MAXUS T90 

Europas første elektriske pickup

Maxus lancerer Europas første elektriske pickup, Maxus eT90. En pickup, der leveres med en 88,5 kWt batteripakke, batterivarmer og hele 5 sæder. Markedet for pickups er domineret af fossile motorer, og i skrivende strun, ser vi ingen elektriske pickups på det europæsiske marked, hvilket gør den nye Maxus eT90 unik og atttraktiv, når den ankommer til Danmark.

Med den nye Maxus eT90, får du en pickup truck, der både er robust og pålidelig. Den er typegodkendt, som N1 varevogn, og er dermed WLTP-testet med tunge belastninger. Det betyder også, at den fuldelektriske pickup klare alt, hvad du kaster efter den.

Maxus eT90 har en klasseledende rækkevidde op til 330 km rækkevidde (WLTP kombineret) samt en elektrisk motor på 204 hk, som genererer et drejningsmoment på 310 Nm. Den har en nyttelast op til 1000 kg. og har mulighed for at leveres med træk. Trækvægten er endnu ikke bekræftet.

FORVENTER BILER I LØBET AF ÅRET

Der er netop åbnet op for forsalg af den elektriske pickup truck, og Maxus bekræfter, at levering allerede er klar i løbet af året. Bilen lanceres i farven black, men vil på sigt åbne op for bestillinger i farverne: White, Blue, Grey og Orange.

Gå ikke glip af høj kørekomfort, nyeste teknologi, fantastisk ydeevne og imponerende rækkevidde.

SIKKERHED

Elektronisk stabilitetskontrol

Bakkamera

Parkeringssencor

Hill Decent Control

MÅL

Længde (m): 5,37

Bredde (m): 1,9

Højde (m): 1,8

Akselafstand (m): 3,15

FORBRUG / RÆKKEVIDDE

Rækkevidde WLTP kombineret: 330 km.

GÅ FORREST I DEN GRØNNE OMSTILLING

Hos Trio Biler gør vi det nemt at køre på 100% el ved at tilbyde professionel rådgivning. Vi har selv stor erfaring indenfor elektriske køretøjer, lige fra varebiler til personbiler, og vi garanterer, at det vil være en sand fornøjelse både for dig, som virksomhed, dine medarbejdere og jeres kunder.

Er du nysgerrig på den nye elektriske pickup truck, eT90, og den grønne omstilling? Så udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!