fbpx

Med Elli på tur

Der er meget nyt, man skal vænne sig til, når man køber sin første elbil. Heldigvis består alt det nye udelukkende af fordele i forhold til brændstofbiler, oplever Charlotte og Thomas fra Glostrup, som Trio Biler har fulgt, siden de købte deres første elbil, en lækker Nissan Leaf, i marts måned 2018.

 

Det måtte jo ske. Da først Charlotte havde oplevet, hvor smertefrit og let hun kunne køre alle steder hen i sin Leaf på trods af sin sygdom fibromyalgi, blev de to bedstevenner.

Charlotte og ”Elli” på tur. Sådan omtaler hele familien nu de tos udflugter.

Kælenavnet Elli – det kan næsten ikke være andet til en elbil, mente Charlotte – er kendt af alle hendes veninder, for når Elli og Charlotte er på tur, så bliver billederne derfra delt på Facebook.

– Det er så befriende at kunne køre rundt selv, uden at mine smerter og fibromyalgien sætter en stopper for det, så jeg er blevet lidt fjollet med hende Elli, erkender Charlotte.

De hygger med shopping og køreture – Charlotte shopper mens Elli suger strøm.

 

Elli ”nasser” gratis strøm, mens Charlotte er i Føtex.

 

Tre mennesker, en hund, julegaver og bagage til en hel juleferie har fint fundet plads i bilen, dengang turen gik til Bornholm.

 

 

 

Pladsen i bilen var en af fordelene, Charlotte og Thomas valgte efter, da de købte Leaf’en Elli. Men der var også en anden vigtig fordel.

» Den afgørende faktor ved valget af Leaf, finder du her …

_______________________________________________________________________________________________________________

Fra sommeren 2019 fås Nissan Leaf i en opdateret version, som kører længere på en optankning end Charlotte og Thomas’ elbil. Kontakt vores salgschef/elbils-nørd Christian på tlf. 39 53 54 51, hvis du vil høre, hvor langt en Leaf vil kunne køre beregnet ud fra netop DIT kørselsbehov.

» Links til alle historierne: Irriteret på forskud over elbilFik et nyt liv ved at køre LeafPå ferie i elbil til ØstrigIngen grund til panik over lavt batteriHvor er opladerstikketDerfor blev det en LeafOpdateret Elli på eventyr