Forside 9 BYD ETP3
INDHENT TILBUD

BYD eTP3

Nissan Interstar - Oplev den hos Trio Biler

BYD ETP3 – NY ELEKTRISK VAREBIL MED 8 ÅRS BATTERIGARANTI

BYD eTP3 er en ny fuldt elektrisk varebil med lavt energiforbrug og høj ydelse. Den byder bl.a. på en klasseledende rækkevidde på op til 310 km (WLTP), to skydedøre, tophængslet bagdør og en nyttelast op til 645 kg.

Er du på udkig efter en ny elektrisk varebil til din forretning?

Så har vi det perfekte valg til dig.

Med den nye spændende eTP3 får du smarte opbevaringsløsninger, og du kan være sikker på, at den vil være klar til at tage fat om opgaven. Med et varerum på 3,5 m3 er den perfekt til dig, uanset om din profession er indenfor håndværkerbranchen, kurér kørsel eller andet.

KØR GRØNT I DEN NYE ELVAREBIL BYD ETP3
MOTOR

Maks hestekræfter (hk): 136

Maks drejningsmoment (N.m): 180

Maks hastighed: 100 km/h

Gear: Single Reduction Gear

Drivhjul: FWD

BATTERI

Batterikapacitet: 50,3 kwh

Energi-forbrug i Wh/km: 224

Ladetid AC (3,7/6,6kW): 13,6/7,5t

CCS hurtigladning (DC 40kW): S

FORBRUG / RÆKKEVIDDE

Rækkevidde WLTP kombi/city: 269/310 km.

VÆGT

Egenvægt (kg): 1700

Totalvægt (kg): 2420

Maks vogntogsvægt (kg): 2620

Nyttelast (kg): 645

EKSTERIØR

Længde (mm): 4460

Bredde (mm): 1720

Højde (mm): 1875

Akselafstand (mm): 2725

Varerumsvolumen (m3): 3,5

BYD ELBIL PRIS

BYD eTP3 kampagnepris: kr. 229.900 + moms

Gælder frem til d. 31. december 2023.

BYD eTP3 opladning
BYD elbiler - Trio Biler
BYD elbil Danmark

ETP3 OPLADNING

Med den nye BYD eTP3 får du en kraftig elektrisk motor og automatgear, hvilket gør den enkel at betjene og vedligeholde.

Bilens batteri har en batterikapacitet på 50,3 kWt og kan lades fra 30-80% på blot 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Lader du derimod med AC-tilkobling, vil ladetiden være ca. 7,5 timer (32A). 

GARANTI 

Når du vælger en elektrisk varebil fra BYD, er du sikret optimal tryghed.

BYD eTP3 sælges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Når du køber din nye elektriske varebil, får du en undervognsbehandling inkluderet i prisen. Den vil være undervognsbehandlet med Mercasol, der beskytter mod rustdannelse, hvorfor du vil opleve forlænget levetid på din kommende eTP3.      

BYD ELBILER

Kinesiske BYD er kommet til Danmark, hvor det norske selskab, RSA, står for importen. RSA står i forvejen for importen af det kinesiske mærke, Maxus, som vi, hos Trio Biler, startede forhandling af tilbage i 2020.

 RSA blev udpeget, som importør, for BYDs elektriske person- og varebiler i Norge i 2020, og har siden da formået at gøre BYD til et velkendt succesfuldt brand på det norske marked. Nu udvider de samarbejdet, hvor RSA, i første omgang, vil starte op, som importør af det elektriske mærkes erhvervskøretøjer i Danmark, Sverige, Island og Finland.

BYD ELBIL DANMARK

Til en start, er BYD kommet til Danmark med en enkelt model. Vælg den elektriske varebil eTP3 fra BYD, og gør din bilflåde grøn, højtteknologisk og fremtidsorienteret.

Du får bl.a. følgende: NMC – batteri, Elektrisk motorstyring, Regenerativ bremsning, Nøglefri betjening, Skydedøre på begge sider, 100% elektrisk drift, Stor lastkapacitet samt AC- og DC-ladning.

OM BYD

BYD Company Ltd. er en af Kinas største privatejede virksomheder. Siden deres opstart tilbage i 1995, har de hastigt udviklet sig med solid ekspertise inden for blandt andet genopladelige batterier og bæredygtighed.

BYD har vokset sig store, og strækker sig nu over hele fire industrier, nemlig: Biler, elektronik, energi og jernbanetransport.

Læs om BYD her

OM RSA

RSA er en nordeuropæisk bilimportør. RSA er, ligesom BYD, et privatejet selskab, hvis historie, går helt tilbage til 1936. Med deres mange års erfaring, har RSA formået at udvikle sig samt skabt stærke mærkevarer på det nordiske marked.

Med det nye samarbejde mellem RSA og BYD og deres implementering af helelektriske bilmodeller, både nuværende og fremtidige, er endnu et stort skridt på vej ind i bilindustriens fremtid.

Læs om RSA her.

TAG DET NÆSTE SKRIDT 

Udfyld formularen nedenfor, og bliv én af de første til at testkøre den nye fuldt elektriske el varebil fra BYD, eTP3.

UDFORSK MERE

Gå på opdagelse i vores sortiment af innovative varebiler.