Forside 9 Maxus

Maxus forhandler i Danmark

Det er med stor glæde, at vi, hos Trio Biler, har været en del af etableringen, af de 100% elektriske biler fra Maxus, på det danske marked.

Sortimentet indeholder blandt andet den populære Maxus e-Deliver 3, som er en el-varebil, med batteripakke på 50,2 kWh, hvilket giver banebrydende rækkevidde. Den findes i to forskellige længder, med varerumsvolume på 4,8 og 6,3 m3, og op til 930 kg. nyttelast, hvorfor den både egner sig til transportfirmaer og håndværkere. Opdag yderligere Europas første elektriske pickup, Maxus eT90, der med sin robuste konstruktion og pålidelige ydeevne kan klare alt, hvad du kaster efter den, uanset om du skal transportere tungt udstyr eller tage familien med på eventyr.

Maxus har også formået at indtrænge sig på personbils-markedet med deres elektriske familiebil, Maxus Euniq 6 SUV. Maxus Euniq 6 består af et bagagerum, der kan rumme optil 754 liter, hvorfor det er den perfekte familie-elbil. Maxus Euniq 6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter.

Opdag vores Maxus elbils-sortiment her.

Saic Motor Maxus

Maxus er et helejet datterselskab af SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), der producerer syv millioner biler årligt. Dermed er Maxus at finde, som Kinas største, og verdens syvende største, bilproducent.

Samtidig er SAIC partner i verdens største producent af elbilbatterier, CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), og deraf sikres batteriets fremtidige leveringskapacitet.

SAIC Motor har både Volkswagen og GM, to af verdens største bilproducenter, som samarbejdspartnere, hvorfor SAIC Motor, med stor succes, har udarbejdet en udviklingsstrategi, der har resulteret i stor vækst. 

Maxus forhandler - Trio Biler

Maxus biler

Interessen for elbiler vokser støt. Vi er autoriseret Maxus forhandler, hvilket har givet os en god grobund, når det omhandler fremtidens biler. Vi har specialiseret os i at forhandle miljørigtige biler, til både erhverv- såvel, som private kunder, hvorfor du kan forvente at modtage professionel vejledning i vores udvalg af grønne biler og om selve Maxus-konceptet.

Overvejer du at vælge en elbil fra Maxus, når du skal købe ny bil?

Vi ved, om nogle, at overgangen fra benzin-/dieselmotor til elektrisk drivline, kan medføre stærke overvejelser, som ofte, resulterer i følelsen af begrænset kørsel frihed.

Du kan være helt sikker på, at vi giver os tid til at besvare alle dine spørgsmål, du måtte have, i denne forbindelse. Vi bestræber os på at forstå dine behov og vi sørger altid for, at du bliver tildelt en sælger, der selv kan fortælle om det at blive/være elbils-ejer.

Elektriske biler fra Maxus med banebrydende rækkevidde

Vi forhandler elektriske person- og varebiler fra Maxus. De leverer 100% elektriske drivliner og har banebrydende rækkevidder.

Vi tilbyder bl.a. Maxus Euniq6. Den elektriske familiebil tilbyder en stor udstyrspakke, som blandt andet byder på Apple Carplay, elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og stort læderinteriør.

Yderligere tilbyder vi den elektriske varevogn e-Deliver 9, som leverer den plads, du forventer af en varebil. Bilen kan fås med et varerum på 9,7m³, 11m³ eller 13m³ og med en maksimal lastkapacitet på op til 1350. e-Deliver 9 har en en rækkevidde op til 296km/353km (WLTP kombineret/urban). 

Vi forhandler følgende modeller fra Maxus:

Maxus elbiler - Oplev dem hos Trio Biler

Maxus personbil

Det kinesiske mærke Maxus kom til Danmark i 2020, hvor personbilen, Maxus Euniq 5 – en eldrevet, 7-personers MPV, blev præsenteret, og senere med 6-sæder.

Nu har Maxus Euniq 6 SUV indtaget de danske veje med MAX bagageplads, MAX udstyr og MAX teknologi. Den giver dig alt det, du forventer af en SUV, og mere til. 

Læs mere:

Maxus Euniq 6 SUV 

En anden nyhed er Maxus eT90, Europas første elektriske pickup. Markedet for pickups er domineret af fossile motorer, og på nuværende tidspunkt, ser vi ingen elektriske pickups på det europæiske marked, hvilket gør den nye Maxus eT90 attraktiv. 

Læs mere:

Maxus eT90

Garanti

Når du vælger en personbil fra Maxus, er du sikret optimal tryghed. Maxus sælges med nybilsgaranti på 5 år/100.000 km., og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

Maxus eT90 pickup

Maxus varebiler – 100% elektrisk!

Ønsker du en grønnere fremtid for din virksomhed? Så har vi løsningen til dig. Vi hjælper dig med at blive klogere på fremtidens biler!

Hos Trio Biler gør vi det nemt at køre på 100% el ved at tilbyde professionel rådgivning. Vi har selv stor erfaring indenfor elektriske varebiler. Vi har erfaret, at den grønne omstilling er en sand fornøjelse, både for dig, som virksomhed, dine medarbejdere og jeres kunder. Et af de bedste brandsignaler din virksomhed kan fremvise udadtil, er miljøansvar og derved en grøn profil, ved at omdanne jeres flåde til elbiler.

Uanset hvilken slags elektrisk varebil, du er på udkig efter, kan vi med sikkerhed finde en Maxus til ethvert behov – Store, som små, med eller uden lad.

Bliv klogere på de populære elektriske varebiler fra Maxus her!

Maxus e-Deliver 9 - Oplev den hos Trio Biler
Erhvervsbiler til salg

Maxus Danmark priser

Vi samarbejder med nogle af landets største finansieringsselskaber, hvorfor vi tilbyder attraktive finansieringsmuligheder på din næste grønne, elektriske og økonomiske bil.

Vi glæder os meget til at vise de 100% elektriske modeller frem for jer! Hvis du heller ikke kan vente med at indvie de elektriske biler fra Maxus med banebrydende rækkevidde, så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

9 + 15 =