Vær’ en af de første til at se og føle den helt nye Nissan Qashqai

NU ELEKTRIFICERET MED MILD-HYBRID KRAFT

Den helt nye Nissan Qashqai løfter køreturen til næste niveau. Lad dig forbløffe over den næste generations videreudviklede ny-designede interiør, indpakket i det knivskarpe ydre design, der så umiskendeligt er Qashqai.

Den spændende køreoplevelse med Nissan Qashqai kombinerer innovative opgraderinger med sikkerhedsteknologier der er standardudstyr i alle versioner, så du stadig kan føle dig tryg og selvsikker på vejen.

Trio Biler inviterer til et VIP arrangement, hvor du helt eksklusivt kan være med til at opleve den nye generation af Nissan Qashqai – helt tæt på! 

Så hvis du er lige så spændt og interesseret i at se vores nye kommende populære CROSSOVER, kan du nu tilmedle dig vores arrangement ved at udfylde formularen nedenfor. 

Ballerup: D. 27/5-2021 fra kl. 13:00-19:00 (inddelt i én times intervaller)

Der vil blive serveret lidt lækre forfriskninger.

Grundet Covid19 restriktionerne og afstandskravet er tidsbooking påkrævet. 

Samtidig lukker vi kun 10 personer ind pr. time, og vi sørger selvfølgelig for afspritning af bil og andre kontaktfalder løbende. 
 
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores forretning, hvor vi sammen kan dele den spændende nye Qashqai!  

Vi er nu fuldt booket både kl. 13:00, 14:00 og 16:00, hvorfor det nu kun er muligt at booke ankomst tidspunkt klokken 15:00, 17:00, 18:00 og 19:00. 

10 + 11 =