fbpx

Derfor blev det en Leaf

18tdieulhd-leafhelios801.jpg.ximg.l_full_m.smart


Der er meget nyt, man skal vænne sig til, når man køber sin første elbil. Heldigvis består alt det nye udelukkende af fordele i forhold til brændstofbiler, oplever Charlotte og Thomas fra Glostrup, som Trio Biler har fulgt, siden de købte deres første elbil, en lækker Nissan Leaf, i marts måned 2018.

 

Thomas er helt ærlig omkring sit køb af en Nissan Leaf elbil, som er kendt for at give nul skadelig påvirkning af miljøet.

– Jeg er en af dem, der ikke har købt elbil på grund af miljøet. overhovedet. Selvfølgelig er det rart nok, at den er miljøvenlig, men det er slet ikke det, der har drevet mig, siger han ærligt.
– Jeg har valgt en Nissan Leaf på samme måde, som jeg ville vælge en brændstofbil. Fordi den er hurtig, fyldt med udstyr, passede i prisen og så er den fed. Derfor.

Thomas blev vild med 2018-versionen af Leaf’en lang tid inden, den kom til Danmark. Der var ingen steder, man kunne hverken se eller prøve bilen.

– Den eneste chance var, da den blev udstillet nogle få timer på Nissans hovedkontor. Der kunne man få lov at se den – og der troppede jeg op, siger Thomas om sit første – og overbevisende møde – med Leaf’en.

– Jeg syntes, det var ret fedt at købe en bil, der slet ikke var kommet til Danmark endnu. Men jeg ville gerne vide noget mere om elbiler, fortæller han.

– Jeg startede med at ringe til en tilfældig Nissan-forhandler. De anede ikke en hat om elbiler. Så ringede jeg til Trio Biler i Ballerup og fik fat i deres salgschef Christian. HAN vidste alt om elbiler.

– Han tog endda telefonen med mad i munden, for han sad midt i sin frokost. Det var fordi, han hørte, jeg havde spørgsmål om elbiler, at han blev så ivrig efter at fortælle om sin store interesse, at han glemte at tygge af munden, siger Thomas grinende.
– Bedre service har vi aldrig fået før, alle de mange gange vi har handlet bil. Han hjalp os med tips til opladning og kunne besvare alle vores spørgsmål.
– Derfor blev det en Leaf, og den vil jeg råde alle til at købe hos Trio Biler.

 

» Elbilen Elli har været på en fræk tur, se hvorhen …

 

_______________________________________________________________________________________________________

Fra sommeren 2019 fås Nissan Leaf i en opdateret version, som kører længere på en optankning end Charlotte og Thomas’ elbil. Kontakt vores salgschef/elbils-nørd Christian på tlf. 39 53 54 51, hvis du vil høre, hvor langt en Leaf vil kunne køre beregnet ud fra netop DIT kørselsbehov.

» Links til alle historierne: Irriteret på forskud over elbilFik et nyt liv ved at køre LeafPå ferie i elbil til ØstrigIngen grund til panik over lavt batteriHvor er opladerstikketMed Elli på turOpdateret Elli på eventyr