Autoriseret Autoværksted

Vælger du Trio Biler, som dit værksted, kan du være sikker på, at vi ikke går på kompromis med din sikkerhed og din bils garanti!
Forside 9 Autoværksted

Autoværksted

Trio Biler er et autoriseret autoværksted. Vi er autoriserede inden for mærkerne Nissan, Maxus, Mitsubishi, BYD, JAC og Chevrolet, og vores autoværksteder er beliggende i hhv. Ballerup og Brøndby. Hos Trio Biler er din bil altid i trygge hænder, uanset hvad din bil har behov for. Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed og bilens levetid – og samme høje kvalitet leverer vi også på andre mærker.

Vores autoværksteder består af højtuddannet personale, hvorfor du altid er sikret kvalitet til prisen. Vi videre- og efteruddanner løbende vores medarbejdere således, at de altid er kompetente og opdateret på de nyeste teknologier lige fra benzin- og dieselbiler til elbiler og plug-in hybrider (PHEV). 

_________

Hos Trio Biler anvender vi udelukkende kvalitetsreservedele, hvilket er din sikkerhed for, at din bil bevarer fabriksgaranti og optimal levetid.

Skulle vi opdage noget, der bør udbedres i forbindelse med dit værkstedsbesøg, laver vi et prisoverslag, men påbegynder selvfølgelig først reparationen efter aftale med dig!

Ønsker du at modtage et tilbud, før du booker tid på ét af vores værksteder? Så send os endelig en forespørgsel på din ønskede ydelse via formularen nedenfor. Så Sørger vi for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt.

Book til på værksted hos Trio Biler

Indhent tilbud på dit næste værkstedsbesøg 

VI VIL GØRE ALT FOR DIT 10 TAL!

Hos Trio Biler ønsker vi den bedste service for vores kunder, hvorfor vi måler på, hvor tilfreds du har været med dit besøg hos os.

Efter dit besøg vil du derfor modtage et skema, hvor du kan tilkendegive din tilfredshed på en række områder.

Hvad betyder ratingen i din besvarelse?

Lasse Andersen
Eftermarkedschef

Autoriseret autoværksted med lånebil 

Brug for at komme hurtigt videre?


I en ofte travl hverdag, kan det være en udfordring at booke værkstedsbesøg, velvidende om, at du skal undvære bilen til andre gøremål.

Hos Trio Biler sørger vi for, at du hurtigt er på farten efter indlevering af din bil. Vi tilbyder nemlig gratis lånebil til dig, der har en serviceaftale hos os. Skulle du ikke have en serviceaftale, så fortvivl ikke. Har du brug for en lejebil, hjælper vi også meget gerne med det!

 Kontakt dit foretrukne værksted for at høre nærmere om muligheden for lejebil!

Værksted Ballerup

Værksted Brøndby

Bilsyn

Vi sikrer dig et kvalitetssyn foretaget af erfarne branchefolk


Er din bil indkaldt til syn? Hos Trio Biler overtager vi meget gerne de nødvendige gøremål, der medfølger, så din bil kan passere synshallen med bekvemmelighed og ro i karosseriet.

Når du bestiller tid til syn via os, minimerer vi dine kontaktpunkter, fra når du modtager indkaldelsen, til din bil igen står klar på den anden side.

Uagtet hvilken synsform din bil indkaldes til, forsikrer vi dig et kvalitetssyn foretaget af erfarne branchefolk.

Bilsyn er et vidt begreb, og vi ved, om nogen, det kan efterlade mange uafklarede spørgsmål. Derfor har vi samlet alt, hvad du behøver at vide, ét sted. Læs mere om bilsyn.

Serviceaftale til din bil – din tryghed i hverdagen   

Autoriseret Autoværksted - Trio Biler
Tegn en serviceaftale i dag hos Trio Biler
Serviceaftale på din bil - Læs mere her.

Få frihed ved at tegne en serviceaftale hos os.

Vores serviceaftaler har til formål at sikre dig mod store uforudsete udgifter, når din bil skal på værksted. Du sikrer, at din bil bliver serviceret efter producentens forskrifter, af professionelle mærkespecialister, der løbende uddannes i de nyeste teknologier til vedligeholdelse af netop din bil.

Du kan overordnet vælge mellem 3 forskellige varianter: Standard, Medium og Premium, men vi skræddersyr’ selvfølgelig din serviceaftale, så den dækker lige præcis dit kørselsbehov. Skulle dine kørselsbehov ændre sig undervejs, så justerer vi hurtigt i aftalens betingelser for at opnå den mest økonomiske løsning for dig.

Som Serviceaftale kunde hos Trio Biler får du udgifterne for serviceydelser fordelt pr. måned, hvilket er med til skabe tryghed og overblik i hverdagen. Du får serviceret din bil på samme værksted hver gang, hvor faglighed er i højsædet.

Gør som vores andre tilfredse kunder og tegn en serviceaftale hos Trio Biler.

Indhent skræddersyet tilbud på serviceaftale til din bil her.

  _______

  Lad os sammen skabe dine unikke fordele

  Bliv en del af vores serviceabonnement og få gavn af de ekstraordinære fordele, der medfølger. Du garanteres bl.a.:

  R

  Servicering af din bil efter fabrikkens forskrifter, så du er sikret at garanti og evt. kulance er opretholdt og dokumenteret efter bogen

  R

  Højtuddannede mekanikere, der har adgang til de nødvendige teknologier og hjælpemidler til vedligeholdelse af netop din bil

  R

  Udelukkende fabriksgodkendte kvalitetsreservedele

  R

  Gratis lånebil ved serviceeftersyn ekskl. brændstof

  R

  Ekstraordinære rabatter ved køb af tilbehør og udstyr

  Ønsker du at forlænge din serviceaftale?

  Ønsker du at føre succesen videre ved en serviceaftale-forlængelse, så håber vi, du vil sende os en mail til cc@triobiler.dk med dit registrerings- samt telfefonnummer. Når vi modtager din henvendelse, vil vi ringe dig op hurtigst muligt, hvor vi i fællesskab med dig vil få skabt et nyt eller tilsvarende serviceabonnement, der lever op til dine forventninger!

  Skadecenter Ballerup

  Vi er der for dig, hvis uheldet skulle være ude!  

  Skulle uheldet være ude, så kan vi hjælpe dig! Vores skadecenter i Ballerup består af specialuddannede Nissan, Maxus og Mitsubishi karrosseriteknikere, som udfører alle former for skades- og lakarbejde. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, hvorfor vi hurtigt kan hjælpe dig med al det praktiske, der medfølger.

  Hos vores skadecenter i Ballerup, er du sikret et autoriseret autoværksted, der tilbyder professionel skadeservice med fokus på kvalitetsarbejde og overholdelse af bilens forskrifter.

  Vi udbedrer skader på din bil, uagtet mærke

  Vores pladesmede er specialister inden for alt pladearbejde. De er opdateret på den nyeste teknologi indenfor reparations metoder og lakering og garanterer dig en sikker og pålidelig bil ved endt værkstedsbesøg.

  Bestil tid på skadeværksted!

  _________

  Vi sørger for lejebil*, mens vi reparerer din bil

  Kør trygt din bil forbi vores skadecenter i Ballerup. Vi ønsker at gøre det så ukompliceret, som muligt, hvilket medfører, at du blot indleverer din bil hos os efter aftale, og tager rullende herfra i en af vores lejebiler.

  *Gratis lånebil til vores kunder med serviceaftale. Ekskl. brændstof og selvrisiko

  Autoriseret autoværksted | Vi holder af din tryghed

  Book tid på værkstedet

  Indlevér din bil på ét af vores autoriserede værksteder og opnå…

  Professionel rådgivning

  Når du bestiller tid på et af vores autoriserede værksteder, bliver du mødt af erfarent personale med indgående kendskab til service, reparation og garantibestemmelser.

  Kvalitetskontrol

  Vores mærkeuddannede teknikere er specialister netop inden for dit bilmærke og udfører alle reparationer og skadesarbejde efter fabrikkens forskrifter, hvilket sikrer, at du trygt kan køre videre i din bil efter endt værkstedsbesøg.

   Lejebil

  Har du brug for lejebil mens din bil er på værksted? Har du en serviceaftale hos os, tilbyder vi gratis lånebil. Er du ikke serviceaftale-kunde, hjælper vi dig selvfølgelig også med attraktiv lejebil til en stærk pris.

  FAQ – Autoriseret autoværksted

  Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

  Autoriseret eller uautoriseret? Et spørgsmål du skal tage stilling til, når din bil skal på værksted.

  I det kommende afsnit, vil vi forsøge os på at gøre det klart, hvad og hvilke fordele et autoriseret værksted er forbundet med.

  Når du vælger et autoriseret værksted, er du sikret specialister inden for bestemte bilmærker. Yderligere kræver et autoriseret værksted en godkendelse fra importøren, hvormed de bliver kvalificeret til at reparere de respektive mærker, værkstedet har autorisation til. Dette medvirker bl.a. til, at du er garanteret specialuddannede mekanikere inden for netop din bilmodel, højt serviceniveau og en grundig viden om fejlsøgning og reparation.

  Hvad koster et serviceeftersyn?

  Prisen på et serviceeftersyn kan påvirkes af mange faktorer. Den bliver bl.a. baseret på bilens mærke, model, kørte km., årgang og motor.

  Grundlæggende kan du regne med, at et serviceeftersyn hos Trio Biler har et prisspænd på mellem 1495 – 5995 kr.

   Hvad betyder prismatch?

  Vi matcher altid prisen!

  Med prismatch fra Trio Biler kan vi, som autoriseret værksted, tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette.

  Læs om betingelser for prismatch.