Forside 9 Ny Mitsubishi Space Star
BOOK PRØVEKØRSEL

MITSUBISHI SPACE STAR

NOK DANMARKS BEDSTE UDSTYRET BIL TIL 134.995 KR.

Du er sikret stor værdi for pengene med Space Star. Ikke blot er prisen attraktiv, men også kvaliteten og pladsen er i topklasse med hele 5 komfortable siddepladser.

Ny Space Star 2022

Space Star 1.2 71 HK Cosmic

Nu 134.995

A+. 20,4 km/l. CO2 112 g/km. Halvårlig grøn ejerafgift 590,-. Prisen er ekskl. metallak og gælder så længe lager haves.

FREMHÆVET UDSTYR:

  • 7″ touchskærm
  • Apple CarPlay og Android Auto
  • Fartpilot
  • Bakkamera
  • 14″ alufælge
  • Aircondition
  • Centrallås
  • Regnsensor
  • Ratbetjent audio og telefon
  • 6 SRS airbags
Ny Mitsubishi Space Star

ET ØKONOMISK OG SIKKERT VALG TIL BYKØRSEL 

Den attraktive Mitsubishi Space Star er nu tilbage i en ny og endnu stærkere version. Oplev en alsidig og kompakt bybil med plads til hele 5 personer. Den har et rummeligt interiør og en bred vifte af standardfunktioner, hvilket gør den til et godt valg for både familier og førstegangsbilkøbere.

Oplev overbevisende kvalitet opdateret motorer, udstyr og interiør. Med den nye Space Star får du en brændstoføkonomisk bil med en lang række sikkerhedsfunktioner.

Du får bl.a. 7” touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto. Derudover får du, som standard på alle modeller, 6 SRS-airbags og automatiske regnsensorer.

Mitsubishi Space Star automatgear

MITSUBISHI SPACE STAR PRIS

DANMARKS BILLIGSTE BIL MED 5 SÆDER*

Space Star fra kun 134.995 kr. Den nye Mitsubishi Space Star leveres til en stærk pris og med en ekstraordinær god fabriksgaranti – Mitsubishis velkendte 5 års mekaniske garanti (maks. 100.000 km.)

* Danmarks billigste bil med 5 sæder i mikro- og minisegmentet jf. bilstatistik.dk pr. 30.08.2022.

NY MITSUBISHI SPACE STAR

Den er rig på plads, veloplagt, pålidelig, sporty og intelligent. Lad den nye Space Star give dig et friskt pust til din hverdag.

Behagelig og rummelig kabine med elegant stofindtræk og kvalitetsbløde, men perfekt støttende, sæder. Den nye Space Star gør alle dine køreturer til en sand fornøjelse med dens livlige performance og høje brændstofeffektivitet. Uanset hvor din Space Star kører dig hen, kan du nyde en stabil kørsel. Med sin præcise styring, gør den det nemt at parkere og tage skarpe sving.

Mitsubishi Space Star har en 1,2 L 3-cylindret MVEC* motor med maksimal effekt på 71 hk ved 6.000 omdrejninger i minuttet og et maksimalt moment på 102 Nm ved 3.500 omdrejninger i minuttet.

*Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system.  

Nissan Interstar 2022 - Oplev den hos Trio Biler
Mitsubishi Space Star 2022 | Se den hos Trio Biler

SERVICE PÅ DIN MITSUBISHI SPACE STAR

Som autoriseret Mitsubishi værksted er din bil altid i trygge hænder, uanset hvad din bil har behov for. Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed og din bils levetid. Vores værksted består af højt uddannet personale, hvorfor du altid er sikret kvalitet til prisen.

Som Space Star ejer, får du en attraktiv garantiordning.

5 år – men maks. 100.000 km. – mekanisk garanti / 5 år – men maks. 100.000 km. – garanti på lak / 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring.

MEKANISK GARANTI

Når du køber din Mitsubishi Space Star hos os, varetager vi garantien, som træder i kraft fra den dag indregistreringen finder sted. Dele og komponenter, der indgår i din bils normale vedligeholdelse, er ikke omfattet af garantien. Det gælder bl.a. filtre, remme, tændrør, bremser og viskerblade.

Kontakt os for komplet gennemgang af garantibestemmelser.

GARANTI PÅ LAK

Garanti på lak træder i kraft fra første registreringsdato. Garantien dækker fabrikations- og materialefejl på karosseriets lak. Karosserieftersyn skal udføres hver 12. måned regnet fra din bils første registreringsdato. Dette skal være hos et autoriseret Mitsubishi værksted.

Kontakt os for komplet gennemgang af garantibestemmelser.

GARANTI VED GENNEMTÆRING

Garanti ved gennemtæring træder i kraft fra bilens første registreringsdato. Dele, som er påskruet på karosseriet, som fx viskerarme, sidespejle, dørhåndtag, kofangere, soltag mm. er undtaget fra denne garanti.

Kontakt os for komplet gennemgang af garantibestemmelser.

HIGHLIGHTS
OPDATERET INSTRUMENTERING

Med ny forbedret instrumentering, får du nu klare og tydelige instrumenter med konstant belysning og Carbon look. Lysstyrken kan, efter lysforhold og/eller præferencer, justeres.

JUSTERBART ARMLÆN

Førersædet i CVT-modellerne er designet med et justerbart armlæn. Det kan justeres vandret for at opnå den bedst mulige position for den enkelte fører.

FARTPILOT

Med funktionen, fartpilot, fastholdes bilens hastighed automatisk. Du behøver ikke at have foden på speederen, hvilket bidrager til en mere afslappet kørsel på længere ture. Ønsker du at frakoble fartpiloten, træder du blot på bremsepedalen.

UDFORSK DE MANGE FARVER

WHITE DIAMOND

SAND YELLOW

RED METALLIC

WINE RED PEARL

CERULEAN BLUE MICA

TITANIUM GREY METALLIC

COOL SILVER METALLIC

BLACK MICA

WHITE SOLID

TAG DET NÆSTE SKRIDT

Ønsker du at testkøre den nye Mitsubishi Space Star, skal du blot udfylde formularen nedenfor, og vi vil sørge for, at du snarest modtager en bekræftelse herpå.

Drejer din henvendelse sig om andre forhold, vil vi tage os god tid til at forberede os på din forespørgsel og kontakte dig hurtigst muligt.

UDFORSK MERE

Gå på opdagelse i Nissans sortiment af innovative crossovers.