MOTORSPORT FOR HELE FAMILIEN 

Copenhagen Historic Grand Prix 2021 

Skal du være med til at opleve det bedste motorsportevent i København? Det håber vi, for det skal vi, og vi vil meget gerne se dig.  

Hvor, hvornår og hvordan? 

Copenhagen Historic Grand Prix er et racerløb på Bellahøj i København – med masser af action, dramatik, fuld fart og en bred vifte af underholdning.

Til eventet, kan du bl.a. finde os, Trio Biler, hvor vi vil fremvise vores nyeste mærke Maxus –

ELECTRIFYING THE FUTURE.

Et helt igennem bæredygtigt brand, vi er meget stolte af, at kunne repræsentere.

Hvis du også er nysgerrig på en grønnere løsning, håber vi, Du vil kigge forbi vores stand, som befinder sig i området “Green City” – placeringen er illustreret på nederste billede til højre.  

Tilmeld dig i dag 

Tilmelding sker via CHGP’s egen hjemmeside, som vi har linket til nedenfor. Her kan du også læse mere om selve eventet, aktiviteter og meget andet.

Vi håber Du har lyst til at opleve Europas smukkeste gadeløb, og en enestående begivenhed, sammen med os. Det hele løber af stablen den 6. – 8. august 2021 på Bellahøj Park i København. 

Vi glæder os til at se dig, hvor vi forhåbentlig vil blive klogere på den kulturhistoriske fortælling om racerbilens udvikling fra motorsportens fødsel til innovative el- og hybridbiler, vi kender i dag.