Vi starter forhandling af det nye elbilsmærke, BYD

BYD er kommet til Danmark, og det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi er blevet forhandler af det nytilkomne kinesiske elbilsmærke. I første omgang drejer det sig om én enkelt model, varebilen eTP3. En varebil med hele 8 års batterigaranti.

Er du på udkig efter en ny elektrisk varebil til din forretning?

Så er BYD eTP3 det perfekte valg til dig.

Vælger du en BYD eTP3, får du en ny fuldt elektrisk varebil med lavt energiforbrug og høj ydelse. Du får klasseledende rækkevidde på op til 310 km (WLTP), to skydedøre, tophængslet bagdør og en nyttelast op til 720 kg.

Oplev en alsidig elektrisk varebil, der med sine smarte opbevaringsløsninger er klar på at opfylde dine behov, du og den opgave, du står overfor, måtte have. Med et varerum på 3,5 m3 er den perfekt til dig, uanset om din profession er indenfor håndværkerbranchen, kurér kørsel eller andet.

Gør din bilflåde grøn, højtteknologisk og fremtidsorienteret

Gå ikke glip af høj kørekomfort, nyeste teknologi, fantastisk ydeevne og imponerende rækkevidde. BYD eTP3 giver. som standard følgende:

NMC – batteri, Elektrisk motorstyring, Regenerativ bremsning, Nøglefri betjening, Skydedøre på begge sider, 100% elektrisk drift, Stor lastkapacitet samt AC- og DC-ladning.

GÅ FORREST I DEN GRØNNE OMSTILLING

Hos Trio Biler gør vi det nemt at køre på 100% el ved at tilbyde professionel rådgivning. Vi har selv stor erfaring indenfor elektriske køretøjer, lige fra varebiler til personbiler, og vi garanterer, at det vil være en sand fornøjelse både for dig, som virksomhed, dine medarbejdere og jeres kunder.

Er du nysgerrig på det nye elbilsmærke, BYD, og den grønne omstilling? Så udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!