Oplev den elegante og højt avancerede plug-in hybrid


Den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV er kommet til Danmark. 

En plug-in hybrid uden kompromiser. Kør hvorhen du vil på ren el uden at tænke på opladning. Med Eclipse Cross PHEV kan du netop køre op til 55 km på ren el i bykørsel og op til 45 km ved kombineret (WLTP).

Med muligheden for Quick Charge kan den oplade op til 80% på ca. 25 min. 

Den avancerede drivlinje, kendt fra Outlander PHEV, har elmotorer på både for- og bagakslen samt en kraftfuld og økonomisk benzinmotor. Motorerne arbejder sammen for at optimere bilens ydelse. 

Med banebrydende teknologi og glidende skift mellem ren elkørsel og benzinmotor sikrer en let og fleksibel køretur, hvor du ikke skal tænke på, hvor meget batteri, der er tilbage.

Unik køreoplevelse, preformance samt sublime egenskaber


En plug-in der tilpasses lige netop til dine kørselsbehov. 

Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in.

Den kan trække hele 1.500 kg. på krogen og leverer altid firehjulstræk – også i ren elkørsel – som sikrer høj sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr.

Den Nye Eclipse Cross PHEV har stor fokus på design, kvalitet og komfort med henblik på at skabe den bedste oplevelse for dig. 

Gå ikke glip af dens nyeste teknologi i form af radar, kamera og sensorer, der tilsammen registrerer dine omgivelser og advarer om potentiel fare. 

Læs pressemeddelelse her:

https://www.triobiler.dk/wp-content/uploads/41.009-21-Eclipse-Cross-PHEV-update-m.m._bilag-1.pdf 

NY ECLIPSE CROSS PHEV

PRISLISTE

PRIVATLEASING

BROCHURE

TILBEHØR 

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vær’ en af de første til at opleve den

Nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 

Book din foretrukne tid til en prøvekørsel eller book et møde for at høre nærmere. Så vender vi tilbage med en bekræftelse herpå. 

13 + 2 =