Ny chef kom ind i bilbranchen ad en sidevej

mon

 

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at Nicklas Mollerup skulle arbejde i bilbranchen. Han er uddannet til noget helt andet, og er ikke specielt interesseret i biler.
Alligevel er han for nylig ansat som eftermarkedschef hos Trio Biler, og det er udtryk for positiv nytænkning, mener Nicklas.

Ikke bange for at tænke nyt
– At Trio Biler har valgt mig til at være chef for begge værksteder i Ballerup og Brøndby, viser, at man ikke er bange for at tænke anderledes for at gøre servicen til kunderne endnu bedre.
Trio Bilers nye medarbejder er uddannet som maskiningeniør med speciale i ledelse. Han har arbejdet en del år som produktionschef i Kopenhagen Fur.
– Det er jobbet som produktionschef, jeg er uddannet til. For fire år siden kom jeg ind i bilbranchen ad en sidevej. Det var en bekendt, som mente, at jeg ville egne mig som værkstedschef hos Mercedes, og det var der, jeg opdagede, at bilbranchen passer mig godt, siger Nicklas.

Brug for alle evner
Som chef for hele eftermarkedet hos Trio Biler – altså alt det kunderne bliver tilbudt, efter de har købt bil, i form af værksted, service og kontakt med virksomheden – får han brug for alle sine evner som produktionschef.
– Jobbet hos Trio Biler handler jo også om at gøre ”produktionen” på værkstedet og i vores service til kunderne til den bedste.

Ikke normalt i bilbranchen
– Jobbet er spændende og udfordrende, fordi det ikke er normalt i bilbranchen, at man bruger en med min uddannelse i den her stilling. Men det har Trio Biler valgt, fordi det er en nytænkende virksomhed, som ikke er bange for at gøre tingene på en anderledes måde, hvis det kan give bedre service over for kunderne og bedre drift på værkstedet, siger Nicklas Mollerup.
Efter et par måneder i sin nye stilling er han godt i gang med at forbedre måden, kunderne serviceres på telefonisk og når de skal bestille tid på værkstedet.

Ønsker online booking
– Det er et af mine mål, at vi skal blive klar til at kunderne selv kan booke tider online, fortæller den nye eftermarkedschef, der i nogle få dage endnu er 39 år.
Privat bor han lidt uden for Roskilde og dyrker kampsport og lystfiskeri.
Kampsporten giver ham, ligesom i arbejdslivet, mulighed for at sætte sig mål og opnå dem, kun for straks at stile efter et nyt og højere mål.
Fiskeriet bruger han som afstresning.