Vi udvider vores bilhus

 

”Undskyld, her er lidt rodet”

Sådan et skilt mangler vi på døren i denne tid. Men helt ærligt, så havde håndværkerne nok bare hevet det ned, lige som alt andet er blevet fjernet i deres grundige arbejde.

For at gøre mere plads til det, som det hele drejer sig om her hos os, nemlig biler, er vi i gang med en større ombygning af vores afdeling på Energivej 22 i Ballerup.

Først ved slutningen af året er byggeriet færdigt, og til den tid er vores bilhus udvidet med 148 kvadratmeter i form af en 1. sal, hvor vores kontorpersonale fremover skal sidde.

Vi har siden 1983 været en af Danmarks førende Nissan-forhandlere, og her har været særligt travlt de seneste år.

Det skyldes blandt andet salgssuccesser som Nissan Qashqai, som er Danmarks mest populære SUV, og Nissan Leaf, der er Danmarks mest solgte elbil.

Mere plads til bilerne

Vi har brug for mere plads, også til de kommende storsællerter. Vi skal desuden have plads til et showroom, hvor kunderne får mulighed for at designe deres egen nye bil via en designpult. Den, og andre digitale nyheder, bliver der plads til efter ombygningen.

Mens byggeriet står på, er vi alle sammen rykket meget tæt sammen.

Det er hyggeligt, men vi glæder os nu alligevel til at vi får ekstra plads – og en ny, toptunet kaffeautomat (den kan du også godt glæde dig til).

Sidst, vi renoverede vores lokaler, var i 2013, og siden da er der sket rigtig meget hos Nissan både inden for design og teknologi. Det kommer vores nye lokaler også til at afspejle efter ombygningen.

Vi glæder os til at vise dig resultatet om nogle måneder.