Forside 9 Erhverv

ERHVERVSBILER TRIO BILER

Vi har mange års erfaring indenfor erhverv; og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov, hvad end det drejer sig om leasing, leje eller køb. 

Hos Trio Biler har vi stor erfaring i erhvervsmarkedet; salg, leasing og leje.

Lige nu har vi et stort udvalg af varevogne til salg til omgående levering, uagtet om du er til el- eller dieselmotor. Vi har biler til ethvert behov, og vi regner gerne altid på et uforpligtende tilbud, ud fra dine og din virksomheds ønsker.

Erhvervsbiler til salg | Se vores udvalg her.

 

Et godt arbejde kræver et solidt køretøj. Hvis du vælger os, som din næste erhvervsforhandler, sørger vi for, at mulighederne er mange. Falder vores biler udenfor dit ønskede formål til din forretning, så hjælper vi gerne med opbygninger, der kan leve op til lige netop dine krav.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan forestille sig, og vi rådgiver dig naturligvis igennem hele processen.

Biludlejning til erhverv

Erhvervsleje – Når fleksibilitet er nøgleordet for din forretning

Når du erhvervslejer igennem os, har du mulighed for at vælge den bil, der netop lever op til dine biludlejningsbehov. Vi bestræber os altid på, at have flere forskellige typer kvalitetsbiler på lager. Uanset om du er på udkig efter en stærk og pålidelig varebil, en dristig og kompromisløs personbil eller et grønnere alternativ, er der altid et match til dig og din profession.

Vi lejer biler ud dagligt til erhverv, både store som små, hvorfor vi også har stor forståelse for vigtigheden af at gøre erhvervsleje nemt og enkelt.

Når du lejer bil hos Trio Biler, får du bl.a.

  • Mulighed for at leje de nyeste Nissan, Mitsubishi, BYD og Maxus modeller
  • En højtteknologisk, nyserviceret lejebil med sikkerheden i top
  • Dag-til-dag udlejning
  • Kompetent rådgivning
  • Fleksible lejeperioder
  • Mulighed for udlejning uden binding

Erhvervsleasing hos Trio Biler

Erhvervsleasing er for dig, der ønsker mindre besvær og ingen uforudsete omkostninger. Erhvervsleasing er for dig, som ønsker at køre i de nyeste højtteknologiske modeller på markedet, uden at lægge en høj købspris eller udbetaling.

Hos Trio Biler har vi mange års erfaring indenfor erhvervsleasing. Vi har udformet massevis af konstruktioner på baggrund af de krav, vores kunder har til bilens funktion, og de behov den skal dække. Vi bestræber os altid på, at kunne skræddersy den løsning, der passer til dig og din forretning uagtet om det drejer sig om en praktisk varevogn, rummelig flyttebil, luksuriøs personbil eller en miljørigtig elbil, til dig, der tænker grønt ind i din forretning.

Vi laver mange beregninger i forbindelse med erhvervsleasing, og vi regner også meget gerne på et tilbud til dig.

Firmabil køb 

Er du på udkig efter ny firmabil?

… Det kan vi godt forstå.

Der er mange gode grunde til at finde din næste firmabil hos os. Hos Trio Biler får du de nyeste modeller, med sublime køreregenskaber, gennemtestede assistentsystemer samt ultimativ komfort, der gør din firmabil mere selvsikker og uimodståelig. Du får en firmabil, der både opfylder kravene til netop dit og din virksomheds formål samtidig med, at du er sikret en lav beskatningsværdi.

Hvilken firmabil, skal vi tilpasse til din virksomhed?

Udforsk vores brede sortiment af firmabiler og find den, der kan løfte din forretning.

Nissan Ariya 2022

Erhvervsbiler til salg

Vi har stor erfaring i at samarbejde med virksomheder af alle størrelser og erhverv. Vi har netop nu et bredt udvalg af varebiler til salg til omgående levering, helt fra store til små, nye og brugte, elektriske og diesel. Uagtet, hvilken bil, du vælger, garanterer vi masser af udstyr og høj kørekomfort.

Vores udvalg består bl.a. af:

Elbiler – Det grønne alternativ

Har du mod på at tænke grønt ind i din forretning, men bliver holdt tilbage af bekymringen om, at løbe tør for strøm? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har et stort kendskab til erhvervsbiler på el samt kompetente medarbejdere, med indblik i den nyeste viden og udvikling indenfor grøn teknologi. Ønsker Du at lave en grøn forretningsplan og opnå lavere driftomkostninger, så garanterer vi den professionelle rådgivning, Du har brug for.

Grøn omstilling er god forretning, om enten du skal bruge en personbil eller varebil.

Spørg dig selv – og tag derefter stilling til om du skal have en erhvervsaftale hos os

Der kan være flere årsager til, at vi ringer din virksomhed op. Men hvis du kan svare nej til bare én af følgende spørgsmål, så har du en god grund til at give os et kald. Du kan også besøge en af vores afdelinger, hvor du har mulighed for at prøvekøre den bil du ønsker.

\
Har jeg en erhvervsaftale?
\
Har jeg den optimale erhvervsaftale?
\
Er min/mine firmabiler i præsentabel stand?
\
Kører min/mine firmabiler som de skal?
\
Er min/mine firmabiler bygget til formålet?
\
Har jeg 5 års garanti på min erhvervsaftale?

Ombygger Nissan og Maxus biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget model hos Trio Biler.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes. På den måde, sikrer vi at den bliver lige som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:
\
Antal personer, der skal være plads til i kabinen
\
Ladet eller lastrummets størrelse
\
Om ladet skal være åbent eller lukket
\
Om der skal monteres en lift
\
Om der skal være en stigeholder
\
Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe