“Kvinde kend din bil” workshop

kvinde-kend-din-bil-billede-efterar-2016

 

Det er slet ikke så kedeligt at lære sin bil bedre at kende, og vi er nu klar med vinterudgaven af vores populære “Kvinde kend din bil” workshop. Her gennemgår vi de gængse vedligeholdelsesdele på bilen, såsom dækskifte, dæktryk, kontrol af olie, kølervæske etc. –  alle ting som du selv kan gøre. Ligeledes vil der være mulighed for at få testet sin viden om den nye Nissan Leaf – bl.a. det at den er selvkørende.

Oven i det får du som deltager udleveret en lækker goodiebag, og så byder vi på forfriskninger og en let anretning! Så tag veninderne med og kig forbi til en hyggelig, sjov og inspirerende aften!

Arrangementet er ganske gratis, men kræver at du tilmelder dig, da der er et begrænset antal pladser. Du kan vælge mellem to datoer – den 7. november i vores afdeling i Ballerup og den 15. november i vores afdeling i Brøndby og du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor.

OBS! Vi har haft en overvældende tilmelding til kurset i Ballerup, og det er derfor på nuværende tidspunkt fyldt op, hvorfor vi har lukket for tilmelding. Vi afholder kurser igen til foråret, så der skal du være meget velkommen!

 

Vi glæder os til at hilse på dig!

 

» Se det fulde program her…

 

 

Jeg vil gerne tilmeldes til arrangementet i:

Brøndby den 15. november 

Dit fulde navn*

Dit telefon nummer*

Din e-mail