DANMARK RUNDT TEAM BODENHOFF 2021

En cykeltur til fordel for børn med kræft og deres familier 

Vi, hos Trio Biler, støtter igen i år – 2021 – op om Danmark Rundt Team Bodenhoff. En hjertesag, vi har stor respekt for, stolte over, at være en del af og bestemt ikke vil være foruden.

I den forbindelse, håber vi, at Du har lyst til at cykle med os på ”vores” etape – Finaleetapen – én etape vi cykler for Astrid. Det vil glæde os meget, hvis vi i fællesskab kan gøre noget ekstra, ved at sætte fødderne i pedalerne og sammen skabe håb for familier med kræftramte børn.

Vi cykler  fra vores afdeling i Ballerup, Energivej 22, lørdag den 21. august kl. 09.00.

Hos Trio Biler, vil vi gøre vores, for at skabe de bedste forudsætninger for en god start på den sidste etape. I den forbindelse vil vi sørge for fælles morgenmad fra kl. 07.30, inden vi sammen drager mod målet i Frederiksværk, hvor både børn og voksne er velkomne til at cykle med os over målstregen.

Direktør i Børnecancerfonden, Marianne Nielsen, vil også være her, sammen med nogle af deres protektorer, Kim Vilfort og Mark Strudal. 

 Vil Du køre med fra os d. 21/8 2021, så tilmeld dig via nedenstående formular senest d. 18. august.

Ved at følge knappen “Danmark Rundt 2021”,vil Du have mulighed for at læse mere om fondens arbejde, cykelløbet, selve ruten og meget mere.

 

Trio Biler donerer

Vi donerer 150 kroner for hver person, der sammen med Trio Biler cykler med på 8. og sidste etape af Danmark Rundt – en strækning fra Ballerup til Frederiksværk.

Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden, dermed til børn med kræft i DK og Grønland, som kan have uendelig stor betydning for det enkelte barn og familien.

6 + 3 =