug for meget plads, selvom vi kun er to. Efter vi er blevet pensionister kører vi nemlig flere gange om året på ferier sydpå og til vores familie i England. 

Kører stadig langt

- Der skal også være plads til meget bagage, når vi kører i sommerhuset, siger Jens, der altså stadig kører langt i sine biler også efter at han ikke længere arbejder som maskintekniker på Fin-Tek maskinfabrik i Brøndby, hvor han var ansat i 38 år. 

Selvom Gerda og Jens i øjeblikket ikke regner med at købe flere biler, så ser vi dem forhåbentlig stadig hos Trio Biler.

- Vi har deltaget et par gange i Trio Bilers julestue, det var hyggeligt. Vi kan kende mange af de medarbejdere, der har arbejdet der længe – og så ses vi jo også, når bilen skal til service, lover Gerda og Jens Pedersen. 

Prismatch!

Tirsdag - 4. april 2017

Med Prismatch fra Trio Biler kan vi som autoriseret værksted tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette*.

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn og så med specialuddannede mekanikere. Ved at lade os som autoriseret værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.


*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 1 måned og være indhentet indenfor en radius af 25 km. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

 

 

Happy driver woman on summer vacation

Få et tilbud på dæk her!

Mandag - 20. marts 2017

 

Stack of Car wheels

Nu kan du nemt og uforpligtende få et tilbud på dæk til din bil. Udfyld formularen nedenfor og vi vender herefter tilbage med et tilbud.

 

Nummerplade/registreringsnummer*

Type*
 Sommerdæk Vinterdæk

Dækstørrelse* (f.eks. 175/65TR15)

Navn*

E-mail*

Telefonnummer*

Eventuel besked

 

Martin er vild med computere på hjul

Tirsdag - 14. marts 2017

Martin

 

Det er en stor fordel for Martin Schlotfeldt og Trio Biler, at han ud over at være mekaniker også er lidt af en computernørd. Antallet af computere i nye biler bliver flere og flere, og Martin er klar til hver eneste af dem.

– I øjeblikket er jeg i gang med at uddanne mig til tekniker både hos Nissan og Mitsubishi. Der er ret stor forskel på de to bilmærkers elektronik. De har også forskellige betegnelser og tests, som jeg skal kunne for at kunne stå for de tekniske reparationer og fejlfinding, fortæller 30-årige Martin. Hver teknikeruddannelse varer et par år.

I fremtidens nye biler vil der sagtens kunne være op til 50 computere. I de nye Nissan-biler er der i øjeblikket 10-20 stykker.

– Biler er jo efterhånden computere på hjul. Og det synes jeg er spændende at arbejde med. Computerens fejlfinding er jo udelukkende vejledende. Den viser kun, hvor der er noget galt i bilen. Udfordringen for teknikeren er at finde ud af, hvad der er galt og hvorfor. Det er fejlfindingen, jeg synes, er spændende, fortæller Martin, der har været mange år hos Trio Biler i Brøndby.

Fremover er det fortrinsvis kunderne i vores Ballerup-afdeling, som møder Martin, for han har takket ja til at prøve noget nyt i en stilling i søsterafdelingen efter 12 år i Brøndby, hvor han begyndte som lærling.

For Martin, som godt kan lide udfordringer inden for teknologi og computere, er teknikeruddannelsen og fremtidens arbejdsopgaver på værkstedet en dejlig udfordring.

– Der bliver ved med at komme nye typer opgaver og nye krav til bilerne. Blandt det nyeste er, at bilerne nu har en lang række kameraer og radarer hele vejen rundt, som skal kalibreres rigtigt for at virke. Der er for eksempel kameraer til automatisk bremsning, til aflæsning af vejstriber og til automatisk parkering. Der bliver også ved med at komme nye krav til dieselbilers forureningsgrænse, så vi teknikere skal lære nyt konstant, siger Martin og lyder godt tilfreds med den fremtidsudsigt.

Han bliver færdig som Nissan-tekniker i år og som Mitsubishi-tekniker næste år.

 

 

Få svar efter fyraften – når du har tid

Fredag - 20. januar 2017

outdoors
Vi er mere klar end de fleste til at svare på alle dine bil-spørgsmål om priser, modeller, service, leje, dækskift og meget mere.

Vi skiftes nemlig til at sidde klar i chatten på vores hjemmeside, når du har tid til at tænke på biler. Det vil sige også efter din og vores arbejdstid.

Vi er klar i chatten hver dag fra kl. 7 til 22 på triobiler.dk.

Du får straks brugbare og relevante svar, for det er vores egne medarbejdere, der sidder klar i chatten. De samme, som du kan møde i forretningen til hverdag.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du kan få et brugbart og hurtigt svar på dine spørgsmål, præcis når du har behov for det. Vi er klar, hvis du tænker på bil kl. 7 om morgenen på din løbetur eller midt i aftensmaden, når I kommer til at tale om, at bilen skal have nye dæk.

Du finder chatten i nederste højre hjørne på vores hjemmeside, uanset hvor du er henne på siden.

 

Velkommen til! Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

Når Jonathan vifter med nøglen går det stærkt

Tirsdag - 11. oktober 2016

dav
Jonathan Clausen blev ikke professionel fodboldspiller, som han ellers planlagde da han som 4-årig begyndte at spille. Til gengæld scorer han i dag ret godt på tavlen over bilsalg i frokoststuen hos Trio Biler i Ballerup.

Her har han været ansat siden februar 2015, først som juniorsælger og fra 1. august som salgskonsulent. Og sælge, det kan han. På den gode måde.

I stedet for at træffe hurtige beslutninger på fodboldbanen, foretrækker Jonathan nemlig i dag et mere roligt tempo, når han sammen med sine bilkunder rådgiver dem, så de vælger den helt rigtige bil.

– Det er en vigtig beslutning at vælge en ny bil, det er ikke noget, man skal gøre uden at have tænkt sig ordentligt om. Ofte kommer kunderne forbi og kigger på bilen et par gange, eller også har de nogle ekstra spørgsmål. Det er ikke min stil at presse dem til at tage et valg. Jeg vil hellere have, at de tænker sig om en ekstra gang, for når de først er helt sikre, bliver de også glade for deres nye bil, og så har vi fået endnu et par meget tilfredse kunder, fortæller Jonathan om sin måde at sælge biler på.

Og han leverer mange tilfredse kunder til Trio Biler. Men når først de har valgt en bil, skifter deres rolige tempo pludselig når Jonathan vifter med nøglen.

– Det må gerne gå hurtigt, når de skal have nøglen til bilen for første gang. De fleste vil bare gerne afsted i en fart og prøve at køre i den. Men vi skal jo lige gennemgå bilen med dem og vise, hvordan den fungerer. Det er altid sjovt at mærke, hvor meget de glæder sig og høre om de særlige køreture, de har planlagt i deres nye bil, siger Jonathan.

Den 21-årige Ballerup-dreng er på hjemmebane hos Trio Biler, både som sælger og som fodbold-interesseret.

– Det er jo så heldigt, at Nissan, som vi sælger hos Trio Biler i Ballerup, er hovedsponsor for UEFAs Champions League, så jeg bruger den mulighed for at lave nogle gode fodboldkonkurrencer på vores Facebook-side, slutter Jonathan.

 

Gratis “lånecykel” mens bilen er på værksted

Søndag - 1. maj 2016

Vi ved godt, du hader at undvære din dejlige bil, når den er til service og lignende. Derfor tilbyder vi dig, at du gratis kan benytte en af vores låne-cykler, så du stadig kan komme frit omkring, mens bilen er på værksted. Vi har rigeligt, så der er også en til dig.

 

Cykler 2014