fbpx

Irriteret på forskud over elbil

18tdieulhd-leafhelios601.jpg.ximg.l_full_m.smart


Der er meget nyt, man skal vænne sig til, når man køber sin første elbil. Heldigvis består alt det nye udelukkende af fordele i forhold til brændstofbiler, oplever Charlotte og Thomas fra Glostrup, som Trio Biler har fulgt, siden de købte deres første elbil, en lækker Nissan Leaf, i marts måned 2018.

 

Charlotte var absolut ikke enig med sin mand Thomas, da han fik idéen om, at de skulle købe en elbil. Faktisk slet, slet ikke enig.

Det var i november 2017, og det var Nissans nye elbil, Leaf, som Thomas havde forelsket sig i. Men Charlotte delte ikke hans begejstring.

Allermest havde hun svært ved at forstå, hvorfor han ville købe en elbil, som parret ikke engang kunne få lov at prøvekøre først.

– Det kunne vi jo ikke, for bilen var slet ikke kommet til landet endnu på det tidspunkt, men jeg havde set billederne og læst om den, og jeg syntes den var virkelig lækker, fortæller Thomas grinende.

Og jo, han griner, for det lykkedes ham heldigvis at overbevise Charlotte om, at Nissans Leaf skulle være deres nye bil.

Parret købte den ubeset og uprøvet mange måneder før, bilen kunne leveres i Danmark, – ligesom mange andre Leaf-betagede danskere.

– Inden da var jeg meget skeptisk. Jeg var irriteret på forskud over, at jeg sikkert skulle oplade hele tiden, og at det ville være møg besværligt at køre i elbil. Jeg tænkte, at sådan en bil, ville tage for meget af vores tid, og den har vi ikke for meget af i forvejen, erkender Charlotte.

– Jeg var overbevist om, at en elbil ville være en hæmsko i hverdagen, og at vi skulle planlægge rigtig meget mere, end vi gjorde i forvejen. Det orkede jeg ikke, siger hun.

 


Charlotte var skeptisk, da Thomas faldt for elbilen Nissan Leaf. Men hun er glad for at hun lod sig overtale til at købe bilen.

 

Men Thomas overtrumfede hendes argumenter.

– Jeg fandt alle de gode argumenter frem, og hun faldt for det her: At vi aldrig mere skulle bruge penge på benzin – og i tre år endda kunne køre på gratis strøm, fordi det var et slagtilbud fra Nissan på det tidspunkt, forklarer Thomas om sine gode overtalelsesevner.

Ud over alle bilens lækre detaljer og dens udstyr og miljøvenlighed, så blev det også tydeligt for Charlotte og Thomas, at det ville være en stor økonomisk fordel for dem at køre i elbil.

Derfor har de nu kørt Nissan Leaf i et år, og det er måske lidt overraskende Charlotte, som er allermest lykkelig for elbilen. Den har nemlig givet hende et helt nyt liv.

» Læs hvorfor elbilen har ændret Charlottes liv…

____________________________________________________________________________________________________________

Vil du vide mere om LEAF, så kontakt Christian hos Trio Biler på  3953 5451.

» Links til alle historierne: Fik nyt liv ved at køre Leaf, På ferie i elbil til Østrig, Ingen grund til panik over lavt batteri, Hvor er opladerstikket, Med Elli på tur, Derfor blev det en Leaf, Opdateret Elli på eventyr