fbpx

Opdateret Elli på eventyr

Der er meget nyt, man skal vænne sig til, når man køber sin første elbil. Heldigvis består alt det nye udelukkende af fordele i forhold til brændstofbiler, oplever Charlotte og Thomas fra Glostrup, som Trio Biler har fulgt, siden de købte deres første elbil, en lækker Nissan Leaf, i marts måned 2018.

 

For nylig var elbilen Elli med Charlotte og Thomas på ferie i Amsterdam.

– Et er, at byen er fantastisk at opleve for første gang. Noget andet er, at det er en total elbil-by. Der er ikke mange gader i Amsterdam, der ikke har en oplader. Lige meget, hvor vi kørte hen, så var det muligt at lade vores Elli, vores Nissan Leaf, op.
– Det er ret dyrt at parkere i Amsterdam, men på elbil-pladserne holdt vi godt og centralt, siger Charlotte og Thomas.
Elli-elbil var med i det frække område, Red Light District, men holdt alligevel også en del stille, så Thomas og Charlotte fik gået 44 km.
– Så var det dejligt at kunne sætte sig ind i bilen og køre hjem i ét hug – og bare sidde og hvile benene. For Elli har jo automatgear og kører næsten sig selv, oplever parret.

 

En skøn aften med elbilen Elli ved en af Amsterdams mange kanaler. Hvem siger, man ikke kan tage på bilferie i en Nissan Leaf.

 

Turen til Amsterdam via Hamburg og hjem igen var på i alt 2.100 km.
Inden turen fik bilen opdateret sit batterisoftware.

– Der er virkelig forskel at mærke på bilen efter den opdatering. Da vi tidligere kørte til Østrig, kørte vi lidt forsigtigt for ikke at opvarme batteriet for meget. Men nu, efter opdateringen, giver vi den gas. Jeg holder dog altid fem minutters pause efter hver opladning for at køle batteriet lidt af, og det fungerer rigtig godt, siger Thomas.

 

En skøn aften med elbilen Elli ved en af Amsterdams mange kanaler. Hvem siger, man ikke kan tage på bilferie i en Nissan Leaf.

 

Inden turen havde parret planlagt alle deres ladestop, cirka efter hver 100 km. Via app’en PlugShare kan de få overblik over alle laderne på ruten og planlægge opladninger ved steder, de gerne vil se undervejs.

– Vi føler os på ingen måde begrænsede i vores rækkevidde i vores elbil. Selvom en af os var skeptisk inden vi købte elbil, så er der slet ikke nogen skepsis tilbage. Vi nyder at køre i en økonomisk bil, som endda er proppet med luksusudstyr og funktioner, der gør den så nem at køre i. Vi er super glade for vores Leaf, fastslår Charlotte og Thomas – som helt sikkert lige nu er ved at planlægge deres næste bilferie.

– Turen til Amsterdam via Hamburg kostede ca. 175 kr. i strøm hver vej, så det dyreste ved turen var Storebæltsbroen, griner Charlotte og Thomas.

__________________________________________________________________________________________________________________

Fra sommeren 2019 fås Nissan Leaf i en opdateret version, som kører længere på en optankning end Charlotte og Thomas’ elbil. Kontakt vores salgschef/elbils-nørd Christian på tlf. 39 53 54 51, hvis du vil høre, hvor langt en Leaf vil kunne køre beregnet ud fra netop DIT kørselsbehov.

» Links til alle historierne: Irriteret på forskud over elbilFik et nyt liv ved at køre LeafPå ferie i elbil til ØstrigIngen grund til panik over lavt batteriHvor er opladerstikketMed Elli på turDerfor blev det en Leaf