Forside 9 Erhverv 9 Erhvervsbiler til salg

Erhvervsbiler til salg

Få en god aftale hos Trio Biler, og oplev kvalitetstbevidste erhvervsbiler til alle formål.

Maxus varevogne - Firmabil

Trænger Du til udskiftning, udvidelse eller alternative anvendelsesmuligheder, når det gælder biler i flåden, så vil vi meget gerne hjælpe med at finde den komplette løsning for dig og din forretning.

Nedenfor vises nogle af de forslag til biler, vi har erfaret sælger godt, når det omhandler erhverv. Vi har også stor erfaring med finansiering, som vi meget gerne hjælper med uagtet model, årgang, opbygning, størrelse mm. 

Hvis Du finder din foretrukne bil hos os, og samtidig ønsker at komme af med din nuværende bil, så tilbyder vi også et uforpligtende tilbud på den!

Vores udvalg af erhvervsbiler kan stort set dække alle behov, hvorfor Du også har gode muligheder for at finde frem til det køretøj, som lige netop passer til dit erhverv.

Brugte erhvervsbiler til salg

Hos Trio Biler, har vi altid et bredt udvalg af vores modelprogram kørende i vores egen flåde, hvor vi har et spænd af både modeller, årgange og kilometer.

Er du interesseret i en nyere brugt erhvervsbil i din virksomhed, hvor toppen er taget af prisen, sammenlignet med en fabriksny bil, så har vi mange løsningsmuligheder til dig.

Se vores udvalg af brugte erhvervsbiler her.

Ved at vælge en af vores nyere brugte erhvervsbiler, får Du:

R

En bil, med fortsat lang garantiperiode og en bil, som er fuldt serviceret og vedligeholdt, hvilket giver dig en god sikkerhed.

R

En bil, hvor alle service er foretaget på autoriseret værksted efter fabrikkens forskrifter.

R

En bil, der grundigt er gennemgået for fejl og mangler, hvorfor risikoen for fejl på bilen er minimeret.

Køb varebil 

Når Du skal vælge den ideelle varevogn til din nuværende/kommende flåde, er der mange faktorer, der kan have indflydelse på det endelige valg. Hos Trio Biler, har vi nøje fokus på dine krav og ønsker, Du måtte have til din kommende erhvervsbil, for at kunne rådgive dig, på bedst mulig vis.

Vi kigger bl.a. på følgende sammen med dig:

  • Virksomhedens behov i forhold til størrelse af bil
  • Virksomhedens kørselsbehov
  • Ønsket udstyrsvarianter samt sikkerhedsniveau
  • Virksomhedens økonomiske situation

For at finde den bedste og billigste løsning, til netop din forretning.

(OBS.: Fabriksgaranti på 5 år eller 160.000 km (alt efter hvad der kommer først) med undtagelse af e-NV200: Fabriksgaranti på 5 år eller 100.000 km på elbildele, 3 år/100.000 km på resten af bilen).

Nissan LCV Fabriksgaranti: 5/160.000 km.

Maxus LCV Fabriksgaranti: 5 år/100.000 km. 

Maxus LCV Batterigaranti: 8 år/160.000 km.

Find den løsning, der passer bedst til dine specifikke ønsker

Nissan Nissan e-NV200 – elektrisk varevogn – Trio Biler

Har Du andre behov, som størrelsen på bilen, ikke kan opfylde, så vil vi også meget gerne høre dem.  

Kører Du med ekstra tungt gods i det daglige, tilbyder vi også varevogn med lift, hvor Du får god plads samt nem på-/og aflæsning.  

Kører Du derimod med fødevarer, som kræver en bestemt temperatur, så er en varevogn med køl også en mulighed.

Hvis Du ofte kører rundt i byens smalle gader, har vi mindre varevogne til dette formål uagtet om Du, og din virksomhed, ønsker at køre 100% elektrisk eller ej. Selvom valget falder på en mindre varevogn, garanterer vi stadig masser af varerumsplads, høj kørekomfort og god kvalitet.

Har Du derimod brug for mere plads, tilbyder vi naturligvis også de helt store varevogne, indenfor både Nissan og Maxus modeller. En stor varevogn er for dig, der foretrækker mere plads frem for fleksibilitet.

Tilpasning af Nissan NV400
Nissan Erhvervsleasing

Få den rådgivning, Du har brug for.

Alle vores Nissan og Maxus modeller tilbyder høj kvalitet til gode priser. Vi hjælper gerne med rådgivning i forbindelse med dit næste bilkøb ud fra dine specifikke behov.

Har Du andre ønkser til din næste erhvervsbil?

Vi har både fabriksnye- og brugte varevogne til omgående levering. Ønsker Du en specifik farve, ekstra udstyr, opbygning eller andet, som vores lagerbiler ikke opfylder, så er Du meget velkommen til at kontakte vores erhvervsspecialist i dag, hvor Du kan få svar på dine konkrete spørgsmål, booke en gratis prøvetur eller indhente dit skræddersyede tilbud.

Spørgsmål og svar

Hvad er erhvervsleasing? 

Svar: Det er en god måde at anskaffe biler til din virksomhed, uden de store likviditetsbehov. Ved endt leasingperiode, afleverer Du blot bilen tilbage, hvorefter Du kan vælge en nyere model på markedet, hvis dette skulle have interesse. Ved erhvervsleasing kender du alle dine omkostninger i forbindelse med din leasingaftale på forhånd.

Hvorfor erhvervsleasing?

Svar: Fordi det er en god løsning for dig, der er på udkig efter en ny bil og samtidig ønsker at opnå en lavere udbetaling og lavere omkostninger end ved købekontrakt.

Hvor meget koster erhvervsleasing?

Svar: Du kan ofte skræddersy din erhvervsleasingaftale, som det passer dig. Ønsker du at betale en større ydelse førstegang, og dermed lavere ydelser hen over leasingperioden, er dette en mulighed. Ønsker du i stedet så lav førstegangsydelse, som muligt, og fordele betalingen udover leasingperioden, vil dette ofte også være en mulighed. Kontakt os for at høre nærmere om dine specifikke ønsker.

Ombygger Nissan og Maxus biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget model hos Trio Biler.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes. På den måde, sikrer vi at den bliver lige som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:
\
Antal personer, der skal være plads til i kabinen
\
Ladet eller lastrummets størrelse
\
Om ladet skal være åbent eller lukket
\
Om der skal monteres en lift
\
Om der skal være en stigeholder
\
Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe