Forside 9 Nye biler 9 Ny Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
BOOK PRØVEKØRSEL
SE AKTUELLE TILBUD

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

GENNEMTESTET PLUG-IN HYBRID

Den avancerede drivlinje har elmotorer på bade for- og bagakslen samt en kraftig brændstoføkonomisk benzinmotor. De to motorer arbejder sammen for at optimere bilens ydelse.

Eclipse Cross PHEV byder på utallige banebrydende teknologier, hvilket gør den både hurtigreagerende og støjsvag. Oplev lysten til at køre uden begrænsninger. Skiftet mellem kørsel på ren el og benzin sker automatisk, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

RÆKKEVIDDE

Eclipse Cross PHEV gør det muligt at køre helt op til 45 km. på ren el (WLTP). Kombinationen med dens 2,4 liters benzinmotor får du en rækkevidde på omtrent 600 km. Eclipse Cross PHEV opsamler bevægelsesenergi gennem regenerativ bremsning, hvorfor batteriet oplades, når du bremser eller kører ned ad bakke.

Eclipse Cross PHEV leveres med en batterikapacitet på 13,8 kWh og en brændstofeffektiv benzinmotor, så du trygt kan tage på eventyr uden at bekymre dig om opladning af bilen.

OPLADNING

Eclipse Cross PHEV gør det nemt at oplade ved at tilbyde flere forskellige opladningsmuligheder. Den kan oplades via ladeboks hjemme, ved offentlige ladestandere, via hurtigladere med CHAdeMO-stik og mens du kører.

Hurtiglader 80% opladning på blot 25 minutter.

Almindelig offentlig lader 100% på ca. 4 timer.

CLEVER ABONNEMENT

Mitsubishi har indgået samarbejde med Clever – Danmarks største ladenetværk.

Ved køb af den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV får du mulighed for at lade ubegrænset med et Clever Unlimited-abonnement ude, hjemme eller på farten.

Kontakt os for at høre nærmere om opladning med Clever.

KØREOPLEVELSEN

Oplev en køreoplevelse udover det sædvanlige. Den nye Eclipse Cross PHEV har et stift karosseri, velafstemt affjedring, lavt tyngdepunkt og twin-elmotor til 4WD systemet S-AWC, der alt sammen bidrager til sikre og stabile køreegenskaber.

TWIN MOTOR

Eclipse Cross PHEV skiller sig ud med sine to elmotorer i modsætning til de fleste andre hybridbiler på markedet. De to elmotorer giver dig mulighed for at køre på ren el oftere, hvorfor du vil opleve en mere behagelig køretur med jævn acceleration.  

INTELLIGENT FIREHJULSTRÆK

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC). Dette system fungerer via en kombination af krængningskontrol (AYC), aktiv stabilitetskontrol (ASC) og blokeringsfrie bremser (ABS).

 

VÆLG MELLEM 5 KØRETILSTANDE

Med den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV kan du styre bilens kørestil i forhold til vejforholdene med drive mode vælgeren i midterkonsollen.

NORMAL

Solid 4WD kørsel egnet til alle veje og forhold.

SNOW

Denne køretilstand gør det lettere at starte og giver et bedre vejgreb på sne- eller isglatte veje.

GRAVEL

Gravel mode giver bedre ydelse og vejgreb på ujævne grus- og skovveje.

TAMAC

Oplev større stabilitet og køreglæde, når du kører på snoede og asfalterede veje.

ECO

Mere økonomisk kørsel under normale forhold.

SIKKERHED

Eclipse Cross PHEV leverer et højt sikkerhedsniveau med hele 7 airbags, et avanceret nødbremsesystem samt andre teknologier i form af radarer, kameraer og sensorer, som registrerer dine omgivelser og advarer dig om potentiel fare.

Udvalgte teknologier er beskrevet nedenfor.

ADAPTIV FARTPILOT

Med adaptiv fartpilot får du en behagelig og stressfri kørsel. Teknologien anvender en radar til at holde afstand mellem dig og den forankørende. Sænker bilen foran dig farten eller bremser op, sørger systemet automatisk for at gøre tilsvarende for dig.  

BLIND SPOT WARNING

Med Blind Spot Warning bliver du advaret med et signal, hvis der befinder sig en bil i din blinde vinkel.

HILL START ASSIST

Hill Start Assist gør det nemt at starte på en skråning. På skråningen vil bilen automatisk bremses i op til to sekunder, mens du slipper bremsen.

MULTI AROUND MONITOR

Med Multi Around Monitor er alle vinkler dækket. Kameraer foran, bag og på siderne fortæller dig, hvad der befinder sig i de blinde vinkler.  

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV PRIS

Priser fra 269.995 kr.

Eclipse Cross PHEV Interiør

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV INTERIØR

Eclipse Cross PHEV er rummelig med høj komfort og lettilgængelighed.

Bilens instrumentbord er designet således, at alt er inden for rækkevidde. Betjening af funktionerne kræver minimum bevægelse, så du i stedet kan have fokus på vejen.

8” SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM

Smartphone Link Display Audio System er en touchskærm, som er kompatibel med din smartphone.

SÆDEVARME

Komfort til bagsædepassagererne, der nu kan glæde sig over varme i sædet.

FLEKSIBLE SÆDER

Bagsæderne kan lægges helt ned, hvis mere bagageplads ønskes. Bagsæderne har 9-vejs justering for optimal siddestilling.

359 LITERS BAGAGERUM

Få plads til det hele med et bagagerum, der kan rumme helt op til 359 liter.

Eclipse Cross PHEV Eksteriør

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV EKSTERIØR

Et design, der maksimerer din køreglæde og forskønner din hverdag.

Eclipse Cross PHEV går ikke på kompromis med kvaliteten og design. Den har en suveræn stil, der både er elegant og sporty. Fronten har et markant look, der med sin skrånende motorhjelm trækker blikket ned mod LED-kørelyset.

FARVER

WHITE DIAMOND

RED DIAMOND

LIGHTNING BLUE MICA

BRONZE METALLIC

STERLING SILVER METALLIC

TITANIUM GREY METALLIC

BLACK MICA

WHITE STANDARD

TAG DET NÆSTE SKRIDT

For tilbud, uddybende spørgsmål eller testkørsel – Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

UDFORSK MERE

Gå på opdagelse i Nissans sortiment af innovative crossovers.