Forside 9 Erhverv 9 Erhvervsleasing

ERHVERVSLEASING HOS TRIO BILER 

Spørg dig selv – og tag derefter stilling til om du skal have en erhvervsleasing aftale hos os

Der kan være flere årsager til, at vi ringer din virksomhed op. Men hvis du kan svare nej til bare én af følgende spørgsmål, så har du en god grund til at give os et kald. Du kan også besøge en af vores afdelinger, hvor du har mulighed for at prøvekøre den bil, du ønsker.

\
Har jeg en erhvervsaftale?
\
Har jeg den optimale erhvervsaftale?
\
Er min/mine firmabiler i præsentabel stand?
\
Kører min/mine firmabiler som de skal?
\
Har jeg 5 års garanti på min erhvervsaftale?

Få en god aftale hos Trio Biler, og oplev fordelene ved erhvervsleasing

Med erhvervsleasing via Trio Biler, får du mulighed for at køre i en ny topudstyret bil til en fast månedlig ydelse, uanset om du vælger Nissan erhvervsleasing eller Maxus erhvervsleasing. Du får yderligere mulighed for at tegne en serviceaftale, hvor service og vedligeholdelse inkluderes i prisen, så du slipper for uforudsete regninger og risici.

Vi regner meget gerne på et tilbud, der opfylder de krav og ønsker, du måtte have, til din kommende erhvervsbil. Vi tilbyder al den vejledning, du har brug for, og rådgiver dig på bedst mulig vis. Hos Trio Biler garanterer vi kørekomfort, økonomisk overblik og biler af højeste kvalitet.

ERHVERVSLEASING TILBUD

 Har vi ikke nået at kontakte dig først, så håber vi, at du vil kontakte os.  Via vores mange års samarbejder med virksomheder i alle slags størrelser og forskellige erhverv, har vi erfaret hvordan den optimale erhvervsaftale sættes sammen.

Vi kigger bl.a. på følgende sammen med dig:
  • Virksomhedens behov i forhold til størrelse af bil
  • Virksomhedens kørselsbehov
  • Ønsket udstyrsvarianter samt sikkerhedsniveau
  • Virksomhedens økonomiske situation

For at finde den bedste og billigste løsning, til netop din forretning.

FORDELE OG ULEMPER VED ERHVERVSLEASING

FORDELE VED LEASING

R

Ingen høj købspris

R

Fast månedlig ydelse

R

Ingen økonomisk binding i bilen

R

Ingen risiko ifbm. værditab på bilen

FORDELE VED KØB

R

Bilen er din egen 

Q

Høj købspris

Q

Uforudsigelige omkostninger

ERHVERVSLEASING PRISER

Når du erhvervsleaser gennem os, kan du være sikker på, at vi sammen med dig, skræddersyr en erhvervsleasingaftale, som opfylder dine krav og ønsker. Vi prøver, så vidt muligt, at gøre mulighederne mange, også når det gælder betaling. Ønsker du at betale en større førstegangsydelse, og dermed lavere ydelser hen over leasingperioden, vil dette være en mulighed. Ønskes i stedet en så lav førstegangsydelse og større betalinger fordelt over leasingperioden, vil dette, som regel også, være en mulighed.

Om du og din virksomhed har brug for én eller flere biler, varevogn, personbil, elbil eller diesel/benzin bil, så lad os sammen regne på et tilbud.

Kontakt os i dag, for at høre nærmere om dine specifikke krav til en erhvervsleasingaftale hos Trio Biler.

Nissan Erhvervsleasing

ERHVERVSLEASING ELBIL – DET GRØNNE ALTERNATIV

Vi vil være de førende indenfor bæredygtighed og grønnere alternativer med transport. Derfor har vi naturligvis et grønnere og mere miljørigtigt alternativ til virksomheder.

Har du stadig ubesvarede spørgsmål? 

Sidder du stadig tilbage med uopklarede spørgsmål eller blot behov for yderligere information? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er erhvervsleasing? 

Svar: Det er en god måde at anskaffe biler til din virksomhed, uden de store likviditetsbehov. Ved endt leasingperiode, afleverer du blot bilen tilbage, hvorefter du kan vælge en nyere model på markedet, hvis dette skulle have interesse. Ved erhvervsleasing kender du alle dine omkostninger i forbindelse med din leasingaftale på forhånd.

Hvorfor erhvervsleasing?

Svar: Fordi det er en god løsning for dig, der er på udkig efter en ny bil og samtidig ønsker at opnå en lavere udbetaling og lavere omkostninger end ved købekontrakt.

Hvor meget koster erhvervsleasing?

Svar: Du kan ofte skræddersy din erhvervsleasingaftale, som det passer dig. Ønsker du at betale en større førstegangsydelse, og dermed lavere ydelser henover leasingperioden, er dette en mulighed. Ønsker du i stedet så lav førstegangsydelse, som muligt, og fordele betalingen udover leasingperioden, vil dette ofte også være en mulighed. Kontakt os for at høre nærmere om dine specifikke ønsker.

Ombygger Nissan og Maxus biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget model hos Trio Biler.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes. På den måde, sikrer vi at den bliver lige, som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:

\
Antal personer, der skal være plads til i kabinen
\
Ladet eller lastrummets størrelse
\
Om ladet skal være åbent eller lukket
\
Om der skal monteres en lift
\
Om der skal være en stigeholder
\
Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe