Nyheder

SUV’en der er skabt til hverdagen

Fredag - 11. oktober 2019

Spar 23.500,- på lige præcis den Qashqai model du ønsker

Danmarks bedst sælgende SUV kan ikke fås billigere. Med de nye motorer får du ikke kun flere hestekræfter, men også bedre brændstoføkonomi og mulighed for 7-trins DCT gearkasse.

Du kan eksempelvis få en Qashqai 140 HK DIG-T Visia fra 229.990 kr.*

 • Hill Start Assist
 • Fartpilot med hastighedsbegrænsning
 • Intelligent nødbremse (FEB), ESP, ABS, EBD og Brake Assist
 • Fjernbetjent el-ruder
 • Start/Stop system

Eller en Qashqai 160 HK DIG-T Acenta DCT fra kun 298,390 kr.*

I Nissan Qashqai Acenta får du et hav af udstyr, som alt sammen hjælper dig med at få en mere behagelig rejse. Herunder kan bl.a. nævnes:

 • Automatgear
 • Alufælge
 • Læderrat
 • Klimaanlæg
 • 7″ farveskærm audio med AM/FM, MP3/AUX/Bluetooth
 • Apple Carplay
 • Bakkamera
 • Parkeringssensor, for og bag

Privatlease en Qashqai Visia benzin til en uhørlig lav pris

Hvis du hellere vil lease din næste Qashqai, kan du lige nu få den fra kun kr. 4.995,- i udbetaling.

Nissan Qashqai Visia 1,3 Dig-T 140HK

Privatleasing fra 2.995 kr./md.**

Førstegangsydelse: kr. 4.995,-

Du kan se meget mere om vores leasingpriser her.

 


*Tilbuddet gælder t.o.m. 31.12.2019

** Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Qashqai Visia 1,3 Dig T 140HK. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 4.995, 4.995,–. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 2.995,–. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i perioden udgør kr. 112.815, 112.815,–. Alle priser er inklusivserviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder Qashqai benzin og udvalgte farver frem til 31/12/2019

A+ HjemmesideB hjemmeside
Forbrug (bl. Kørsel WLTP): 13,9–18,9 km/l, CO2: 140–163 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Dækskifteweekend – Book tid nu!

Fredag - 13. september 2019

Forbered dig på kulden og skift dine sommerhjul ud til dækskifteweekend

Vi glæder os til at se dig til vores dækskiftedage, hvor du kan få skiftet fra sommer- til vinterdæk, så du kan køre ud i det dejlige efterårsvejr, trygt og sikkert. Husk at bestille en tid på vores værksted.

Du kan vælge mellem følgende dage i vores 2 afdelinger:

• Søndag d. 27. oktober – Dækskiftesøndag Brøndby
• 26. – 27. oktober – Dækskifteweekend Ballerup

 

» Bestil tid til hjulskift…

» Se vores tilbud på vinterdæk…

» Få et tilbud på dæk her… 

» Se priser på opbevaring & ombytning…

» Læs vores gode råd om skift til vinterdæk…

 

“Kvinde kend din bil” workshop

Onsdag - 4. september 2019

 

Det er slet ikke så kedeligt at lære sin bil bedre at kende, og vi er nu klar med vinterudgaven af vores populære “Kvinde kend din bil” workshop. Her gennemgår vi de gængse vedligeholdelsesdele på bilen, såsom dækskifte, dæktryk, kontrol af olie, kølervæske etc. –  alle ting som du selv kan gøre. Og så har vi en arbejdsstation hvor vi fortæller dig alt om, hvordan du plejer og passer på din bil, så du får glæde af den i mange år.

Oven i det får du som deltager, udleveret en lækker goodiebag, og så byder vi på forfriskninger og en let anretning! Så tag veninderne med og kig forbi til en hyggelig, sjov og inspirerende aften!

Arrangementet er ganske gratis, men kræver at du tilmelder dig, da der er et begrænset antal pladser. Du kan vælge mellem to datoer – onsdag d. 6. november i vores afdeling i Brøndby og torsdag d. 14. november i vores afdeling i Ballerup. Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor.

 

Vi glæder os til at hilse på dig!

» Se det fulde program her…

 

Jeg vil gerne tilmeldes til arrangementet i:

Brøndby onsdag den 6. november
Ballerup torsdag den 14. november

Dit fulde navn*

Dit telefon nummer*

Din e-mail

 

Endelig kan vi løfte sløret for hvordan den helt nye Nissan Juke ser ud!

Onsdag - 4. september 2019

Nissan JUKE sætter nye standarder for kompakte crossovers med større personlighed, bedre præstationer og banebrydende teknologier

 

 • Den helt nye Nissan JUKE får verdenspremiere i fem byer rundt om i Europa.
 • Der er solgt næsten 1 million eksemplarer af Juke siden lanceringen for 9 år siden, hvor den satte nye standarder i det kompakte crossover-segment
 • Elegante coupé-crossoverlinjer og en atletisk fremtoning kombineret med øget rummelighed og et moderne interiør sætter nye standarder for JUKE
 • Ny teknologi inkl. Nissan ProPILOT og NissanConnect-infotainmentsystemet med Wi-Fi i bilen, integrering af smartphone og onlineopdateringer gør førerens tilværelse lettere og mere sikker
 • 1,0-liters 3-cylindret turbomotor kombineret med 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse leverer bedre præstationer, bedre brændstoføkonomi og mere raffinement

 

Næsten et årti efter at bilen satte nye standarder for kompakte crossovers med sin markante personlighed og fokus på en sjov køreoplevelse, kommer den nye generation af Nissan JUKE. Den nye JUKE er som altid sjov at køre i, og den leverer præstationer og teknologi på et nyt niveau – alt sammen pakket ind i et iøjnefaldende, men mere rummeligt coupé-crossoverkarrosseri.

Med næsten 1 million eksemplarer på vejene i Europa har Nissan JUKE fanget interessen hos de europæiske kunder med sit unikke design. Næste generation af JUKE, som i dag blev præsenteret i London, Paris, Milano, Barcelona og Køln, er udviklet til at appellere til de europæiske kunder, der sætter pris på design, teknologi og præstationer – foruden de praktiske egenskaber i crossover-segmentet.

”Nissan JUKE er tilbage med sin unikke identitet, endnu mere karakter, flotte præstationer og avanceret teknologi, der modsvarer førernes krav”, udtalte Ponz Pandikuthira, som er Vice President, product planning hos Nissan Europe. ”Det nye design og køreregenskaberne vil appellere til det stigende antal kunder, der vælger en kompakt crossover. JUKE er blevet voksen, men den har stadig de sjove køreegenskaber, der altid har gjort den til noget særligt.”

 

ATLETISK DESIGN

Nissan JUKE er igen klar til at sætte nye standarder i B-crossover-segmentet med større dimensioner, en elegant fremtoning, imponerende 19” fælge og et ”flydende ”tagdesign” i coupéstil. Den nyeste JUKE har full-LED-teknologi som standardudstyr, og den bibeholder de ikoniske runde forlygter og den Y-formede signatur, som komplementerer Nissans V-Motion-kølergrill. Den eksklusive karrosserifarve Fuji Sunset Red fuldender nu farvepaletten, som nu tæller 11 farver.

Med de indvendige ændringer er den nye JUKE blevet mere rummelig og byder på bedre plads til både passagerer og bagage. Knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 l. Det nytænkte interiør byder på stil og komfort med forbedret køreposition, øget rummelighed ved bagsæderne og mere brugervenlig betjening og opbevaring. Nye bløde materialer på instrumentpanel, dørbeklædning og på gulvet giver en førsteklasses følelse, som komplementeres af sportssæder i monoformt design som standardudstyr og indtræk i Alcantara® eller læder som ekstraudstyr.

Med individualiseringsmuligheder på et helt nyt niveau sikrer den nye N-Design-modelvariant, at kunderne kan gøre deres JUKE helt unik. Der er flere tilgængelige farvekombinationer til karrosseri, tag og indtræk – de fremhæver JUKEs urbane og sportslige karakter og premiumegenskaber. Der tilbydes også udvendig individualisering med mulighed for at tilpasse kofangere og sidelister samt 19” aluminiumsfælge.

 

ADRÆTTE PRÆSTATIONER

Den sportslige JUKE er udviklet til at være adræt, men den helt nye coupé-crossover er også vokset. Længden er nu 4.210 mm, højden er 1.595 mm, og bredden er 1.800 mm. Det giver større rummelighed, mens bilen stadig er kompakt og 23 kg lettere end forgængeren. Med anvendelsen af højstyrkestål har den nye model en mere stiv platform, som giver bedre stabilitet, præstationer og svingegenskaber samt tryghed og kontrol på et nyt niveau.

JUKE er udstyret med en effektiv 1,0-liters 3-cylindret DIG-T-benzinmotor med turbo, som leverer 117 hk og bedre præstationer, brændstoføkonomi og raffinement. Bilen fås med en engagerende 6-trins manuel gearkasse eller en sportslig 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT) med skiftekontakter på rattet, og med valg af køreindstilling (Eco, Standard, Sport) kan førerne nemt tilpasse deres kørestil til enhver kørselssituation for at få maksimal køreglæde.

 

AVANCEREDE TEKNOLOGIER

Juke er nu spækket med Nissans infotainment- og førerassistentteknologi. Med Nissan Intelligent Mobility-teknologi er den nye model den mest opkoblede Nissan nogensinde, hvor føreren har en personlig kommandocentral.

 

Nissan Intelligent Mobility

Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som omfatter elektronisk assistance til styring, acceleration og opbremsning, vil for første gang kunne fås til JUKE. ProPILOT er beregnet til brug i en enkelt vognbane på motorveje og gør lange pendlerture og tæt trafik lettere at håndtere.

Desuden kan JUKE som noget nyt og unikt i segmentet byde på en komplet pakke af sikkerhedsteknologier inkl. intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, skiltegenkendelse, intelligent vognbaneassistent, Rear Cross Traffic Alert og advarsel om biler i den blinde vinkel. Advarsel om biler i den blinde vinkel advarer føreren, hvis et køretøj kommer ind i den blinde vinkel, og systemet styrer JUKE tilbage i vognbanen.

 

Opkobling, infotainment og BOSE® Personal® Plus

Med det nye NissanConnect-infotainmentsystem kan kunderne bruge Apple CarPlay® og Android Auto til at spejle deres yndlingsapps på smartphonen til bilens 8” touchscreen. Førerne har også adgang til TomTom Maps & Live Traffic, eller de kan aktivere deres Wi-Fi-hotspot i bilen, så passagererne kan tilslutte deres bærbare computere eller tablets.

NissanConnect Services-appen er den perfekte mobile følgesvend, som gør det muligt for kunderne at betjene flere funktioner i bilen. Nissan JUKE-ejerne kan nu tjekke, om bilen er låst, og de kan låse deres bil eller låse den op direkte fra deres smartphone. Som en ekstra sikkerhed kan førerne også tjekke dæktrykket og oliestanden, før de kører.

Og for at gøre JUKE-førernes tilværelse endnu lettere kan de takket være kompatibilitet med Google Assistent betjene funktioner som centrallås og lys, og de kan sende destinationer til bilens navigationssystem via talemeddelelser til deres smart device.

Fører og passagerer kan også nyde endnu bedre lyd med Bose® Personal® Plus-soundsystemet. Med otte kraftfulde højttalere – inkl. to UltraNearfield-højttalere integreret i førerens og forsædepassagerens nakkestøtter – oplever personerne i bilen en fordybende musikoplevelse med ultrahøj lydkvalitet.

 

Vil du være en af de første til at se bilen i levende live? Så send en mail til salg@triobiler.dk hvor du i emnefeltet skriver ”Ny Juke” og skriver dit navn, telefonnummer og e-mail. 

 

Vi udvider vores bilhus

Onsdag - 28. august 2019

 

”Undskyld, her er lidt rodet”

Sådan et skilt mangler vi på døren i denne tid. Men helt ærligt, så havde håndværkerne nok bare hevet det ned, lige som alt andet er blevet fjernet i deres grundige arbejde.

For at gøre mere plads til det, som det hele drejer sig om her hos os, nemlig biler, er vi i gang med en større ombygning af vores afdeling på Energivej 22 i Ballerup.

Først ved slutningen af året er byggeriet færdigt, og til den tid er vores bilhus udvidet med 148 kvadratmeter i form af en 1. sal, hvor vores kontorpersonale fremover skal sidde.

Vi har siden 1983 været en af Danmarks førende Nissan-forhandlere, og her har været særligt travlt de seneste år.

Det skyldes blandt andet salgssuccesser som Nissan Qashqai, som er Danmarks mest populære SUV, og Nissan Leaf, der er Danmarks mest solgte elbil.

Mere plads til bilerne

Vi har brug for mere plads, også til de kommende storsællerter. Vi skal desuden have plads til et showroom, hvor kunderne får mulighed for at designe deres egen nye bil via en designpult. Den, og andre digitale nyheder, bliver der plads til efter ombygningen.

Mens byggeriet står på, er vi alle sammen rykket meget tæt sammen.

Det er hyggeligt, men vi glæder os nu alligevel til at vi får ekstra plads – og en ny, toptunet kaffeautomat (den kan du også godt glæde dig til).

Sidst, vi renoverede vores lokaler, var i 2013, og siden da er der sket rigtig meget hos Nissan både inden for design og teknologi. Det kommer vores nye lokaler også til at afspejle efter ombygningen.

Vi glæder os til at vise dig resultatet om nogle måneder.

 

 

Nissan X-TRAIL med nye motorer

Mandag - 26. august 2019

Nu kommer Nissan Qashqais storebror X-TRAIL med nye motorer. Startprisen er kr. 325.380.

Nissan X-TRAIL tilbydes med to motorvarianter

En 160hk benzinmotor med det roste DCT automatgear (7-trins dobbeltkoblings automatgear) i tre udstyrsvarianter. Blandt andet kan man for kr. 347.580 få automatgear, det nye NissanConnect infotainment og navigationssystem med bl.a. et nyt TOM-TOM baseret navigationsmodul, hvor ruten kan planlægges fra mobilen og føres direkte over til skærmen i bilen samt Around View Monitor (kameraer hele vejen rundt om bilen), 17″ alufælge og varme i rattet og meget mere.

Nissan X-TRAIL med dieselmotor yder 150hk og fås både med 2WD og 4WD. Enten med manuelt gear eller Xtronic automatgear. Trækkraften med dieselmotor er op til 2.000 kg, og med benzin er den på 1.500 kg.

Lækkert ekstraudstyr til gode priser

Nissan X-TRAIL tilbyder et væld af ekstraudstyr til gode priser. Blandt andet er det muligt at få cognacfarvet læderindtræk til blot kr. 5.000 ekstra. Og har man behov for syv sæder, kan det tilbydes i en pakke sammen med et el-betjent panorama glastag for mellem 16.000-20.000 afhængig af variant.

Sikkerhed i top

Alle Nissan X-TRAIL varianter har sikkerhedsudstyr i topklasse så som f.eks. nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og fuldautomatisk fjernlys m..m.

Privatleasing

Nissan X-TRAIL kan også privatleases til priser fra kr. 3.995 pr. måned med en førstegangsydelse på kr. 19.995.

Nu kommer Nissan NV250 – alsidig kompakt varebil

Onsdag - 22. maj 2019

NV250

 

• Nissan NV250 er den nye, alsidige og kompakte varebil til virksomhederne

• En lang række individualiseringsmuligheder takket være forskellige drivlinjer, karrosserityper og nye opbygningsmuligheder

• Brancheførende garanti på 5 år/160.000 km er standard

• Et allianceprodukt, som opfylder de skiftende behov hos erhvervskunderne

• Til salg i Europa fra september 2019

 

Nissan har i dag præsenteret den seneste tilføjelse til mærkets varebilsprogram: den nye kompakte varebil NV250. Der er øget sikkerhed og driftssikkerhed takket være Nissan Intelligent Mobility-teknologier i Nissan NV250 og en brancheførende garanti på 5 år/160.000 km.

Kunderne kan nyde godt af forskellige motor- og interiørkonfigurationer, to karrosserilængder og flere opbygningsmuligheder end nogensinde før. Varebilen fås også som kassebil uden ruder, mandskabsbil og Combi – det giver praktiske egenskaber og funktionalitet i særklasse.

NV250 kommer til salg i Europa fra september 2019.

 

Af yderligere vigtige funktioner kan nævnes:

 • En nyttelast på 800 kg og to forskellige karrosserilængder, der øger lastkapaciteten
 • Overholdelse af Euro6D-Temp-normen med reducerede CO2 -emissioner og optimal brændstofeffektivitet giver samlet set lavere driftsomkostninger
 • Større alsidighed takket være en lang række opbygningsmuligheder Disse omfatter træbeklædning i varerummet, kørestolsadgang via bagdøren og ekstraudstyr som eksempelvis køleenheder i bilen
 • Adskillige Nissan Intelligent Mobility-teknologier i bilen – inkl. Hill Start Assist og Extended Grip
 • Nissans brancheførende garanti på 5 år/160.000 km er standard

Kassebilen uden ruder tilbydes i to karrosserilængder (L1/L2) og med flere forskellige sædekonfigurationer. Mandskabsversionen, som fås i én karrosserilængde (L2), har maksimalt fire siddepladser og en flytbar varerumsadskillelse, så varerummet bliver fleksibelt. Tilsammen betyder disse funktionsmuligheder, at NV250 kan klare alt fra hurtige leveringer i byen til transport af større genstande til byggepladser.

Personbilsudgaven Combi er tilgængelig i én længde (L1) og har plads til fem personer. Den store kabinekomfort og masser af bagagerumsplads gør den til det ideelle valg til familieeventyr eller til transport af sportsudstyr.

NV250 er udviklet med alliancens samlede erfaring og omfatter en gennemprøvet og effektiv 1,5-liters dieselmotor, og man kan vælge mellem tre forskellige drivlinjer. Nissans investering og positive tilgang i varebilssegmentet er mulig takket være alliancens styrke.

NV250 vil supplere e-NV200 – Nissans banebrydende og klasseførende kompakte nul-emissions-varebil, som er solgt i over 20.000 eksemplarer i Europa siden lanceringen. Den er nu blevet opgraderet med et 40 kWh-batteri, som giver en rækkevidde på 200 km (blandet WLTP-cyklus).

 

Specifikationer:

Combi Mandskabsbil Kassebil
Mål: L1:

Længde: 4,28 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

L2:

Længde: 4,67 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

Varerumslængde: 1,43/2,0 m

*Flytbar varerumsadskillelse

L1:

Længde: 4,28 m Bredde: 1,83 mHøjde: 1,80 m

Varerumslængde: 1,73/2,5 m

L2:

Længde: 4,67 m Bredde: 1,83 m Højde: 1,80 m

Varerumslængde: 2,11/2,87 m

Motor: 1,5 liters diesel

Ydelser:

80 hk (59 kW)   95 hk (70 kW) 115 hk (85 kW)

1,5 liters diesel

Ydelser:

95 hk (70 kW)   115 hk (85 kW)

1,5 liters diesel

Ydelser:

80 hk (59 kW)   95 hk (70 kW) 115 hk (85 kW)

Nyttelast: 740 kg L1: 650 kg

L2: 800 kg

Lasteevne: 0,6/2,6 m³ 2,4/3,6 m³ L1: 3,0/3,5 m³

L2: 4,0/4,6 m³

Antal sæder (for): 2 2 2/3
Antal sæder (bag): 3 2
Brændstofforbrug ved blandet kørsel (km/l): 80 hk: 21,3-22,7 95 hk: 20,0-22,7 115 hk: 20,0-21,7 20,8-21,7
CO2 (g/km) NEDC BT VLOW/VHIGH 80 hk: 116-125 95 hk: 116-131 115 hk: 121-131

(L1-værdier)

120-126
Garanti: 5 år/160.000 km 5 år/160.000 km 5 år/160.000 km

 

 

 

 

Stærkt privatleasing tilbud på Nissan LEAF Tekna

Fredag - 22. marts 2019

Nissan Leaf Tekna

Førstegangsydelse fra kr. 4.995,-
Totalydelse pr. måned fra kr. 3.895,-

Totalpris i hele leasingperioden
inkl. service & førstegangsydelse fra kr. 145.215,-
ved 36 mdr./45.000 km.
CO2 udslip 0 g/km.

Download samlet prisliste

18TDIEULHD_LEAF_B12P_2D_GRADE_004.jpg.ximg.l_12_m.smart

 

Nissan LEAF Tekna – topudstyr med luksus i både komfort og sikkerhed.

Det ekstraordinære privatleasing tilbud på Nissan LEAF fra kun kr. 3.995/mnd er på den topudstyrede variant Tekna. I denne variant fås luksus både hvad angår komfort og sikkerhed.

F.eks. fås føreassistent systemet ProPILOT, som fungerer ved kørsel i én vognbane på motorveje. Systemet gør det muligt for bilen at holde afstanden til den forankørende, standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel.

En anden nævneværdig funktion er e-pedal, som giver de fleste en ny kørefornemmelse. Føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

Når man kører elbil er automatgear* standard, og accellerationen er fremragende med 0-100 km/t på kun 7,9 sek. Og så kan LEAF “fjernbetjenes” via en app, så bilen er varmet op eller afkølet (afhængig af vejret) inden kørsel. Varme i rattet samt både i forsæder og bagsæder er også standard.

Nissan LEAF har også scoret topkarakter i den uafhængige sikkerhedstest EuroNCAP med 5 stjerner.

Sidst men ikke mindst er Nissan LEAF en meget rummelig bil med et bagagerum på 420 liter i Tekna-udgaven. Det er stort set samme størrelse som en Nissan Qashqai (430L), og kan snildt rumme en barnevogn eller lignende.

Lav udbetaling og flere km

Udbetalingen på privatleasing af Nissan LEAF Tekna er kun kr. 4.995, hvilket er væsentlig lavere end tidligere. Herudover er det årlige antal inkluderede km øget til hele 15.000! Se mere på nissan.dk

Nissan LEAF Tekna har en batterikapacitet på 40 kWh og en rækkevidde på én opladning op til 270 km i forhold til WLTP**

*En elbil har ingen gearkasse men en et-trins udveksling. Føles derfor svarende til kørsel med automatgear.

**WLTP = Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure

Alt du skal vide om den populære PHEV

Onsdag - 31. oktober 2018

Outlander PHEV – Verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid

Mitsubishis flagskib, Outlander PHEV Plug-in hybrid, indtager Danmark, og den gør det med manér. Outlander PHEV er nemlig den mest solgte Plug-in hybrid i Europa og verdens bedst sælgende Plug-in hybrid SUV i 2017.

Med 2 kraftige elmotorer, S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor får du en støjsvag, kraftfuld og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren.

Kører du på ren el, kan du nå en rækkevidde på 54 kilometer* og en tophastighed på 135 km./t. Outlander PHEV kan oplades derhjemme via ekstern strømkilde. Har du travlt, så kan du oplade på en af de mange Quick Charge opladningsfaciliteter.

En anden stor styrke ved Outlander PHEV er rummeligheden. Med batteriet monteret under bilen, er det store bagagerum bevaret, og så kan den tilmed trække 1.500 kg.


Outlander PHEVs mange fordele:

 • Avanceret teknologi med 2 kraftige elmotorer med S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor
 • Rækkevidde på 54 kilometer* og tophastighed på 135 km/t ved 100% ren elkørsel
 • Behagelig støjfri kørsel og kraftfuld acceleration
 • Brændstofforbrug v/kombineret kørsel på 55,6 km/l*
 • Quick Charge opladningsmulighed
 • Anhængervægt 1.500 kg. og stort bagagerum
 • Højt sikkerheds- og udstyrsniveau

 

*Brændstofforbrugstal og rækkevidde er beregnet efter WLTP-metoden – de viste tal er korreleret NEDC

 

Ny medarbejder gjorde børnecancer til en hjertesag

Tirsdag - 31. juli 2018

                                                                                                    AA-5-e1516786961289-360x482

 

Det er blevet en hjertesag for de 40 medarbejdere hos Trio Biler at støtte Børnecancerfonden via Danmark Rundt Team Bodenhoff.

Det blev en hjertesag, efter at de fik en kollega, der mistede sin datter Astrid på 9 år til cancer for få år siden.

– Da vi ansatte Jimmy, vidste vi godt, at han og hans hustru Maria havde mistet deres datter et halvt års tid før. Han talte åbent om det allerede ved jobsamtalen, og vi gjorde klart for ham, at han her hos os ville møde forståelse for, at han kan have det svært, fortæller Line Andersen, der er HR- og kommunikationschef hos Trio Biler.

 

Hele firmaet er med

På det tidspunkt vidste hun ikke hvor engageret hele firmaet ville blive i Jimmys og hustruen Marias støtte til Børnecancerfonden.

På 9-årige Astrids dødsleje lovede Jimmy og Maria at støtte kampen mod kræft, og det har de gjort lige siden.

Det er blevet en hjertesag for Trio Biler, akkurat som det er for Astrids forældre.

Nissan- og Mitsubishi-forhandleren er derfor også blevet mere og mere involveret og har de seneste år bidraget økonomisk og praktisk til sponsorløbet Danmark Rundt.

Ud over at medarbejderne selv cykler med, stiller bilforhandleren en bil til rådighed for cykelteamet under hele løbet. Det er også Trio Biler, der giver morgenmad på sidste etape og betaler sponsorbilletten på 100 kroner for alle interesserede, der vil cykle med på slutruten fra Ballerup til Frederiksværk.

For hvert serviceeftersyn, der bestilles hos Trio Bilers afdelinger i Ballerup og Brøndby i juni, går der også et økonomisk bidrag til Børnecancerfonden.

 

Fokus hele året

– Inden Danmark Rundt bruger vi ekstra ressourcer på at skabe synlighed om løbet og Børnecancerfonden via annoncer og vores Facebook-side, som har tæt på 4.000 følgere, fortæller Line.

Det er ikke kun op til løbet, der er fokus på sygdommen og det at miste. Resten af året er det nemlig også helt legalt at tale om det svære emne.

– Vi har flere medarbejdere, der har mistet – også deres børn. Vi stiller os til rådighed, hvis det er noget medarbejderne har behov for at tale om. Det er legalt at tale om vores ”engle”.

– Vi har også erfaret, at man ikke skal være bange for at spørge ind til, hvordan de har det. Tit er det en lettelse for folk, der har mistet, at få lov at tale om det, fortæller Line Andersen.

 

Legalt at være ked af det

– Vi forventer ikke, at vores medarbejdere, som har mistet, ”kommer videre”. Det gør man ofte ikke, hvis man har mistet et barn. Men vi vil gerne bidrage til, at de kan lære at leve med det, der er sket, forklarer hun.

Ledelsen hos Trio Biler består af kvinder, hvilket er højst usædvanligt i bilbranchen.

Både den administrerende direktør og HR- og kommunikationschefen er kvinder.

– Måske er det medvirkende til, at vi har så stor fokus på, at her også skal være plads til at være menneske, at have følelser – at være ked af det.

– Vi har en aftale med Jimmy om, at hvis der er dage, som er svære – for eksempel Astrids dødsdag og fødselsdage – så holder han fri. Jimmy er en dygtig medarbejder, og fordi han føler sig tryg ved, at vi har forståelse for hans situation, så går det ikke ud over hans opgaver hos os. Han kan tage den frihed, han skal have, og vi bakker 100 procent op om ham, hvis han har brug for at tage hjem.

 

Tilegnet Astrid

Når Trio Biler 25. august er vært for sidste cykel-etape af årets Danmark Rundt sponsorløb, er det præcis på Astrids fødselsdag. Hun ville i år have fyldt 13 år.

Etapen er derfor dedikeret specielt til Astrid samt hendes forældre Jimmy og Maria og lillesøster Alma.

 

Vi matcher altid prisen!

Onsdag - 7. marts 2018

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Med Prismatch fra Trio Biler kan vi som autoriseret værksted tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette*.

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn og så med specialuddannede mekanikere. Ved at lade os som autoriseret værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.


*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 1 måned og være indhentet indenfor en radius af 25 km. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.