OM OS

Trio Biler er en autoriseret bilforhandler, som forhandler mærkerne Nissan, Maxus, Mitsubishi, BYD og JAC, men vi reparerer og servicerer alle mærker. Vi har et dedikeret team, af dygtige fagfolk, med stor fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Vi søger nu en dygtig og engageret pladesmed til vores pladeværksted i Ballerup, hvor du både vil arbejde med vores egne og andre bilmærker.

Jobbeskrivelse

Vi søger en engageret medarbejder til at udføre reparationer af skader i overensstemmelse med fabrikantens specifikationer og retningslinjer. Det er afgørende, at reparationer og vedligeholdelsesarbejde udføres inden for fastsatte tidsrammer og med høj kvalitet. Overholdelse af sikkerhedsprocedurer og -standarder er nødvendig for at sikre en sikker arbejdsplads for både dig selv og dine kollegaer.

Du skal have evnen til effektiv kommunikation med kollegaer og ledelse for at sikre en problemfri arbejdsproces og opnå kundetilfredshed.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet pladesmed / karosseriteknikker.

Du kan arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt.

Du sætter en ære i dit arbejde og leverer kvalitet.

Du har kørekort, herunder B kørekort.

Hvorfor vælge os?

Et godt sammenhold

Vi tilbyder et stærkt sammenhold på arbejdspladsen, hvor vi værner om et positivt og støttende miljø. 

Uformel tone

Vores kultur bygger på en uformel tone, hvor du kan være dig selv og føle dig godt tilpas.

Frihed under ansvar

Du får mulighed for at udfolde dit potentiale og tage initiativ til at løse opgaver. Dette skaber en dynamisk arbejdsdag, hvor du kan føle dig motiveret og engageret.

Attraktive lønforhold

Vi tilbyder attraktive lønforhold, der afspejler din erfaring og kvalifikationer.

Pensionsordning

Udover en konkurrencedygtig løn tilbyder vi en attraktiv pensionsordning.

Sundhedsforsikring

Vi sørger for din sundhed og trivsel ved at tilbyde en omfattende sygeforsikring.

Ansøgning

Har du de rette kvalifikationer og ønsker at blive en del af vores team? Send din ansøgning, CV og eventuelle relevante referencer til cc@triobiler.dk senest d. 30/04-2024. Vi kalder løbende til samtale, og ansætter inden ansøgningsfristen, hvis den rette kandidat dukker op. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og møde dig!