Forside 9 Erhverv 9 Grønne erhvervsbiler
Indhent tilbud

EL-VAREBIL TIL DIN VIRKSOMHED

Bliv klogere på fremtidens el-varebiler og oplev 100% elektrisk luksus

Vi har løsningen til dig…

Ønsker du en grønnere fremtid for din virksomhed? Så har vi løsningen til dig.

Hos Trio Biler gør vi det nemt at køre på 100% el ved at tilbyde professionel rådgivning. Vi har selv stor erfaring indenfor elektriske køretøjer, lige fra varebiler til personbiler, og vi glæder os til at dele vores viden med dig.

Oplev følelsen af, at køre i en næsten lydløs bil, samtidig med, at dine driftsomkostninger sænker sig, dvs. billigere forbrug, billigere serviceomkostninger samt billigere grøn ejerafgift.

Gå forrest i den grønne omstilling

Gå forrest i den grønne omstilling – Det er en sand fornøjelse, både for dig, som virksomhed, dine medarbejdere og jeres kunder.

Gør bilerne til jeres, og design dem, så de passer på Jeres brand.

Uanset, hvilken 100% elektrisk varebil, I vælger, fra Nissan, Maxus eller BYD, vil høj kørekomfort, nyeste teknologi, fantastisk ydeevne og imponerende rækkevidder være standard.

Fordele ved elbiler

√ Lader om natten og slipper for at tanke i arbejdstiden

√ Mindre støj og forurening

√ Færre driftsomkostninger

√ Opbakning fra regeringen

√ Grøn profil

√ Grøn forretning bidrager til et godt image

√ Imødegår udviklingen af miljøzoner

√ Imødegår store kunders krav til grøn omstilling

Den miljøvenlige bil

Et af de bedste brandsignaler din virksomhed kan fremvise udadtil, er miljøansvar og derved en grøn profil, ved at omdanne Jeres flåde til elbiler. Med udvalget af el-varebiler fra Nissan, Maxus og BYD får du en fremragende energieffektivitet uden at skulle gå på kompromis med ydeevnen.

Vi hjælper jer med at tænke grønt ind i virksomheden, samtidig med at I støtter op om regeringen og et bedre miljø.

El-varebiler til salg

Vi vil være de førende indenfor bæredygtighed og grønnere alternativer med transport. Derfor har vi naturligvis et grønnere og mere miljørigtigt alternativ til dig og din virksomhed.

Vi har bl.a. følgende el-varebiler til brug for alle erhverv:

Leasing af din næste elbil(er)

Skal du have ny bil i din virksomhed, men ønsker at bruge likviditeten på jeres kernekompetencer fremfor biler, så tilbyder vi også attraktive leasingaftaler på samtlige elektriske Maxus og Nissan modeller skræddersyet til dig og din forretning.

Når du leaser din næste elektriske varebil hos os, garanterer vi for mindre besvær og ingen uforudsete omkostninger. Godt arbejde kræver et godt køretøj, og vi sørger derfor, at du og din virksomhed har mulighed for at køre i de nyeste højtteknologiske modeller på markedet, uden at lægge en høj købspris eller udbetaling.

Kontakt mig vedrørende leasing eller køb 

7 + 3 =

Udforsk mere

Gå på opdagelse i vores sortiment af elektriske personbiler.

Spørgsmål og svar

Elbiler hvor langt kan den køre? 

Svar: Når det gælder rækkevidden, på elbiler, kan der være flere forskellige faktorer, som spiller ind. Det kan blandt andet være elbilens model og type, batteriets alder, hvor kraftigt batteriet er og temperaturen udenfor. Dertil, findes faktorer, som har indflydelse på at give elbilen en længere rækkevidde:

Kørermønster (Jævn og blød kørsel)

Luftmodstand (minimer luftmodstand, evt. bag lastbil)

Hastighed

Lademønster (Oplad så ofte, som muligt – dette forlænger batteriets levetid)

Bilens vægt (det vil kræve mere energi, at få en tung bil op i fart)

Er der afgift på elbiler? 

Svar: Ja, der er afgift på elbiler, ligesom på plug-in hybrid-, benzin- og diesel biler. Dog slipper du meget billigere.

Fra og med 2021 indgår flere rabatter og fradrag, når udregningen af registreringsafgiften på elbiler finder sted. Dette kommer elbilejere til gode.

Hvorfor er elbiler bedre? 

Svar: Elbiler kører på el og er mere attraktive end diesel- og benzinbiler, da de udleder mere CO2, set ud fra et klimasynspunkt. Vælger du en elbil, sikrer du, at energien udnyttes langt bedre end en almindelig bil. Elbiler udleder lidt over halvt så meget CO2 pr. kørt km., sammenlignet med en benzinbil.