fbpx

Trio Biler starter forhandling af nyt mærke Maxus

Det er med stor glæde, at vi hos, Trio Biler, kan være en del af etableringen, af de 100% elektriske biler fra Maxus, på det danske marked.

Sortimentet indeholder Maxus EV80, som er en EL-varebil, der kan transportere mere end ti kubikmeter med en rækkevidde på op til 200 km. Dette gør, at den både egner sig til transportfirmaer og håndværkere.

Yderligere lanceres e-Deliver 3, som findes i to forskellige batteripakker: 358 kW/t og 52,5 kW/t. Den har en rækkevidde op til 325 km, AC-ladning op til 100% på 5 timer og DC-ladning op til 80% på 45 min.

Til slut præsenteres personbilen Maxus Euniq MPV i løbet af august/september.

Maxus er et helejet datterselskab af SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), der producerer syv millioner biler årligt. Dermed er Maxus at finde, som Kinas største, og verdens syvende største, bilproducent. Samtidig er SAIC partner i verdens største producent af elbilbatterier, CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), og deraf sikres batteriets fremtidige leveringskapacitet.

Vi glæder os meget til at vise de nye modeller frem for jer! Hvis du heller ikke kan vente med at indvie det nye mærke, så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Fulde navn