Forside 9 Erhverv 9 Nissan Interstar
INDHENT TILBUD

DEN HELT NYE NISSAN INTERSTAR

Nissan Interstar - Oplev den hos Trio Biler

NISSANS STORE VAREVOGN

BYDER PÅ ADSKILLIGE MULIGHEDER

Ny Nissan Interstar byder på flere forskellige skræddersyede opbygningsmuligheder for at opfylde dine og din virksomheds specifikke behov.

Den findes med forskellige udvalg af dCi-motorer, der yder mellem 150 hk, 160 hk og 180 hk. Alle motorer overholder de nyeste standarder for udledning (EURO6D-Full eller EUROVIe).

VÆLG DEN INTERSTAR, DER PASSER TIL DIG OG DIN VIRKSOMHED

Forhjulstrukket varevogn

Baghjulstrukket varevogn

Combi

Platform-kabine

Forhjulstrukket chassis med enkelt / dobbelt kabine

Baghjulstrukket chassis med enkelt / dobbelt kabine

NISSAN INTERSTAR LEASING

Oplev attraktiv erhvervsleasing med Nissan Interstar. Vores skræddersyede løsninger tilbyder konkurrencedygtige priser og en bred vifte af fordele til dig og din virksomheds behov. Nissan Interstar leasing tilbyder ikke blot pålidelighed og komfort, men også en alsidig og økonomisk fordelagtig mulighed, der bidrager til at styrke din virksomheds fremtisige vækst. 

KONTOR PÅ FARTEN

Nissan Interstar sørger for, at alle ture føles nemme.

Den nye Nissan Interstar byder på en rummelig, praktisk og opkoblet kabine samt et stort og alsidigt lastrum, hvorfor du og din virksomhed altid holdes kørende og oragniseret fra last til kørsel. Smart opbevaring og intelligente hjælpesystemer giver dig overblik, ro og fokus, uanset hvor dine veje fører dig hen. De mange praktiske løsninger, der kan tilpasses, gør det hurtigt at læsse og losse til enhver opgave.

Med den nye Nissan INTERSTAR får du en oplevelse af alsidighed, som aldrig før. Fra døre med bredere åbning og forskellige skillevæg-designs til valg af for- eller baghjulstræk, er du garanteret en løsning, der opfylder alle dine behov. 

Nissan Interstar 2022 - Oplev den hos Trio Biler
BRED OG NEM ADGANG

Mulighed for bagdøre der kan åbnes helt op med 270° gør, at de ikke er i vejen, hvilket giver dig bred og nem adgang til lastrummet.

Plads til alt det nødvendige

Vælger du en Nissan Interstar, får du en ryddelig kabine, hvilket giver dig den nødvendige plads, du har brug for.  Udover dens rummelighed, byder den på smart opbevaringsplads. Oplev blandt andet, at bordet midt for forsædet byder på drejelig bakke og yderligere pop-op-bord.

Nissan Interstar giver dig god komfort og plads til både fører og passagerer. Interiøret er let og indbydende. Med dens sikkerhedsfunktioner, herunder ABS med EBD, ESP og airbags, er du garanteret optimal tryghed på alle dine ture. 

Nissan Interstar 2022 - Oplev den hos Trio Biler
Nissan Interstar 2022 - Oplev den hos Trio Biler
SMARTERE, STÆRKERE OG MERE EFFEKTIV

Den nye Nissan Interstar har teknologi, sikkerhedssystemer, opkobling og hjælpefunktioner, der alt sammen bidrager til en bedre køreoplevelse og god sigtbarhed. 

Advarsel ved vognbaneskift

Hvis der er risiko for, at din bil forlader vognbanen ved en fejl, advarer systsemet dig med lyd og lys [1]

Hill start assist 

Denne teknologi giver føreren mulighed for nemt at skifte fra bremse-pedalen til speederen, uden at bilen triller bagud [1]

Elektronisk stabilitetsprogram (ESP)

Det elektroniske stabilitetsprogram stabiliserer automatisk din bil, når du bremser, speeder op eller drejer om et hjørne. 

Advarsel om biler i de blinde vinkler

Spejlet til blinde vinkler hjælper dig med at undgå sammenstød ved at registrere og gøre dig opmærksom på biler i din blinde vinkel [1]

Støtte ved sidevind

Teknologien i støtte ved sidevind [1] gør, at det føles sikkert at køre høje biler, selv når det blæser. Den registrerer slinger, der skyldes vindpust, der rammer bilen fra siden.

[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. 

NISSAN INTERSTAR

For tilbud, uddybende spørgsmål eller testkørsel – Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

UDFORSK MERE

Gå på opdagelse i vores sortiment af innovative varebiler.