Mitsubishi Forårskampagne 

Gældende fra 12. april – 13. juni


Lige nu, kan du, som Mitsubishi ejer, få gennemgået 24 punkter samt påfyldt sprinklervæske for kun:

kr. 95,-

Ekstraordinær rabat på udvalgte reservedele

Yderligere vil vi i hele perioden, 12. april – 13. juni, tilbyde ekstraordinær overordnet rabat på 10% på udvalgte reservedele og tilbehørsprodukter.

Få markedets bedste pris

Med Prismatch fra Trio Biler kan vi, som autoriseret værksted, tilbyde dig markedets bedste pris. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde et værksted, der kan give dig et lavere tilbud, så vil vi til enhver tid matche dette*.

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn og så med specialuddannede mekanikere. Ved at lade os, som autoriseret værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.


*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 1 måned og være indhentet indenfor en radius af 25 km. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

5 gode grunde til at vælge et autoriseret Mitsubishi værksted

1. Vi giver din bil fordel af den nyeste viden

2. Korrekt værktøj 

3. Dokumentation for udført værkstedsarbejde 

4. Højteknologi og Euro NCAP 

5. Tilpasning af din Mitsubishi 

 

Kontakt os i dag og hør nærmere, om hvilke fordele vi kan tilbyde dig

Når du udfylder formularen nedenfor, vil du blive kontaktet af vores værksted!

7 + 3 =