Nyheder

Åbent Hus – Lancering af den nye Nissan Juke

Fredag - 17. januar 2020

 

Det er tid til vinterens største crossover-lancering og du er inviteret!

Snigpremiere og første testkørsler af den danske presse lover allerede godt for den helt nye Nissan Juke. Nu er det tid for den officielle lancering. Derfor inviterer vi til åbent hus i weekenden 25. og 26. januar kl. 11. – 15.
Der er naturligvis både lanceringstilbud og stærke privatleasingtilbud. Kig forbi Trio Biler på Energivej 22, Ballerup og opleve det stilrene design i den kraftfulde coupé crossover eller de dynamiske køreegenskaber på en prøvetur.

Lanceringstilbud med kr. 15.000 tilbehør med i prisen

Den nye Nissan Juke fås fra kr. 199.990. Udstyrsniveauerne hedder Visia, Acenta, N-Connecta, N-Design og Tekna. I forbindelse med lanceringen fås for mindst kr. 15.000 originalt tilbehør med i prisen fra Acenta og opefter. Prisen på en Juke Acenta er kr. 213.990. Som alternativ til originalt tilbehør kan der også vælges en lanceringspakke til en værdi af 15.000 kr. Ønskes automatgear koster det kun kr. 18.000 ekstra for DCT (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Privatleasing fra kr. 2.995 !

Den helt nye Juke kan også privatleases fra kr. 2.995 pr. mnd.** med en førstegangsydelse på blot kr. 4.995. Og det er vel at mærke for udstyrsversionen Acenta med Comfort pack, der bl.a. har klimaanlæg, 17” alufælge, carplay, bakkamera og fuld LED forlygter. Samtidig er det værd at bemærke, at for kun yderligere kr. 300 pr. mnd. kan der opgraderes med DCT gearkasse (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Voksen og cool med masser af ny teknologi

Den helt nye Juke er blevet voksen, men beholder sin sans for sjove køreoplevelser med et moderne interiør og eksteriør, som igen vil sætte standarden i segmentet for B-crossovere. Bilen kombinerer coupéstil med en crossovers fremtoning.

Under motorhjelmen ligger en 3-cylindret benzinmotor, som er både effektiv og byder på stor respons. 1,0-liters-motoren er udstyret med en turbolader, og den yder 117 hk og et drejningsmoment på 180 Nm (200 Nm med overboost-funktion). Som standard er bilen udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, og for første gang fås også en ny automatisk dobbeltkoblingsgearkasse med paddleshift ved rattet.

Den nye Juke er også fuldt opdateret indvendigt – med mere plads, højere kvalitet og mere teknologi. Der er mere plads til både passagerer og deres bagage, og knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden bagi er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 liter (faktisk er det kun 8 liter mindre end i en Qashqai).

Den nye Nissan Juke er også udstyret med en lang række førerassistentteknologier og infotainmentsystemer. Sikkerhedsudstyret omfatter intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, skiltegenkendelse, intelligent vognbane-assistent, Rear Cross Traffic Alert og Blind Spot Intervention.

Det er første gang, at Blind Spot Intervention tilbydes i en Nissan model. Systemet er en overbygning på advarsel om biler i den blinde vinkel, og fører Juke aktivt tilbage i vognbanen for at undgå en kollision. Juke fås også med Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som gør lange køreture og tæt trafik mindre stressende ved automatisk at holde Juke i vognbanen og holde en konstant og sikker afstand til andre køretøjer – selv ved langsom køkørsel.


*Alle privatkunder som lader en brugt Nissan indgå i købet, får gratis udvidet tryghed 1 år /100.000 km.
**Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Juke Acenta Comfort Pack 1,0 DIG-T 117hk. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetalingkr. 4.995,-. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 2.995,- Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i perioden udgør kr. 112.815,-. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterd æk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, br ændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice.
Tilbuddet gælder udvalgte farver frem til 31.03.2020 Forbrug JUKE (bl. kørsel): 15,6 – 16,9 km/l, CO₂: 135 – 145 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kør godt ind i det nye år med Nissan Qashqai

Torsdag - 2. januar 2020

Spar 23.500,- på lige præcis den Qashqai model du ønsker

Danmarks bedst sælgende SUV kan ikke fås billigere. Med de nye motorer får du ikke kun flere hestekræfter, men også bedre brændstoføkonomi og mulighed for 7-trins DCT gearkasse.

 

Du kan eksempelvis få en Qashqai 140 HK DIG-T Visia fra 229.990 kr.*

 • Hill Start Assist
 • Fartpilot med hastighedsbegrænsning
 • Intelligent nødbremse (FEB), ESP, ABS, EBD og Brake Assist
 • Fjernbetjent el-ruder
 • Start/Stop system

Eller en Qashqai 160 HK DIG-T Acenta DCT fra kun 298,390 kr.*

I Nissan Qashqai Acenta får du et hav af udstyr, som alt sammen hjælper dig med at få en mere behagelig rejse. Herunder kan bl.a. nævnes:

 • Automatgear
 • Alufælge
 • Læderrat
 • Klimaanlæg
 • 7″ farveskærm audio med AM/FM, MP3/AUX/Bluetooth
 • Apple Carplay
 • Bakkamera
 • Parkeringssensor, for og bag

Privatlease en Qashqai Visia benzin til en uhørlig lav pris

Hvis du hellere vil lease din næste Qashqai, kan du lige nu få den fra kun kr. 4.995,- i udbetaling.

Nissan Qashqai Visia 1,3 Dig-T 140HK

Privatleasing fra 2.995 kr./md.**

Førstegangsydelse: kr. 4.995,-

Du kan se meget mere om vores leasingpriser her.


*Tilbuddet gælder t.o.m. 31/03/2020

** Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Qashqai Visia 1,3 Dig T 140HK. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 4.995, 4.995,–. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 2.995,–. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i perioden udgør kr. 112.815, 112.815,–. Alle priser er inklusivserviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder Qashqai benzin og udvalgte farver frem til 31/03/2020

A+ HjemmesideB hjemmeside
Forbrug (bl. Kørsel WLTP): 13,9–18,9 km/l, CO2: 140–163 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Nissan Charge – En ny app til dig der køre Leaf

Mandag - 9. december 2019

 • En ny tjeneste giver brugerne adgang til over 140.000 ladestationer rundt om i Europa

 • Nissan Charge-appen gør det muligt for kunderne at finde, navigere til og bruge ladestationer

 • En personlig web-portal, flere betalingsmåder og konkurrencedygtige priser gør det nemt og komfortabelt at oplade elbiler

Nissan præsenterer nu en ny opladningstjeneste til elbiler, Nissan Charge, der gør oplevelsen af at eje en elbil bedre end nogensinde før.

De fleste elbilsejere har en aftale med en ladeoperatør (fx. CLEVER eller E.ON. i Danmark). Og det vil stadig være den bedste økonomisk løsning i hverdagen. Men skal man til udlandet, eller ønsker at benytte en anden operatør undervejs, er det nye Nissan Charge kort en rigtig fin løsning.

Nissan Charge er udviklet i samarbejde med virksomheden Plugsurfing, som er Europas førende udbyder af tjenester til elektrisk mobilitet. Appen giver mulighed for at finde og få adgang til et netværk af over 140.000 ladestationer rundt om i Europa via et enkelt abonnement. Det giver nem opladning, når man er på farten.

Nissan Charge fås til alle nye og brugte eksemplarer af Nissan LEAF. For LEAF MY19 (modelår 2019) er Nissan Charge gratis i tre år. For ejere af ældre LEAF en MY19 er det gratis i et år. Efterfølgende vil et abonnement på Nissan Charge Appen koste kr. 7,50 om måneden.

Systemet giver ejerne mulighed for at søge efter de bedste ladestationer via en smartphone-app til Apple og Android. Søgningerne kan filtreres efter bilmodel, opladningshastighed og adgangsmetoder, så ejerne hurtigt kan finde det bedste sted til opladning.

Brugerne kan navigere til den valgte ladestation via appen, og de kan bruge deres telefon til fjernbetjent start og standsning af opladningen ved kompatible ladestationer.

Nissan Charge-appen finder også ladestationer hos Nissan forhandlere og partnere, så Nissan Charge-brugerne får nem adgang og konkurrencedygtige priser, så oplevelsen af at eje en elbil bliver endnu bedre.

Nissan Charge, som er udviklet som en del af et stadigt voksende elbilsfællesskab, giver også brugerne mulighed for at give feedback og bedømmelser af ladestationer via appen, så man dermed hjælper andre i planlægningen af deres opladningsrute.

For at tilmelde sig skal LEAF-ejerne blot downloade den gratis app og oprette en brugerkonto, hvilket kræver en e-mailadresse og et password. Desuden skal bilens stelnummer, et gyldigt betalingskort eller en PayPal-konto angives. De nuværende LEAF-kunder kan bruge appen eller deres online-brugerportal til at bestille en gratis opladningskode, som giver dem adgang til ladestationerne i netværket, og som anvendes til at starte og standse opladningen. Nye LEAF-kunder får koden udleveret sammen med bilen.

 

Marketingchef hos Nissan i Danmark, Steffen Nederby Høj, udtaler: ”Nissan Charge er et godt alternativ til mobiltelefonernes ”roaming”, og er næste skridt til at gøre livet for elbilsejere lettere. Idag er det meget få ladestandere, hvor man kan bruge et betalingskort.

Det betyder, at man skal have aftaler med de operatører, hvis ladestander man ønsker at benytte. Et sådan abonnement er naturligvis også den billigste løsning i hverdagen. Men hvis man skal ud at rejse med sin bil, eller står i en situation, hvor opladning er mest attraktivt hos anden operatør, er Nissan Charge en super løsning. Og generelt er der også forhandlet gode priser med udbyderne”.

Det udvidede Nissan LEAF-modelprogram omfatter nu den nye Nissan LEAF e+ med et opgraderet 62 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 385 km* på en enkelt opladning. Den nye model byder også på en lang række førerassistentsystemer inkl. ProPILOT, som hjælper med styring, vognbanekontrol og opbremsning, ProPILOT Park og den unikke e-Pedal til kørsel med brug af kun en pedal.

Nissan LEAF er også udstyret med det nye avancerede NissanConnect-infotainmentsystem, som er blevet opgraderet i 2019 og omfatter Apple CarPlay®, AndroidAuto® og et opgraderet navigationssystem med TomTom LIVE premium traffic og ruteoptimering som standardudstyr.

”Vi ser Nissan Charge som en kærkommen ekstra service for vores mange nuværende og fremtidige elbilskunder”, slutter Steffen Nederby Høj

 

Ny E10-benzin efter årsskiftet

Fredag - 15. november 2019

Fra den 1. januar 2020 vil din benzin hedde E10. Hvad betyder det for dig?

Der kommer et helt nyt brændstof ved navn E10. Fra nytår kan du tanke E10 på de danske standere. Men det er ikke alle benzinbiler der kan køre på den nye E10 benzin!

Alle Nissan modeller fra år 2000 og nyere er godkendt til at bruge E10 benzin. Er man indehaver af en Mitsubishi, er alle Mitsubishi modeller godkendt til at køre med E10, undtagen modeller med GDI-motor (GDI-logoet sidder på motordækslet og bagpå køretøjet) Har man dog en Lancer Evolution eller Lancer Ralliart der kræver højoktan, kan E10 gå ud over ydelse og komfort.

Den nye E10 benzin erstatter den nuværende E5, dog kun på oktan 95. E10 står for 10% bioethanol og har et højere andel af bioætanol end E5, hvilket sænker CO2-udledningen, så efter årsskiftet bliver det lidt grønnere at tanke sin benzinbil. Energieffektiviteten, altså hvor langt man køre på literen, vil dog stadig være det samme.

Så hold øje med mærket på tankpistolen i det nye år, hvor det tydeligt fremgår om du enten tanker E10 eller E5.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: 39 53 54 00

 

Den nye Nissan JUKE indtager vejene i Barcelona

Mandag - 11. november 2019

 

 • JUKE er vokset til en atletisk coupé-crossover med store individualiseringsmuligheder
 • Ny DIG-T 117-motor leverer effektivitet og stor respons 
 • Fåes også med en ny 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse
 • Innovative teknologier som Nissan ProPILOT gør tilværelsen nemmere og mere sikker for førerne

Den helt nye Nissan JUKE kommer nu endelig på gaden, og de første pressetests starter i Barcelona. Den banebrydende JUKE blev første gang lanceret for et årti siden, og den er solgt i 1,5 millioner eksemplarer på verdensplan, hvor den har skabt en ny niche for kompakte crossover-SUV’er, som siden er blevet efterlignet i stort omfang.

Med samme sans for stil og sjov samt en lang række avancerede teknologier er den helt nye JUKE den mest opkoblede bil fra Nissan.

Drivlinjen er også særdeles avanceret med en downsizet benzinmotor med turbo, som er kompakt og let og byder på stor respons og god økonomi. For første gang kan JUKE også bestilles med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse med skiftekontakter ved rattet eller komplet automatisk funktion. Sammen med en helt ny undervogn sikrer den, at den nye JUKE er sjov at køre, raffineret og effektiv, og at sikkerheden er i særklasse.

“Nissan JUKE har aldrig fulgt strømmen. Den går derimod forrest med sin store personlighed og adrætte køreegenskaber”, udtaler Marco Fioravanti, som er Vice President, Product Planning hos Nissan Europe. “Den nye model bygger videre på det stærke atletiske design, som folk elsker ved JUKE, og den tilfører en unik køreoplevelse takket være ProPILOT og et stort udbud af intelligente teknologier”.

Nissan JUKE bygges på CMF-B-platformen og skal produceres på Nissans prisbelønnede fabrik i Sunderland i England. Salget starter i slutningen af november i flere europæiske lande.

ATLETISK STIL

Den helt nye JUKE er blevet voksen, men beholder sin sans for sjove køreoplevelser med et moderne interiør og eksteriør, som igen vil sætte standarden i segmentet for B-crossovere. Bilen kombinerer coupéstil med en crossovers fremtoning. Det resulterer i “det bedste fra begge verdener”, hvilket er perfekt både i og udenfor byen.

Selv om den er helt ny, bibeholder den nyeste JUKE det ikoniske design inkl. bilens runde signaturforlygter, der gør fronten øjeblikkeligt genkendelig. For at give bilen et nyt twist og bringe designet helt up-to-date er lygterne nu forsynet med Y-formet LED-signaturlys, som komplementerer Nissans V-Motion-signaturkølergrill.

19″ fælge giver den nye JUKE en imponerende og atletisk fremtoning. Et flydende tagdesign og skarpe detaljer på sidepanelerne tilfører et nyt niveau af prestige til JUKEs look.

11 karrosserifarver i kombination med to kontrastfarver til taget sikrer, at den nye JUKE skiller sig ud med matchende eller kontrastfarvede kombinationer til karrosseri, tag og interiør.

Den nye JUKE er også ændret indvendigt – med mere stil, mere plads, højere kvalitet og mere teknologi. Der er mere plads til både passagerer og deres bagage, og knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden bagi er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 l.

Det nye indvendige design er fremstillet i kvalitetsmaterialer og omfatter stemningsbelysning, så der også er mere stil og komfort i kabinen. Nye bløde materialer på instrumentpanelet, dørbeklædningerne og i fodrummet giver en førsteklasses følelse. Monoforme sæder med udelte ryglæn tilfører et sportsligt look og kan forsynes med indtræk i Alcantara® eller læder.

Forsæderne ser ikke bare godt ud og byder på fremragende komfort, i udvalgte udstyrsversioner er de også kombineret med det innovative Bose Personal Plus-audiosystem, som giver en fordybende lyd i høj kvalitet. Audiosystemet kan styres via et “flydende” 8″ infotainmentdisplay, som giver nem adgang til Nissan Connect Services.

GØR DEN PERSONLIG MED N-DESIGN

Foruden de velkendte udstyrsversioner Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna introduceres udstyrsversionen N-Design, som er til ejere, der gerne vil give bilen deres helt eget præg med den ultimative individualiseringspakke.

I det individualiserede interiør vil kunderne kunne vælge mellem to kombinationer som finish til sæder, instrumentpanel, dørpaneler og armlæn. Urbanizer har et moderne, kontrastfyldt og friskt look med kunstlæder i sort og hvid; Midnight har et raffineret og elegant interiør med sort Alcantara® og læder, mens Juke byder på et markant og energisk cockpit med orange og sort læder. Alt sammen giver en førsteklasses følelse i den nye JUKE.

19″ diamond cut-aluminiumsfælge er standard på N-Design og optimerer det udvendige design med et atletisk og dynamisk look.

I alt fås N-Design med 10 kombinationer af individualiseret eksteriør og interiør.

EN FORFRISKENDE KØREOPLEVELSE

“Den nye JUKE er designet og udviklet fra bunden med adræthed som vores fokuspunkt”, udtalte David Moss, som er Senior Vice President, Research and Development hos Nissan Europe. “Førerne vil mærke fordelene, så snart de tager fat i rattet.”

Under den skulpturelt udformede motorhjelm ligger en 3-cylindret benzinmotor, som er både effektiv og byder på stor respons. 1,0-liters-motoren er kompakt og let, og den er udstyret med en turbolader, som sikrer den gode respons og de sjove køreegenskaber, som ejerne forventer. Den yder 117 hk og et drejningsmoment på 180 Nm (200 Nm med overboost-funktion). Som standard er bilen udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, og for første gang fås også en ny automatisk dobbeltkoblingsgearkasse med skiftekontakter.

Brændstoføkonomien er blevet forbedret til 16,9 km/l (WLTP) med manuel gearkasse og 16,7 km/l med DCT (WLTP). CO2-emissionerne er også blevet reduceret og starter fra 135 g/km (WLTP) med manuel gearkasse og 138 g/km (WLTP) med DCT.*

“D-Mode” giver førerne mulighed for nemt at skifte mellem tre køreindstillinger – Standard, Eco og Sport – til indstilling af bilens respons afhængigt af vejens beskaffenhed eller førerens humør.

“Den nye JUKE-motor leverer den optimale balance mellem præstationer, brændstoføkonomi og raffinement”, fortalte Moss. “Den yder imponerende kraft og drejningsmoment, og den viser tydeligt, at en downsizet motor kan opfylde førerens ønsker om køreglæde og lavere udgifter”.

AVANCEREDE TEKNOLOGIER

Den nye Nissan JUKE er udstyret med en lang række førerassistentteknologier og infotainmentsystemer, der gør enhver køretur mere sikker, nem og fornøjelig.

Sikkerhedsudstyret omfatter intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, intelligent hastighedsassistance, skiltegenkendelse, intelligent vognbaneassistent, Rear Cross Traffic Alert og Blind Spot Intervention.

Det er første gang, at Blind Spot Intervention tilbydes i en Nissan model. Systemet advarer førerne om biler, der er skjult i den blinde vinkel, og fører JUKE tilbage i vognbanen for at undgå en kollision.

JUKE-førerne vil også nyde godt af Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som gør lange køreture og tæt trafik mindre stressende ved automatisk at holde JUKE i vognbanen og holde en konstant og sikker afstand til andre køretøjer – selv ved langsom køkørsel.

For at forbedre udsynet i et sikkerhedskritisk område er A-stolperne mellem forruden og dørrammerne gjort tyndere, men de bevarer deres styrke takket være den strategiske anvendelse af lettere ultrahøjstyrkestål. I mørke er udsynet forbedret takket være LED-forlygter (standardudstyr), som øger synsfeltet til 10 meter i bredden og 5 meter i længden – klassens bedste.

COOL, ROLIG OG OPKOBLET

Nissan ved, at de kunder, der vælger en JUKE, forventer en bil, som passer til deres onlinetilværelse. Derfor er JUKE udstyret med det mest avancerede infotainmentsystem, der nogensinde har været monteret i en Nissan. Det omfatter nem integration af smartphones, en app til betjening og overvågning af JUKE og Wi-Fi** i bilen til de datahungrende passagerer (fra starten af 2020).

Med den nyeste version af NissanConnect-infotainmentsystemet kan kunderne bruge

Apple CarPlay® og Android Auto til at spejle deres yndlingsapps på smartphonen til bilens integrerede 8″ touchscreen.**

Hvis de ikke bruger telefonens navigationsfunktion, kan førerne få adgang til TomTom Maps & Live Traffic. JUKEs kompatibilitet med Google Assistent** giver adgang til at bruge en lang række kommandoer som eksempelvis at sende destinationer til bilens navigationssystem ved at tale til deres apparat.

Passagererne i JUKE vil også nyde godt af JUKEs innovative Bose Personal Plus-soundsystem i udvalgte udstyrsversioner. Med otte kraftfulde højttalere – inkl. to sæt Bose UltraNearfield-højttalere integreret i førerens og forsædepassagerens nakkestøtter – oplever personerne i bilen en fordybende musikoplevelse med ultrahøj lydkvalitet.

JUKE kommer til salg i Danmark fra starten af januar 2020. Den nye JUKE koster fra kr. 199.990.

* 20,4 km/l med manuel gearkasse (NEDT-BT) og 20,8 km/l med DCT (NEDT-BT). CO2-emissionerne er også reduceret og starter fra 112 g/km med manuel gearkasse (NEDC-BT) og 110 g/km med DCT (NEDC-BT).

Nissan afslører Ariya Concept til Tokyo Motor Show

Mandag - 28. oktober 2019

The dawn of a new era for Nissan with the new Aryia Concept

Nissan has unveiled the Ariya Concept, a crossover EV with twin electric motors, powerful acceleration, award-winning driver assistance technology and a look that signals a complete reinvention of the brand’s design.

The new Nissan Ariya Concept, introduced today at the 46th Tokyo Motor Show, signals the dawn of a new era for Nissan as the company embarks to redefine its brand philosophy for the next evolutionary phase of the automobile.

The Ariya Concept features a spacious, premium cabin with high-tech features and a body that conveys the pure, clean nature of electric cars. It embodies the Nissan Intelligent Mobility vision of personal transportation – one where electrification and vehicle intelligence will offer seamless and adaptive travel experiences free of accidents or harmful emissions.

The Ariya Concept expands on design elements first hinted at by the Nissan IMx concept at the 2017 Tokyo Motor Show. They include the bold electrified V-motion signature “shield” and striking rear light blade, short overhangs, and an interior that feels more like a lounge than a conventional vehicle.

Although it’s a concept vehicle, the crossover EV’s bold styling and unconventional interior and exterior elements could make it into production in the near future.

“The Ariya Concept represents a strong collaboration between design and engineering,” said Yasuhiro Yamauchi, representative executive officer, Nissan Motor Co., Ltd. “It is the next stage of Nissan’s future design language as we embark on a new era for the company – the next stage in our evolution.”

The Ariya Concept shares the stage at the Tokyo Motor Show with the Nissan IMk, an EV urban commuter concept revealed earlier this month. The two vehicles serve as “bookends” for Nissan’s new vision of an electrified brand identity.

 

Nissan Intelligent Mobility – a new design language

The Ariya Concept represents an entirely new design direction for Nissan.

“A new vehicle architecture means fresh opportunities to redefine how vehicles interact with society, how an EV paired with advanced driving capabilities can offer a new perspective,” said Alfonso Albaisa, Nissan’s senior vice president of global design. “With this vehicle and the IMk concept, we wanted to ensure that the soul of every Nissan car possess a distinctive Japanese DNA conveyed in a simple-yet-powerfully modern way, something we call ‘Timeless Japanese Futurism.'”

Characterized by the concepts “sleek,” “seamless” and “sexy,” the Nissan Ariya Concept features examples of this new design language throughout the exterior, including wide front fenders, super-thin LED headlights, as well as the front shield (typically a grille on a gasoline-powered vehicle) which is emblazoned with a bespoke, illuminated Nissan emblem. The shield incorporates a subtle geometric pattern that reveals itself when the electrified V-motion signature is illuminated.

“We replaced the conventional grille with what we call a ‘shield’ – an expressive piece with innovative 3-D texture within that goes beyond cosmetics, but also as a way to highlight the technology lurking within the vehicle,” said Albaisa. “In this case, it’s a radar sensor and other technologies that help the Ariya Concept read the road and visualize things the driver can’t see.”

Highlighting the vehicle’s profile are five-blade, 21-inch aluminum wheels with custom tires. A low, sleek roofline allows the vehicle to slice through the air. The styling of the Ariya Concept’s rear is also a departure from traditional SUVs, with a steeply raked C-pillar that blends seamlessly into a muscular rear deck. A one-piece light blade with blacked-out lenses runs across the width of the body. Rear fender flares and a high-mounted rear wing offer not-so-subtle suggestions of the vehicle’s power.

“The exterior strikes a balance between dynamic beauty and ‘tech sharpness,’ with proportions that show what’s possible with Nissan’s 100% electric vehicle platform,” Albaisa said. “The surprisingly short overhangs, large cabin, large wheels and tailored two-tone paint scheme provide an elegant appearance that balances sport and luxury.”

The Ariya Concept’s Suisei Blue paint scheme creates a dual appearance, depending on the distance viewed. From afar, the deep blue color takes on a matte-like finish. Upon closer inspection, large embedded glass flakes produce billions of light refractions, reminiscent of a comet crossing the night sky.

Accenting the Ariya Concept’s roofline and wheels is a new signature color for future Nissan EVs: copper, the color of the sun as it breaks through the night to start a new day. It symbolizes the dawn of a new automotive era while also giving a nod to traditional Japanese artisans who formed copper into works of functional art.

While the Ariya Concept’s exterior mainly expresses the ideas of “sleek” and “sexy,” the interior reflects a notion of seamlessness – represented by the integration of technology with daily life and the precise nature of Japanese craftsmanship.

“With a flat floor – made possible by the battery pack layout and absence of an internal combustion engine– the Ariya Concept welcomes occupants as they step in the cabin with a feeling of expansion and openness,” said Albaisa. “Panels blend naturally into each other and flow seamlessly from the front, sides and rear, giving a panoramic impression from any seat position.

The minimalist dashboard is uncluttered by the buttons and switches found in conventional vehicles. When the Ariya Concept is energized, seamlessly integrated haptic touch controls along the instrument panel come to life with a glow. When the car is not in use, they disappear into the surface. The only physical controls are the start button, a single knob to operate the 12.3-inch display monitor, and the climate controls, which are artfully ingrained into the instrument panel’s genuine-wood lower section. The instrument panel transitions flawlessly into the doors and interior elements, to be out of sight when not in use.

The Ariya Concept’s supportive, comfortable seats feature a super-thin frame, providing even more free interior space and enhanced visibility. The front and rear seats are positioned to ensure that everyone has a great view of the surroundings and offer a sensation reminiscent of floating on a magic carpet. To make long drives more comfortable, the seat back and seat bottoms feature perforated leather upholstery, with material concentration where the occupant’s lower back and hip touch. A brilliant copper fabric under the perforation adds beauty and depth.

Throughout the cabin, interior materials were carefully selected to give an impression of solidness, technology and utility. Fine black synthetic leather covers the instrument panel and inner door panels. A different grade of synthetic leather with a textured grain lines the A-pillar and ceiling. This provides a subtle yet effective visual contrast. Satin copper-colored aluminum accents, incorporated into the instrument panel, seats and steering wheel, exude a sense of unity with the exterior color.

Gode råd om skift til vinterdæk

Onsdag - 23. oktober 2019

 

Dæk skal passe til årstiden!
At køre med vinterdæk om sommeren kan være lige så farligt som at køre med sommerdæk om vinteren. Vinterdæk er fremstillet af blødere gummi end sommerdæk. Det gør at vinterdæk bedre kan stå fast på vejbanen ved lave temperaturer. Et sommerdæk bliver hårdt og har ikke samme vejgreb som et vinterdæk. Vinterdækket har samtidig flere lameller og en særlig mønsterudformning som gør, at dækket “bider” bedre fast i vejen og dermed fortrænger vand og sne bedre end sommerdækket.


Tommelfinger-regel:

• Montér vinterdæk omkring efterårsferien og sommerdæk omkring påske
• Ved temperaturer under 7º er vinterdæk det rigtige valg
• Ved temperaturer over 7º er sommerdæk det rigtige valg

Når temperaturen er under 7º, og der er risiko for rim, frost og slud, sikrer vinterdækkets gummiblanding optimalt vejgreb. Ved højere temperaturer kommer sommerdækket til sin ret både på tør og våd vej.


Husk også at tjekke mønsterdybden!

Loven foreskriver min. 1,6 mm mønsterdybde på person- og varebiler, men vi anbefaler, ligesom FDM, at skifte dæk når dækmønstret er slidt ned til 3 mm. Hvis dækkets mønsterdybde er for lille vil dækket ikke kunne aflede så store vandmængder, og der vil derfor være større risiko for akvaplaning. Akvaplaning betyder, at vandet ikke kan ledes væk fra dækket, som derfor vil glide ovenpå vandet. Det vil medføre manglende styre- og bremseevner. Desuden vil dæk med dybere mønster bedre kunde gribe fast i sne.


Råd til opbevaring.

Vælger du selv at opbevare dine sommerhjul indtil foråret, skal det være tørt, køligt og gerne et mørkt sted (ikke i sollys). Det vil sikre, at dækkene ældes mindst muligt og dermed bevarer sine egenskaber bedst.

 

 

Vi udvider vores bilhus

Onsdag - 28. august 2019

 

”Undskyld, her er lidt rodet”

Sådan et skilt mangler vi på døren i denne tid. Men helt ærligt, så havde håndværkerne nok bare hevet det ned, lige som alt andet er blevet fjernet i deres grundige arbejde.

For at gøre mere plads til det, som det hele drejer sig om her hos os, nemlig biler, er vi i gang med en større ombygning af vores afdeling på Energivej 22 i Ballerup.

Først ved slutningen af året er byggeriet færdigt, og til den tid er vores bilhus udvidet med 148 kvadratmeter i form af en 1. sal, hvor vores kontorpersonale fremover skal sidde.

Vi har siden 1983 været en af Danmarks førende Nissan-forhandlere, og her har været særligt travlt de seneste år.

Det skyldes blandt andet salgssuccesser som Nissan Qashqai, som er Danmarks mest populære SUV, og Nissan Leaf, der er Danmarks mest solgte elbil.

Mere plads til bilerne

Vi har brug for mere plads, også til de kommende storsællerter. Vi skal desuden have plads til et showroom, hvor kunderne får mulighed for at designe deres egen nye bil via en designpult. Den, og andre digitale nyheder, bliver der plads til efter ombygningen.

Mens byggeriet står på, er vi alle sammen rykket meget tæt sammen.

Det er hyggeligt, men vi glæder os nu alligevel til at vi får ekstra plads – og en ny, toptunet kaffeautomat (den kan du også godt glæde dig til).

Sidst, vi renoverede vores lokaler, var i 2013, og siden da er der sket rigtig meget hos Nissan både inden for design og teknologi. Det kommer vores nye lokaler også til at afspejle efter ombygningen.

Vi glæder os til at vise dig resultatet om nogle måneder.

 

 

Nissan X-TRAIL med nye motorer

Mandag - 26. august 2019

Nu kommer Nissan Qashqais storebror X-TRAIL med nye motorer. Startprisen er kr. 325.380.

Nissan X-TRAIL tilbydes med to motorvarianter

En 160hk benzinmotor med det roste DCT automatgear (7-trins dobbeltkoblings automatgear) i tre udstyrsvarianter. Blandt andet kan man for kr. 347.580 få automatgear, det nye NissanConnect infotainment og navigationssystem med bl.a. et nyt TOM-TOM baseret navigationsmodul, hvor ruten kan planlægges fra mobilen og føres direkte over til skærmen i bilen samt Around View Monitor (kameraer hele vejen rundt om bilen), 17″ alufælge og varme i rattet og meget mere.

Nissan X-TRAIL med dieselmotor yder 150hk og fås både med 2WD og 4WD. Enten med manuelt gear eller Xtronic automatgear. Trækkraften med dieselmotor er op til 2.000 kg, og med benzin er den på 1.500 kg.

Lækkert ekstraudstyr til gode priser

Nissan X-TRAIL tilbyder et væld af ekstraudstyr til gode priser. Blandt andet er det muligt at få cognacfarvet læderindtræk til blot kr. 5.000 ekstra. Og har man behov for syv sæder, kan det tilbydes i en pakke sammen med et el-betjent panorama glastag for mellem 16.000-20.000 afhængig af variant.

Sikkerhed i top

Alle Nissan X-TRAIL varianter har sikkerhedsudstyr i topklasse så som f.eks. nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og fuldautomatisk fjernlys m..m.

Privatleasing

Nissan X-TRAIL kan også privatleases til priser fra kr. 3.995 pr. måned med en førstegangsydelse på kr. 19.995.

Nu kommer Nissan NV250 – alsidig kompakt varebil

Onsdag - 22. maj 2019

NV250

 

• Nissan NV250 er den nye, alsidige og kompakte varebil til virksomhederne

• En lang række individualiseringsmuligheder takket være forskellige drivlinjer, karrosserityper og nye opbygningsmuligheder

• Brancheførende garanti på 5 år/160.000 km er standard

• Et allianceprodukt, som opfylder de skiftende behov hos erhvervskunderne

• Til salg i Europa fra september 2019

 

Nissan har i dag præsenteret den seneste tilføjelse til mærkets varebilsprogram: den nye kompakte varebil NV250. Der er øget sikkerhed og driftssikkerhed takket være Nissan Intelligent Mobility-teknologier i Nissan NV250 og en brancheførende garanti på 5 år/160.000 km.

Kunderne kan nyde godt af forskellige motor- og interiørkonfigurationer, to karrosserilængder og flere opbygningsmuligheder end nogensinde før. Varebilen fås også som kassebil uden ruder, mandskabsbil og Combi – det giver praktiske egenskaber og funktionalitet i særklasse.

NV250 kommer til salg i Europa fra september 2019.

 

Af yderligere vigtige funktioner kan nævnes:

 • En nyttelast på 800 kg og to forskellige karrosserilængder, der øger lastkapaciteten
 • Overholdelse af Euro6D-Temp-normen med reducerede CO2 -emissioner og optimal brændstofeffektivitet giver samlet set lavere driftsomkostninger
 • Større alsidighed takket være en lang række opbygningsmuligheder Disse omfatter træbeklædning i varerummet, kørestolsadgang via bagdøren og ekstraudstyr som eksempelvis køleenheder i bilen
 • Adskillige Nissan Intelligent Mobility-teknologier i bilen – inkl. Hill Start Assist og Extended Grip
 • Nissans brancheførende garanti på 5 år/160.000 km er standard

Kassebilen uden ruder tilbydes i to karrosserilængder (L1/L2) og med flere forskellige sædekonfigurationer. Mandskabsversionen, som fås i én karrosserilængde (L2), har maksimalt fire siddepladser og en flytbar varerumsadskillelse, så varerummet bliver fleksibelt. Tilsammen betyder disse funktionsmuligheder, at NV250 kan klare alt fra hurtige leveringer i byen til transport af større genstande til byggepladser.

Personbilsudgaven Combi er tilgængelig i én længde (L1) og har plads til fem personer. Den store kabinekomfort og masser af bagagerumsplads gør den til det ideelle valg til familieeventyr eller til transport af sportsudstyr.

NV250 er udviklet med alliancens samlede erfaring og omfatter en gennemprøvet og effektiv 1,5-liters dieselmotor, og man kan vælge mellem tre forskellige drivlinjer. Nissans investering og positive tilgang i varebilssegmentet er mulig takket være alliancens styrke.

NV250 vil supplere e-NV200 – Nissans banebrydende og klasseførende kompakte nul-emissions-varebil, som er solgt i over 20.000 eksemplarer i Europa siden lanceringen. Den er nu blevet opgraderet med et 40 kWh-batteri, som giver en rækkevidde på 200 km (blandet WLTP-cyklus).

 

Specifikationer:

Combi Mandskabsbil Kassebil
Mål: L1:

Længde: 4,28 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

L2:

Længde: 4,67 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

Varerumslængde: 1,43/2,0 m

*Flytbar varerumsadskillelse

L1:

Længde: 4,28 m Bredde: 1,83 mHøjde: 1,80 m

Varerumslængde: 1,73/2,5 m

L2:

Længde: 4,67 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

Varerumslængde: 2,11/2,87 m

Motor: 1,5 liters diesel

Ydelser:

80 hk (59 kW)   95 hk (70 kW) 115 hk (85 kW)

1,5 liters diesel

Ydelser:

95 hk (70 kW)   115 hk (85 kW)

1,5 liters diesel

Ydelser:

80 hk (59 kW)   95 hk (70 kW) 115 hk (85 kW)

Nyttelast: 740 kg L1: 650 kg

L2: 800 kg

Lasteevne: 0,6/2,6 m³ 2,4/3,6 m³ L1: 3,0/3,5 m³

L2: 4,0/4,6 m³

Antal sæder (for): 2 2 2/3
Antal sæder (bag): 3 2
Brændstofforbrug ved blandet kørsel (km/l): 80 hk: 21,3-22,7 95 hk: 20,0-22,7 115 hk: 20,0-21,7 20,8-21,7
CO2 (g/km) NEDC BT VLOW/VHIGH 80 hk: 116-125 95 hk: 116-131 115 hk: 121-131

(L1-værdier)

120-126
Garanti: 5 år/160.000 km 5 år/160.000 km 5 år/160.000 km

 

 

 

 

Alt du skal vide om den populære PHEV

Onsdag - 31. oktober 2018

Outlander PHEV – Verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid

Mitsubishis flagskib, Outlander PHEV Plug-in hybrid, indtager Danmark, og den gør det med manér. Outlander PHEV er nemlig den mest solgte Plug-in hybrid i Europa og verdens bedst sælgende Plug-in hybrid SUV i 2017.

Med 2 kraftige elmotorer, S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor får du en støjsvag, kraftfuld og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren.

Kører du på ren el, kan du nå en rækkevidde på 54 kilometer* og en tophastighed på 135 km./t. Outlander PHEV kan oplades derhjemme via ekstern strømkilde. Har du travlt, så kan du oplade på en af de mange Quick Charge opladningsfaciliteter.

En anden stor styrke ved Outlander PHEV er rummeligheden. Med batteriet monteret under bilen, er det store bagagerum bevaret, og så kan den tilmed trække 1.500 kg.


Outlander PHEVs mange fordele:

 • Avanceret teknologi med 2 kraftige elmotorer med S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor
 • Rækkevidde på 54 kilometer* og tophastighed på 135 km/t ved 100% ren elkørsel
 • Behagelig støjfri kørsel og kraftfuld acceleration
 • Brændstofforbrug v/kombineret kørsel på 55,6 km/l*
 • Quick Charge opladningsmulighed
 • Anhængervægt 1.500 kg. og stort bagagerum
 • Højt sikkerheds- og udstyrsniveau

 

*Brændstofforbrugstal og rækkevidde er beregnet efter WLTP-metoden – de viste tal er korreleret NEDC

 

Ny medarbejder gjorde børnecancer til en hjertesag

Tirsdag - 31. juli 2018

                                                                                                    AA-5-e1516786961289-360x482

 

Det er blevet en hjertesag for de 40 medarbejdere hos Trio Biler at støtte Børnecancerfonden via Danmark Rundt Team Bodenhoff.

Det blev en hjertesag, efter at de fik en kollega, der mistede sin datter Astrid på 9 år til cancer for få år siden.

– Da vi ansatte Jimmy, vidste vi godt, at han og hans hustru Maria havde mistet deres datter et halvt års tid før. Han talte åbent om det allerede ved jobsamtalen, og vi gjorde klart for ham, at han her hos os ville møde forståelse for, at han kan have det svært, fortæller Line Andersen, der er HR- og kommunikationschef hos Trio Biler.

 

Hele firmaet er med

På det tidspunkt vidste hun ikke hvor engageret hele firmaet ville blive i Jimmys og hustruen Marias støtte til Børnecancerfonden.

På 9-årige Astrids dødsleje lovede Jimmy og Maria at støtte kampen mod kræft, og det har de gjort lige siden.

Det er blevet en hjertesag for Trio Biler, akkurat som det er for Astrids forældre.

Nissan- og Mitsubishi-forhandleren er derfor også blevet mere og mere involveret og har de seneste år bidraget økonomisk og praktisk til sponsorløbet Danmark Rundt.

Ud over at medarbejderne selv cykler med, stiller bilforhandleren en bil til rådighed for cykelteamet under hele løbet. Det er også Trio Biler, der giver morgenmad på sidste etape og betaler sponsorbilletten på 100 kroner for alle interesserede, der vil cykle med på slutruten fra Ballerup til Frederiksværk.

For hvert serviceeftersyn, der bestilles hos Trio Bilers afdelinger i Ballerup og Brøndby i juni, går der også et økonomisk bidrag til Børnecancerfonden.

 

Fokus hele året

– Inden Danmark Rundt bruger vi ekstra ressourcer på at skabe synlighed om løbet og Børnecancerfonden via annoncer og vores Facebook-side, som har tæt på 4.000 følgere, fortæller Line.

Det er ikke kun op til løbet, der er fokus på sygdommen og det at miste. Resten af året er det nemlig også helt legalt at tale om det svære emne.

– Vi har flere medarbejdere, der har mistet – også deres børn. Vi stiller os til rådighed, hvis det er noget medarbejderne har behov for at tale om. Det er legalt at tale om vores ”engle”.

– Vi har også erfaret, at man ikke skal være bange for at spørge ind til, hvordan de har det. Tit er det en lettelse for folk, der har mistet, at få lov at tale om det, fortæller Line Andersen.

 

Legalt at være ked af det

– Vi forventer ikke, at vores medarbejdere, som har mistet, ”kommer videre”. Det gør man ofte ikke, hvis man har mistet et barn. Men vi vil gerne bidrage til, at de kan lære at leve med det, der er sket, forklarer hun.

Ledelsen hos Trio Biler består af kvinder, hvilket er højst usædvanligt i bilbranchen.

Både den administrerende direktør og HR- og kommunikationschefen er kvinder.

– Måske er det medvirkende til, at vi har så stor fokus på, at her også skal være plads til at være menneske, at have følelser – at være ked af det.

– Vi har en aftale med Jimmy om, at hvis der er dage, som er svære – for eksempel Astrids dødsdag og fødselsdage – så holder han fri. Jimmy er en dygtig medarbejder, og fordi han føler sig tryg ved, at vi har forståelse for hans situation, så går det ikke ud over hans opgaver hos os. Han kan tage den frihed, han skal have, og vi bakker 100 procent op om ham, hvis han har brug for at tage hjem.

 

Tilegnet Astrid

Når Trio Biler 25. august er vært for sidste cykel-etape af årets Danmark Rundt sponsorløb, er det præcis på Astrids fødselsdag. Hun ville i år have fyldt 13 år.

Etapen er derfor dedikeret specielt til Astrid samt hendes forældre Jimmy og Maria og lillesøster Alma.

 

Vi matcher altid prisen!

Onsdag - 7. marts 2018

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Med Prismatch fra Trio Biler kan vi som autoriseret værksted tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette*.

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn og så med specialuddannede mekanikere. Ved at lade os som autoriseret værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.


*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 1 måned og være indhentet indenfor en radius af 25 km. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.