Det er kun lidt over et år siden at de første udgaver af el-varebilen e-Deliver 3 rullede ind på det danske el-varebils-marked. Derefter er det kun gået fremad! Responsen på de elektriske varebiler fra MAXUS har været fantastisk, og nu ligger MAXUS nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler i 2021!

Nr. 1 i Danmark!
Maxus har på rekordtid formået at blive en stor spiller på el-varebilsegmentet i Danmark, og har nu fået så stor succes, at el-bilmærket ligger i toppen når det gælder elektriske varebiler.

– Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og markedet er i stor vækst, både i person- og varebilssegmentet. For varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke bare brændstof-, men også service, CO2-ejerafgift samt reparationsomkostninger.

Hos mange andre bilproducenter er der stor usikkerhed omkring adgang til biler og batteriproduktion. Men ikke hos MAXUS! Det kinesiske el-bilmærke har nemlig den fordel at der er biler på lager og du kan derfor få din elektriske MAXUS leveret hurtigt, siger Steffen Vilstrup, Country Manager i Maxus Danmark.

Nye el-varebiler er kommet til
MAXUS startede på markedet med den elektriske varebil, e-Deliver 3, men der er kommet flere til siden da. Vores store varebil, e-Deliver 9 er kommet til Danmark og dette har været en stor succes. Med et varerum på 9,7 m³ og 11 m³ er e-Deliver 9 en af de største modeller i segmentet. Den har en rækkevidde på optil 353 km ved bykørsel og med en lastekapacitet på optil 1200 kg. Den store varebil har været en god supplering til den mindre e-Deliver 3 som fås i størrelserne 4,8 m³ og 6,3 m³.

Den store el-varebil, e-Deliver 9 kan bestilles med en batterikapacitet på 51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh og bilen har derfor været attraktiv at få fingrene i.

Derudover er e-Deliver 9 som Chassis også kommet til! Dette er en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger som boks, lift og lad. Bilen fås i to længder og med en totalvægt på optil 4050 kg. Dertil har den en batteristørrelse på 65 kWh der understøttes af 8 års garanti.

Store ordrer i hus
MAXUS Danmark har i 2021 fået større ordrer i hus, bl.a. fra Instabox og Bring. Den grønne omstilling er hovedfokus hos mange virksomheder og dette kan mærkes, siger Steffen Vilstrup, Country Manager i Maxus Danmark.

Instabox er en fragttjeneste med ukompliceret forsendelse i hele Danmark og Sverige. Instabox har investeret i 43 MAXUS el-varebiler og MAXUS Danmark forventer et godt fremtidigt samarbejde!
Logistikaktøren Bring har også valgt at investere i MAXUS og mange byer i Danmark får derfor leveret deres pakker på helt CO2-fri vis.

MAXUS – ELECTRIFYING THE FUTURE

Er Du nysgerrig på elbilsmærket, Maxus, eller den grønne omstilling generelt, så er Du meget velkommen til at udfylde formularen nedenfor.
Når vi modtager din henvendelse vil vi tage os tid til at forberede os på din forespørgsel og vende tilbage hurtigst muligt.

 

1 + 5 =