Velkommen til Åbent Hus Uge hos Trio Biler i Brøndby

16. – 22. august 2021

________________________

Den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV – den suveræne plug-in hybrid – byder på Åbent Hus hele ugen!

Oplev nyheden, vi har længtes efter at meddele. Den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, er kommet til Danmark, og Du har nu muligheden for at opleve den universale køreglæde.

Den avancerede og gennemtestede plug-in hybrid SUV lever op til en køreoplevelse af højeste karat, og bemærkelsesværdige priser, der starter fra kr. 319.995. 

Kvaliteten er japansk. Køreglæden er ekstraordinær 

Den nye Eclipse Cross plug-in hybrid giver dig det bedste fra flere verdener. Det dynamiske design fra en coupé kombineres med SUV’ens rummelighed og kraftfulde look. 

Den avancerede plug-in teknologi forenes med permanent firehjulstræk og rå trækkraft, så du kan have hele 1.500 kg på krogen.

De to stærke elmotorer stiller tilsammen hele 177 hk til rådighed, hvilket er helt unikt for biler i Eclipse Cross PHEV-prisklassen. Opladning til 80% via Quick Charge tager ca. 25 minutter, og på ren el er rækkevidden 45 km ved blandet kørsel og 55 km ved bykørsel, som du kan nyde i komfortabel stilhed.

Fra inderst til yderst er Eclipse Cross plug-in hybrid bygget på japansk kvalitet, og du får en af Danmarks bedste garantier på 5 år eller 100.000 km.

ECLIPSE CROSS PHEV INSTYLE

Topmodellen der aldrig går ned på udstyr

Er du typen, der elsker luksus og ikke vil nøjes med mindre end det ypperste? Så er topmodellen Eclipse Cross PHEV Instyle det helt rigtige valg!

Foruden 4-hjulstræk, Quick Charge og de to kraftfulde el-motorer, så byder Instyle-modellen på meget andet.

Er Du nysgerrig på udstyrvarianter, farver, priser mm., kan Du, ved blot ét enkelt tryk på kanppen

“NY MITSUBISHI ECLIPSE ECLIPSE CRPSS PHEV”,

læse meget mere: 

Vi glæder os til at se dig til Åbent Hus Uge på den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. 

Du er også meget velkommen til at booke din foretrukne tid til en prøvekørsel eller et uforpligtende møde for at høre nærmere via formularen nedenfor. Så vender vi tilbage med en bekræftelse herpå. 

Vi gør yderligere opmærksom på, at Åbent Hus gælder hele ugen i vores Brøndby afdeling. Se åbningstider her: https://www.triobiler.dk/kontakt/bilforhandler-broendby/ 

13 + 14 =