Forside 9 Erhverv

AKTUELLE KAMPAGNER

FÅ ET TILBUD ALLEREDE I DAG

Med fleksible lastrum, lave driftsomkostninger, solidt design og smarte hjælpefunktioner findes der en Nissan-varevogn, der passer til din virksomhed, uanset hvilke behov du har.

Nissan Townstar Van | Oplev den hos Trio Biler

NISSAN TOWNSTAR

N-Connecta L1 45 kWh – 100% Elektrisk

Fra 2.644 kr. pr. md.
Udbetaling fra 35.000 kr.
Km 15.000 om året

60 måneder | Restværdi 80.000 kr.
– Alle priser er eksl. moms

Kontakt os for andre modeller og priser.

NISSAN PRIMASTAR

N-Connecta L2H1. 150 Hk. 6-trins manuel gear

Fra 2.644 kr. pr. md. 
Udbetaling fra 35.000 kr.
Km 15.000 
om året

60 måneder | Restværdi 90.000 kr.
– Alle priser er eksl. moms

Kontakt os for andre modeller og priser.

Nissan Interstar - Oplev den hos Trio Biler

NISSAN INTERSTAR

N-Connecta L2H2. 150 Hk. 6-trins manuel gear

Fra 2.644 kr. pr. md. 
Udbetaling fra 35.000 kr.
Km 15.000 
om året

60 måneder | Restværdi 90.000 kr.
– Alle priser er eksl. moms

Kontakt os for andre modeller og priser.

Forbrug Townstar: 183 Wh/km, Rækkevidde: 291 km. Halvårlig CO₂-afgift: 390 kr. Opladningstid under optimale forhold 0 – 100%: 2 timer, 6 min. v. max ladeeffekt (AC 22 kW); Hurtig-/lynopladning, 15% – 80%: 37 min v. max ladeeffekt på 80 kW. Primastar: 14,1 – 14,3 km/l, CO₂: 180 – 186 g/km. Halvårlig CO₂ afgift 3590 kr. Forbrug Interstar: 7,2 – 11 km/l, CO₂: 198 – 481 g/km. Halvårlig CO₂ afgift 5590-10.070 kr. Tilbuddene gældende til 30.06.2024 eller så længe lager haves. *Udbetaling 35.000 kr ex moms, løbetid 60 mdr. Årlig kørsel 15.000 km. Restværdi ex moms, inkl reg. afgift TOWNSTAR  80.000 kr. / PRIMASTAR 90.000 kr. / INTERSTAR 90.000 kr. Efter endt leasingperiode skal leasingtager anvise en 3. part til bilen. Der tages forbehold for pris-, afgift, og renteændringer. Pris inkl. finansierings- og leveringsomkostninger. Pris er ex. obligatorisk ansvar/kaskoforsikring og ekstra udstyr, vejhjælp, service, dækaftale, brændstof, grønejerafgift. Restværdierne er opgivet ex moms, men incl registreringsafgift.

ERHVERVSBILER

Hos Trio Biler har vi stor erfaring i erhvervsmarkedet; salg, leasing og leje. Lige nu har vi et stort udvalg af varevogne til salg til omgående levering, uagtet om du er til el- eller dieselmotor. Vi har biler til ethvert behov, og vi regner gerne på et uforpligtende tilbud, ud fra dine og din virksomheds ønsker.

Et godt arbejde kræver et solidt køretøj. Hvis du vælger os, som din erhvervsforhandler, sørger vi for, at mulighederne er mange. Falder vores biler udenfor dit ønskede formål til din forretning, så hjælper vi gerne med opbygninger, der kan leve op til lige netop dine krav.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan forestille sig, og vi rådgiver dig naturligvis igennem hele processen.

Kontakt vores erhvervschef direkte på tlf. eller mail for hurtig betjening og rådgivning.

Jimmy Hasemann

Jimmy Hasemann

Flåde & Erhvervschef

LEASING AF ERHVERVSBILER

Erhvervsleasing er for dig, der ønsker mindre besvær og ingen uforudsete omkostninger. Erhvervsleasing er for dig, som ønsker at køre i de nyeste højtteknologiske modeller på markedet, uden at lægge en høj købspris eller udbetaling.

Hos Trio Biler har vi mange års erfaring indenfor erhvervsleasing. Vi har udformet massevis af konstruktioner på baggrund af de krav, vores kunder har til bilens funktion, og de behov den skal dække. Vi bestræber os altid på, at kunne skræddersy den løsning, der passer til dig og din forretning. Dette er uagtet, om det drejer sig om en praktisk varevogn, rummelig flyttebil, luksuriøs personbil eller en miljørigtig elbil, til dig, der tænker grønt ind i din forretning.

Vi laver mange beregninger i forbindelse med erhvervsleasing, og vi regner også meget gerne på et tilbud til dig.

Nissan erhvervsleasing

BILUDLEJNING TIL ERHVERV

Når du erhvervslejer igennem os, har du mulighed for at vælge den bil, der netop lever op til dine biludlejningsbehov. Vi bestræber os altid på, at have flere forskellige typer kvalitetsbiler på lager. Uanset om du er på udkig efter en stærk og pålidelig varebil, en dristig og kompromisløs personbil eller et grønnere alternativ, er der altid et match til dig og din profession.

Vi lejer biler ud dagligt til erhverv, både store som små, hvorfor vi også har stor forståelse for vigtigheden af at gøre erhvervsleje nemt og enkelt.

DINE FORDELE VED LEJE HOS TRIO BILER 

  • Mulighed for at leje de nyeste modeller
  • En højtteknologisk, nyserviceret lejebil med sikkerheden i top
  • Kompetent rådgivning
  • Fleksible lejeperioder
  • Mulighed for udlejning uden binding
Erhvervsbiler til salg | Se vores udvalg her.

FIRMABILER

Der er mange gode grunde til at finde din næste firmabil hos os. Vores sortiment omfatter alt fra praktiske varebiler til stilfulde personbiler. Med vores skræddersyede leasingmuligheder og konkurrencedygtige priser sikrer vi, at du og din virksomhed får den mest optimale løsning. Uanset om det er enkeltmandsvirksomhed eller en større organisation, står vores dedikerede team klar til at vejlede dig igennem processen og finde frem til den ideelle firmabil, der passer til din virksomheds behov og budget.  

Hvilken firmabil, skal vi finde til dig?

Udforsk vores sortiment af firmabiler og find den, der kan løfte din forretning.

Nissan Ariya 2022

ERHVERVSBILER TIL SALG

Vi har stor erfaring i at samarbejde med virksomheder af alle størrelser og erhverv. Vi har netop nu et bredt udvalg af varebiler til salg til omgående levering, helt fra store til små, nye og brugte, elektriske og diesel. Uagtet, hvilken bil, du vælger, garanterer vi masser af udstyr og høj kørekomfort.

Vores udvalg består bl.a. af:

Maxus e-Deliver 3

ELBILER TIL ERHVERV 

Har du mod på at tænke grønt ind i din forretning, men bliver holdt tilbage af bekymringen om, at løbe tør for strøm? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har et stort kendskab til erhvervsbiler på el samt kompetente medarbejdere, med indblik i den nyeste viden og udvikling indenfor grøn teknologi. Ønsker du at lave en grøn forretningsplan og opnå lavere driftomkostninger, så garanterer vi den professionelle rådgivning, du har brug for.

Grøn omstilling er god forretning, om enten du skal bruge en personbil eller varebil.

Spørg dig selv – og tag derefter stilling til om du skal have en erhvervsaftale hos os

Der kan være flere årsager til, at vi ringer din virksomhed op. Men hvis du kan svare nej til bare ét af følgende spørgsmål, så har du en god grund til at give os et kald. Du kan også besøge en af vores afdelinger, hvor du har mulighed for at prøvekøre den bil, du ønsker.

\
Har jeg en erhvervsaftale?
\
Har jeg den optimale erhvervsaftale?
\
Er min/mine firmabiler i præsentabel stand?
\
Kører min/mine firmabiler som de skal?
\
Er min/mine firmabiler bygget til formålet?
\
Har jeg 5 års garanti på min erhvervsaftale?

Ombygger Nissan og Maxus biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget model hos Trio Biler.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes. På den måde, sikrer vi at den bliver lige, som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:

\
Antal personer, der skal være plads til i kabinen
\
Ladet eller lastrummets størrelse
\
Om ladet skal være åbent eller lukket
\
Om der skal monteres en lift
\
Om der skal være en stigeholder
\
Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe

KONTAKT OS

For tilbud, uddybende spørgsmål eller testkørsel – Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.