Forside 9 Maxus

Maxus Forhandler i Danmark

Det er med stor glæde, at vi, hos Trio Biler, har været en del af etableringen, af de 100% elektriske biler fra Maxus, på det danske marked.

Sortimentet indeholder blandt andet den populære Maxus e-Deliver 3, som er en el-varebil, med batteripakker på hhv. 35 kWt og 52,5 kWt, hvilket giver banebrydende rækkevidde. Den byder på op til 1.000 kg nyttelast, hvorfor den både egner sig til transportfirmaer og håndværkere.

Maxus har også formået at indtrænge sig på personbils-markedet med deres elektriske familiebil, Maxus Euniq 5 MPV. Nu efterfølges den af en ny spændende variant, den elektriske Maxus Euniq 6 SUV, som kan leveres fra april 2022. Maxus Euniq 6 består af et bagagerum, der kan rumme optil 754 liter, hvorfor det er den perfekte familie-elbil. Maxus Euniq 6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og Du kan forhåndsbestille bilen allerede nu!

Opdag vores Maxus elbils-sortiment her.

Saic Motor Maxus

Maxus er et helejet datterselskab af SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), der producerer syv millioner biler årligt. Dermed er Maxus at finde, som Kinas største, og verdens syvende største, bilproducent.

Samtidig er SAIC partner i verdens største producent af elbilbatterier, CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), og deraf sikres batteriets fremtidige leveringskapacitet.

SAIC Motor har både Volkswagen og GM, to af verdens største bilproducenter, som samarbejdspartnere, hvorfor SAIC Motor, med stor succes, har udarbejdet en udviklingsstrategi, der har resulteret i stor vækst. 

Maxus forhandler - Trio Biler

Maxus biler

Interessen for elbiler vokser støt. Vi er autoriseret Maxus forhandler, hvilket har givet os en god grobund, når det omhandler fremtidens biler. Vi har specialiseret os i at forhandle miljørigtige biler, til både erhverv- såvel, som private kunder, hvorfor Du kan forvente at modtage professionel vejledning i vores udvalg af grønne biler og om selve Maxus-konceptet.

Overvejer Du at vælge en elbil fra Maxus, når du skal købe ny bil? Vi ved, om nogle, at overgangen fra benzin-/dieselmotor til elektrisk drivline, kan medføre stærke overvejelser, som ofte, resulterer i følelsen af begrænset kørsel frihed.

Du kan være helt sikker på, at vi giver os tid til at besvare alle dine spørgsmål, Du måtte have, i denne forbindelse. Vi bestræber os på at forstå dine behov og vi sørger altid for, at Du bliver tildelt en sælger, der selv kan fortælle om det at blive/være elbils-ejer.

Elektriske biler fra Maxus med banebrydende rækkevidde

Vi forhandler elektriske person- og varebiler fra Maxus. De leverer 100% elektriske drivliner og har banebrydende rækkevidder.

​Vi tilbyder blandt andet 7-personers elbil, Maxus Euniq 5 MPV, med en rækkevidde optil 356 km, tagboks og trailermuligheder. Alt dette gør Maxus Euniq 5 MPV-7 sæder, til den perfekte elektriske familiebil.

Yderligere tilbyder vi den elektriske varevogn e-Deliver 9, som leverer den plads, Du forventer af en varebil. Bilen kan fås med et varerum på 9,7m3 eller 11m3 og med en maksimal lastkapacitet på op til 1200kg. Maxus e-Deliver 9 har en rækkevidde på optil 296km* (WLTP combined).

Vi forhandler følgende modeller fra Maxus:

Maxus elbiler - Oplev dem hos Trio Biler

Maxus personbil

Det kinesiske mærke Maxus kom til Danmark i 2020, hvor personbilen, Maxus Euniq 5 – en eldrevet, 7-personers MPV, blev præsenteret, og nu også med 6-sæder. En anden spændende nyhed fra Maxus, er den nye SUV, Maxus Euniq 6, designet til både hverdag og længere ture.

Den nye Euniq6 SUV har alt det, man forventer af en SUV. Max komfort, max udstyr, max rækkevidde og max bagageplads! En stor elektrisk SUV – hvor Du kan være sikker på, at få max elbil for pengene.

Læs mere om din farvorit:

Maxus Euniq 5, 7-sæders, Maxus Euniq 5, 6-sæder eller Maxus Euniq 6 SUV 

Garanti

Når Du vælger en personbil fra Maxus, er Du sikret optimal tryghed. Maxus Euniq5 MPV sælges med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km., og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

Maxus Euniq5 - 6 sæder

Maxus varebiler – 100% elektrisk!

Ønsker du en grønnere fremtid for din virksomhed? Så har vi løsningen til dig. Vi hjælper dig med at blive klogere på fremtidens biler!

Hos Trio Biler gør vi det nemt at køre på 100% el ved at tilbyde professionel rådgivning. Vi har selv stor erfaring indenfor elektriske varebiler. Vi har erfaret, at den grønne omstilling er en sand fornøjelse, både for dig, som virksomhed, dine medarbejdere og jeres kunder. Et af de bedste brandsignaler din virksomhed kan fremvise udadtil, er miljøansvar og derved en grøn profil, ved at omdanne Jeres flåde til elbiler.

Uanset hvilken slags elektrisk varebil, Du er på udkig efter, kan vi med sikkerhed finde en Maxus til ethvert behov – Store, som små, med eller uden lad.

Bliv klogere på de populære elektriske varebiler fra Maxus her!

Maxus e-Deliver 9 - Oplev den hos Trio Biler
Erhvervsbiler til salg

Maxus Danmark priser

Prisen på en Maxus varebil starter fra 199.900 kr. ex. moms.

Prisen på en Maxus personbil starter fra. 359.900 kr.

Vi samarbejder med nogle af landets største finansieringsselskaber, hvorfor vi tilbyder attraktive finansieringsmuligheder på din næste grønne, elektriske og økonomiske bil.

Vi glæder os meget til at vise de 100% elektriske modeller frem for jer! Hvis du heller ikke kan vente med at indvie de elektriske biler fra Maxus med banebrydende rækkevidde, så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

1 + 10 =