Nyheder

Så har vi Space Star på lager igen!

Onsdag - 10. april 2019

ontheroad-11


Vores populære Mitsubishi Space Star er nu landet igen!

 

Mere af det hele
Space Star tilbyder inspirerende design og ægte køreglæde. Space Star hører hjemme i den større B-klasse og tilbyder en kabine med plads til 5 personer, og roses for det omfangsrige standardudstyr. Så er du på jagt efter en kompakt bil i byen, og vil ikke gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyr, så er Space Star noget for dig.

Dynamisk og sporty design
Space Star har fået en ny markant frontgrill med flotte kromkanter, forlænget fronten samt udhænget over bagakslen, hvilket har givet den et nyt dynamisk og sporty look.

Sikker køreglæde
Stabilitet, kvik acceleration og smidig manøvrering er egenskaber, du vil værdsætte i din hverdag. Brændstoføkonomien er også i fokus, og du får masser af kilometer ud af hver tankfuld brændstof på grund af Mitsubishis mangeårige udviklingsarbejde inden for teknik og aerodynamik.

Masser af standardudstyr
Priserne på Mitsubishi Space Star starter ved kun kr. 118.995,-, og her får du masser af udstyr med som er standard: 

• 14″ alufælge
• Nøglefri betjening
• Fartpilot
• Aircondition
• 5 års garanti/100.000 km.
• Bluetooth
• Sædevarme
• USB
• Elruder
• Lyssensor
• 3 års vejhjælp
• Mørktonede ruder bag
• Hækspoiler
• Tågeforlygter
• Etc.

 

Download samlet prisliste

Stærkt privatleasing tilbud på Nissan LEAF Tekna

Fredag - 22. marts 2019

Nissan Leaf Tekna

Udbetaling fra kr. 4.995,-
Totalydelse pr. måned fra kr. 3.995,-

Totalpris i hele leasingperioden
inkl. service & udbetaling fra kr. 148.815,-
ved 36 mdr./45.000 km.
CO2 udslip 0 g/km.

Kontakt os for yderligere info på 3953 5400

18TDIEULHD_LEAF_B12P_2D_GRADE_004.jpg.ximg.l_12_m.smart

 

Nissan LEAF Tekna – topudstyr med luksus i både komfort og sikkerhed.

Det ekstraordinære privatleasing tilbud på Nissan LEAF fra kun kr. 3.995/mnd er på den topudstyrede variant Tekna. I denne variant fås luksus både hvad angår komfort og sikkerhed.

F.eks. fås føreassistent systemet ProPILOT, som fungerer ved kørsel i én vognbane på motorveje. Systemet gør det muligt for bilen at holde afstanden til den forankørende, standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel.

En anden nævneværdig funktion er e-pedal, som giver de fleste en ny kørefornemmelse. Føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

Når man kører elbil er automatgear* standard, og accellerationen er fremragende med 0-100 km/t på kun 7,9 sek. Og så kan LEAF “fjernbetjenes” via en app, så bilen er varmet op eller afkølet (afhængig af vejret) inden kørsel. Varme i rattet samt både i forsæder og bagsæder er også standard.

Nissan LEAF har også scoret topkarakter i den uafhængige sikkerhedstest EuroNCAP med 5 stjerner.

Sidst men ikke mindst er Nissan LEAF en meget rummelig bil med et bagagerum på 420 liter i Tekna-udgaven. Det er stort set samme størrelse som en Nissan Qashqai (430L), og kan snildt rumme en barnevogn eller lignende.

Lav udbetaling og flere km

Udbetalingen på privatleasing af Nissan LEAF Tekna er kun kr. 4.995, hvilket er væsentlig lavere end tidligere. Herudover er det årlige antal inkluderede km øget til hele 15.000! Se mere på nissan.dk

Nissan LEAF Tekna har en batterikapacitet på 40 kWh og en rækkevidde på én opladning op til 270 km i forhold til WLTP**

*En elbil har ingen gearkasse men en et-trins udveksling. Føles derfor svarende til kørsel med automatgear.

**WLTP = Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure

Privatlease den ubetingede lækreste SUV på markedet!

Fredag - 8. marts 2019

Vi har ubetinget en af de lækreste SUVer på markedet! Mitsubishi Eclipse Cross har bl.a. har vundet den prestigefyldte Good Design Award, blevet kåret til Årets bil i Japan m.m.

Der er så meget godt at sige om vores Eclipse Cross, og vi vil så gerne vise dig den og fortælle om alt det den har at byde på!

Lige nu kan du bl.a. privatlease en Eclipse Cross 1,5 Invite+ for kun kr. 4.295,- inkl. service over 36 mdr./15.000 km. pr. år.

 

Kig forbi vores afdeling i Brøndby til en snak og en prøvetur!

 

 

Eclipse Cross_4c91fc0c-5305-4619-b19a-a52ae51b2e55_40b98c3b-e9b8-4005-b14b-42070de28121_1030_01

 

 

 

ECLIPSE CROSS 1,5 Invite+

Løbetid 36 måneder
Km. om året 15.000
Udbetalingen kr. 14.995,-
Ydelse kr. 4.295,-*


Forbrug ved blandet kørsel 12,8 km/l,
CO2 udslip 177 g/km. B hjemmeside

 

 

» Download samlet prisliste her…

 

*Privatleasing via Mitsubishi Finans v. Jyske Finans. Mitsubishi Eclipse Cross 1,5 Invite+. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 14.995,-. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 4.295,-. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i perioden udgør kr. 170.215,-. Samlet betaling i perioden er inkl. service, afleveringsgebyr kr. 600 og finansierings- og lev.omk. Prisen er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunde og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperioden udløb returneres bilen til Jyske Finans. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

 

 

 

Gode råd fra værkstedet

Torsdag - 7. marts 2019

IMG_20190307_100851_resized_20190307_100932762 (002)

 

Det er blevet trygt at være bilkunde

Det er en dygtig og erfaren mand, Trio Bilers afdeling på Energivej 22 i Ballerup har fået inden for dørene.
I oktober begyndte Jens Pejstrup som servicerådgiver, det der tidligere hed værkfører, hos os.

Han har 25 års erfaring i den type stilling – og i alt har han været i bilbranchen i 45 år, siden han oprindeligt blev uddannet som entreprenør-mekaniker.

Faste priser
- Det er blevet mere trygt at være bilkunde nu, i forhold til tidligere. Bilbranchen har tidligere haft et ry for at tage folk med bukserne nede, når de var på værkstedet med deres bil. Regningen kunne løbe helt løbsk. Det har ændret sig de seneste ti år – og hos Trio Biler har vi jo helt faste priser for service og regler for, hvad der skal laves, siger Jens.

– Det betyder, at vi kan oplyse prisen til kunden, allerede når bilen bliver afleveret til os. Hvis der så dukker andet op, som skal laves, så ringer vi selvfølgelig til kunden og aftaler næste skridt, inden vi gør noget som helst. Det er blandt andet en af mine opgaver. Vi vil ikke have, at vores kunder får ubehagelige økonomiske overraskelser, fastslår han.

Fjerner overraskelser
Jens fremhæver også muligheden for at tegne en servicekontrakt, som fjerner alle økonomiske overraskelser hos kunden. Ved at betale et lille fast beløb hver måned, bliver alle reparationer udført uden yderligere betaling.

– Man kan næsten ikke blive tryggere som kunde. Bilejeren kan bare aflevere bilen på værkstedet, få den lavet og hente den igen uden en eneste bekymring om, hvad det koster. På den måde er servicekontrakten et fænomenalt værktøj, der giver bilejere ro i økonomien, mener Jens.

Altid fart på
Når Jens ikke har travlt med at tage sig godt af vores værkstedskunder, så dyrker han motorsport. Mest som official og aktiv i bestyrelsen i Viking Autosport i Frederikssund.

Han har tidligere kørt rally frem til 2016 med sin yngste søn, men efter en diskusprolaps er det for smertefuldt at køre i de hurtige biler uden affjedring.

Jens har ikke kun fart på i motorsporten. Hans familie udvikler sig også i hastig fart. Jens er som 57-årig allerede morfar og farfar til syv børnebørn. Og siden oktober er han også en del af familien hos Trio Biler  :)

 

 

Gode råd om skift til sommerdæk

Onsdag - 6. marts 2019

SUV speeding on a narrow curve road

Dæk skal passe til årstiden!
Det er lige så vigtigt at skifte til sommerdæk om foråret, som det er at skifte til vinterdæk om efteråret. Vinterdæk er fremstillet af blødere gummi end sommerdæk, hvilket gør vinterdæk i stand til stå bedre fast på vejbanen ved lave temperaturer. Det betyder dog samtidig af vinterdækket ved for høje temperaturer bliver ustabilt, hvorimod sommerdækkets gummiblanding sikrer det optimale vejgreb. Derfor er det vigtigt at skifte til sommerdæk når temperaturen stiger.

Tommelfinger-regel:
• Montér sommerdæk omkring påske og vinterdæk omkring efterårsferien
• Ved temperaturer over 7º er sommerdæk det rigtige valg
• Ved temperaturer under 7º er vinterdæk det rigtige valg

Husk også at tjekke mønsterdybden!
Loven foreskriver min. 1,6 mm mønsterdybde på personbiler, men Rådet for Større Dæksikkerhed anbefaler mindst 3 mm. Hvis dækkets mønsterdybde er for lille vil dækket ikke kunne aflede så store vandmængder, og der vil derfor være større risiko for akvaplaning. Akvaplaning betyder, at vandet ikke kan ledes væk fra dækket, som derfor vil glide ovenpå vandet. Det vil medføre manglende styre- og bremseevner.

Råd til opbevaring.
Vælger du selv at opbevare dine vinterhjul indtil efteråret, skal det være tørt, køligt og gerne et mørk sted (ikke i sollys). Det vil sikre, at dækkene ældes mindst muligt og dermed bevarer sine egenskaber bedst.

 

» Se vores gode tilbud på sommerdæk her…

 

 

Hjulskiftedage – book tid nu!

Tirsdag - 5. marts 2019

SUV speeding on a narrow curve road
Vi glæder os til at se dig til vores hjulskiftedage, hvor du kan få skiftet fra vinter- til sommerhjul, så du kan køre ud og nyde det dejlige forår. Husk at bestille en tid på vores værksted.
Du kan vælge mellem følgende dage i vores 2 afdelinger:

• 31. marts – Hjulskiftesøndag Brøndby
• 28. april – Hjulskiftesøndag Brøndby
• 27./28. april – Hjulskifteweekend Ballerup

 

» Bestil tid til hjulskift…

» Se priser på opbevaring & ombytning…

» Se vores tilbud på sommerdæk…

» Læs vores gode råd om sommerdæk…

 

 

Tilbud på sommerdæk

Tirsdag - 5. marts 2019

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Forkæl din bil med nye sommerdæk til rigtig fornuftige priser

 

Priseksempler på 4 stk. Bridgestone sommerdæk:

Type Størrelse 4 dæk
Bridgestone T005 165/70TR14 3.260,-
Bridgestone B250 175/60R15 4.798,-
Bridgestone EP150 175/65TR15 3.834,-
Bridgestone T005 185/65TR15 3.706,-
Bridgestone EP150 185/55HR16 5.567,-
Bridgestone T005 195/55R16 5.315,-
Bridgestone T001 205/60HR16 4.895,-
Bridgestone HP Sport 215/65HR16 4.978,-
Bridgestone HP Sport 215/60HR17 6.136,-
Bridgestone T001 225/45WR19 9.181,-

 

Priserne er inkl. montering, afbalancering, miljø og moms. Tilbuddet gælder til 31/5 2019.

 

» Læs vores gode råd om skift til sommerdæk…

» Se priser på opbevaring & ombytning…

» Bestil tid til hjulskift…

» Få et tilbud på dæk… 

 

Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål til valget af vinterdæk er du altid velkommen til at kontakte os på 39 53 54 00.

 

“Kvinde kend din bil” workshop

Torsdag - 28. februar 2019

Relaxing car travel summer vacation

 

Det er slet ikke så kedeligt at lære sin bil bedre at kende, og vi er nu klar med sommerudgaven af vores populære “Kvinde kend din bil” workshop. Her gennemgår vi de gængse vedligeholdelsesdele på bilen, såsom dækskifte, dæktryk, kontrol af olie, kølervæske etc. –  alle ting som du selv kan gøre. Ligeledes vil der være mulighed for at få testet sin viden om vores Nissan Leaf – bl.a. det at den er selvkørende.

Oven i det får du som deltager udleveret en lækker goodiebag, og så byder vi på forfriskninger og en let anretning! Så tag veninderne med og kig forbi til en hyggelig, sjov og inspirerende aften!

Arrangementet er ganske gratis, men kræver at du tilmelder dig, da der er et begrænset antal pladser. Du kan vælge mellem to datoer – den 8. maj i vores afdeling i Ballerup og den 23. maj i vores afdeling i Brøndby og du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor.

 

Vi glæder os til at hilse på dig!

 

» Se det fulde program her…

 

 

Jeg vil gerne tilmeldes til arrangementet i:

Ballerup onsdag den 8. maj 
Brøndby torsdag den 23. maj 

Dit fulde navn*

Dit telefon nummer*

Din e-mail

 

 

 

 

 

 

Oplev verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid.

Onsdag - 16. januar 2019

MY19-OutlanderPHEV_22-Pop-up

 

 

Outlander PHEV Plug-in hybrid koster nu fra kun 349.995 kr.

Den nye Outlander PHEVs er  Europas mest solgte Plug-in hybrid og verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid.

Den  store og rummelig familie SUV har nogle klare fordele ift. konkurrenterne:

 • Avanceret teknologi med 2 kraftige elmotorer med S-AWC fire-hjulstræk og 2.4 liters benzinmotor
 • Rækkevidde på 45 km ved ren elkørsel
 • Tophastighed på 135 km/t ved ren elkørsel
 • Forbrug v. kombineret kørsel 50 km/l
 • Quick Charge opladningsmulighed
 • Anhængervægt 1.500 kg
 • Stort bagagerum
 • Støjfri kørsel med kraftig acceleration
 • Grøn ejerafgift kun 460 kr. pr. halvår

 

Bl. kørsel 50,0 km/l. CO2-udslip 46 g/km. Pris inkl. levering, ekskl. metallak.

 

 

Nyhed

Onsdag - 31. oktober 2018

 

Outlander-PHEV-19MY-TCO-Medium(1)

 

Outlander PHEV – Verdens mest solgte SUV Plug-in hybrid

Mitsubishis flagskib, Outlander PHEV Plug-in hybrid, indtager Danmark, og den gør det med manér. Outlander PHEV er nemlig den mest solgte Plug-in hybrid i Europa og verdens bedst sælgende Plug-in hybrid SUV i 2017.

Med 2 kraftige elmotorer, S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor får du en støjsvag, kraftfuld og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren.

Kører du på ren el, kan du nå en rækkevidde på 54 kilometer* og en tophastighed på 135 km./t. Outlander PHEV kan oplades derhjemme via ekstern strømkilde. Har du travlt, så kan du oplade på en af de mange Quick Charge opladningsfaciliteter.

En anden stor styrke ved Outlander PHEV er rummeligheden. Med batteriet monteret under bilen, er det store bagagerum bevaret, og så kan den tilmed trække 1.500 kg.


Outlander PHEVs mange fordele:

 • Avanceret teknologi med 2 kraftige elmotorer med S-AWC firehjulstræk og en 2,4 liters benzinmotor
 • Rækkevidde på 54 kilometer* og tophastighed på 135 km/t ved 100% ren elkørsel
 • Behagelig støjfri kørsel og kraftfuld acceleration
 • Brændstofforbrug v/kombineret kørsel på 55,6 km/l*
 • Quick Charge opladningsmulighed
 • Anhængervægt 1.500 kg. og stort bagagerum
 • Højt sikkerheds- og udstyrsniveau

 

*Brændstofforbrugstal og rækkevidde er beregnet efter WLTP-metoden – de viste tal er korreleret NEDC

 

 

 

Ny medarbejder gjorde børnecancer til en hjertesag

Tirsdag - 31. juli 2018

                                                                                                    AA-5-e1516786961289-360x482

 

Det er blevet en hjertesag for de 40 medarbejdere hos Trio Biler at støtte Børnecancerfonden via Danmark Rundt Team Bodenhoff.

Det blev en hjertesag, efter at de fik en kollega, der mistede sin datter Astrid på 9 år til cancer for få år siden.

– Da vi ansatte Jimmy, vidste vi godt, at han og hans hustru Maria havde mistet deres datter et halvt års tid før. Han talte åbent om det allerede ved jobsamtalen, og vi gjorde klart for ham, at han her hos os ville møde forståelse for, at han kan have det svært, fortæller Line Andersen, der er HR- og kommunikationschef hos Trio Biler.

 

Hele firmaet er med

På det tidspunkt vidste hun ikke hvor engageret hele firmaet ville blive i Jimmys og hustruen Marias støtte til Børnecancerfonden.

På 9-årige Astrids dødsleje lovede Jimmy og Maria at støtte kampen mod kræft, og det har de gjort lige siden.

Det er blevet en hjertesag for Trio Biler, akkurat som det er for Astrids forældre.

Nissan- og Mitsubishi-forhandleren er derfor også blevet mere og mere involveret og har de seneste år bidraget økonomisk og praktisk til sponsorløbet Danmark Rundt.

Ud over at medarbejderne selv cykler med, stiller bilforhandleren en bil til rådighed for cykelteamet under hele løbet. Det er også Trio Biler, der giver morgenmad på sidste etape og betaler sponsorbilletten på 100 kroner for alle interesserede, der vil cykle med på slutruten fra Ballerup til Frederiksværk.

For hvert serviceeftersyn, der bestilles hos Trio Bilers afdelinger i Ballerup og Brøndby i juni, går der også et økonomisk bidrag til Børnecancerfonden.

 

Fokus hele året

– Inden Danmark Rundt bruger vi ekstra ressourcer på at skabe synlighed om løbet og Børnecancerfonden via annoncer og vores Facebook-side, som har tæt på 4.000 følgere, fortæller Line.

Det er ikke kun op til løbet, der er fokus på sygdommen og det at miste. Resten af året er det nemlig også helt legalt at tale om det svære emne.

– Vi har flere medarbejdere, der har mistet – også deres børn. Vi stiller os til rådighed, hvis det er noget medarbejderne har behov for at tale om. Det er legalt at tale om vores ”engle”.

– Vi har også erfaret, at man ikke skal være bange for at spørge ind til, hvordan de har det. Tit er det en lettelse for folk, der har mistet, at få lov at tale om det, fortæller Line Andersen.

 

Legalt at være ked af det

– Vi forventer ikke, at vores medarbejdere, som har mistet, ”kommer videre”. Det gør man ofte ikke, hvis man har mistet et barn. Men vi vil gerne bidrage til, at de kan lære at leve med det, der er sket, forklarer hun.

Ledelsen hos Trio Biler består af kvinder, hvilket er højst usædvanligt i bilbranchen.

Både den administrerende direktør og HR- og kommunikationschefen er kvinder.

– Måske er det medvirkende til, at vi har så stor fokus på, at her også skal være plads til at være menneske, at have følelser – at være ked af det.

– Vi har en aftale med Jimmy om, at hvis der er dage, som er svære – for eksempel Astrids dødsdag og fødselsdage – så holder han fri. Jimmy er en dygtig medarbejder, og fordi han føler sig tryg ved, at vi har forståelse for hans situation, så går det ikke ud over hans opgaver hos os. Han kan tage den frihed, han skal have, og vi bakker 100 procent op om ham, hvis han har brug for at tage hjem.

 

Tilegnet Astrid

Når Trio Biler 25. august er vært for sidste cykel-etape af årets Danmark Rundt sponsorløb, er det præcis på Astrids fødselsdag. Hun ville i år have fyldt 13 år.

Etapen er derfor dedikeret specielt til Astrid samt hendes forældre Jimmy og Maria og lillesøster Alma.

 

Vi matcher altid prisen!

Onsdag - 7. marts 2018

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Med Prismatch fra Trio Biler kan vi som autoriseret værksted tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette*.

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn og så med specialuddannede mekanikere. Ved at lade os som autoriseret værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.


*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 1 måned og være indhentet indenfor en radius af 25 km. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

 

 

 

Trio Biler BasisService til din Nissan eller Mitsubishi

Mandag - 29. maj 2017

BasisService er et tilbud til dig som har en Nissan eller Mitsubishi, der er mere end 3 år gammel. Eftersynet er mindre end et stort serviceeftersyn og er derfor også billigere. Vi gennemgår din bil på en række vitale områder og skifter motorolie samt oliefilter.

Hvis du har tid og lyst, opfordrer vi til, at du deltager i gennemgangen af bilen sammen med din Nissan eller Mitsubishi tekniker. Her kan I drøfte evt. nødvendige og/eller anbefalede reparationer på din bil, og du får samtidig oplyst prisen på dem. Du har også mulighed for at få gode råd om, hvordan du vedligeholder din bil fremadrettet, så den får en lang levetid.

Trio Biler BasisService pris kr. 1.495,-

 

BasisService-1024x557


Det indeholder et BasisService:

Motor og motorrum:

 • Udskiftning af oliefilter og op til 4 liter* kvalitetsolie fra Q8.
 • Kontrol af generators ladeeffekt.
 • Kontrol af kølervæskestand og frostsikringspunkt.
 • Kontrol af batteri.
 • Visuel kontrol af olielækage fra motor.
 • Visuel kontrol af olielækage fra gearkasse.
 • Kontrol af multiremme.

* Pris pr. ekstra liter olie: kr. 158.

Styretøj og undervogn:

 • Kontrol af styrekugler og bærekugler.
 • Visuel kontrol af fjedre og støddæmpere.
 • Visuel kontrol af manchetter på drivled, hjulophæng og styretøj.
 • Kontrol af forhjulslejer.
 • Kontrol af baghjulslejer.
 • Kontrol af servostyringsvæske.
 • Kontrol af bærearme og stabilisator.
 • Visuel kontrol af udstødningen.
 • Bremser:
 • Kontrol af bremsevæskestand og kogepunkt.
 • Visuel kontrol af bremseslanger/rør.
 • Visuel kontrol af bremsebelægning for og bag (hvis muligt).

Dæk og fælge:

 • Kontrol og justering af dæktryk.
 • Kontrol af dækmønster.
 • Kontrol af buler/skader i dæk og fælg.

Karosseri:

 • Smøring af dørhængsler.
 • Visuel kontrol af ridser, stenslag og revner i forrude.
 • Kontrol af lygternes funktion.
 • Kontrol af lygteindstilling.
 • Kontrol af visker/vasker på forrude, bagrude og lygter.

Andet:

 • Genopfyldning af sprinklervæske.
 • Kontrol af horn.
 • Kontrol af køleeffekt på aircondition – Temperaturmåling.
 • Kontrol af tandremsinterval (hvis muligt).
 • Udlæsning af evt. fejlkoder på bilens elektronik med diagnosetester

 

» Book tid her… 

 

 

Få et tilbud på dæk her!

Mandag - 20. marts 2017

 

Stack of Car wheels

Nu kan du nemt og uforpligtende få et tilbud på dæk til din bil. Udfyld formularen nedenfor og vi vender herefter tilbage med et tilbud.

 

Nummerplade/registreringsnummer*

Type*
 Sommerdæk Vinterdæk

Dækstørrelse* (f.eks. 175/65TR15)

Navn*

E-mail*

Telefonnummer*

Eventuel besked

 

Få svar efter fyraften – når du har tid

Fredag - 20. januar 2017

outdoors
Vi er mere klar end de fleste til at svare på alle dine bil-spørgsmål om priser, modeller, service, leje, dækskift og meget mere.

Vi skiftes nemlig til at sidde klar i chatten på vores hjemmeside, når du har tid til at tænke på biler. Det vil sige også efter din og vores arbejdstid.

Vi er klar i chatten hver dag fra kl. 7 til 22 på triobiler.dk.

Du får straks brugbare og relevante svar, for det er vores egne medarbejdere, der sidder klar i chatten. De samme, som du kan møde i forretningen til hverdag.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du kan få et brugbart og hurtigt svar på dine spørgsmål, præcis når du har behov for det. Vi er klar, hvis du tænker på bil kl. 7 om morgenen på din løbetur eller midt i aftensmaden, når I kommer til at tale om, at bilen skal have nye dæk.

Du finder chatten i nederste højre hjørne på vores hjemmeside, uanset hvor du er henne på siden.

 

Velkommen til! Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

Gratis “lånecykel” mens bilen er på værksted

Søndag - 1. maj 2016

Vi ved godt, du hader at undvære din dejlige bil, når den er til service og lignende. Derfor tilbyder vi dig, at du gratis kan benytte en af vores låne-cykler, så du stadig kan komme frit omkring, mens bilen er på værksted. Vi har rigeligt, så der er også en til dig.

 

Cykler 2014