Forside 9 Nissan personbiler 9 Ny Nissan Juke

NY NISSAN JUKE

DEN HELT NYE NISSAN JUKE

Oplev en underholdende, elektrisk oplevelse.

Den næste generation af Nissan Juke har fået opdateret design, der fanger alles opmærksomhed. Forvent mere. Skarpe linjer, dramatiske lygter, moderne udstyr, 19” alufælge og særlige fascinerende detaljer.

Det nye design byder blandt andet på Nissans nye simplificeret logo på en opgraderet afblændet grill, der får Nissan Juke til at klare sig bedre i forhold til vindmodstand. Den unikke hybrid-coupé-crossover er smartere på alle måder. Den er både større, mere rummelig og med endnu mere bagagerumsplads end den forrige model. Den giver dig plads til alle livets eventyr.

KØR SMARTERE MED ALLE NISSANS TEKNOLOGIER

Nissan Intelligent Mobility forandrer måden, du bevæger dig på. Kør mere opmærksomt og få assistance, når du har brug for det.

Med Nissans ProPILOT, som findes til DCT-automatgear, får du en ubesværet kørsel. Den hjælper med at beregne trafikken og holder en fast afstand til bilen foran. Den justerer selv op og ned i fart, og kan bremse helt op ved kø og igen komme tilbage i fart, når trafikken begynder at flyde.

Nissan ProPILOT hjælper dig endvidere med at holde dig i midten af din vejbane.

Oplev Nissan Jukes avanceret sikkerhed og føreassistance. Få hjælp til at læse vejskilte, se biler i din blinde vinkel og genkende forgængere eller cyklister, der krydser din vej. Alt sammen for din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Med Intelligent Around View Monitor får du et kamerasystem, der giver dig 360 graders overblik over din bil, hvilket giver dig en kontrolleret og frygtløs parkeringsoplevelse.

Ny Nissan Juke | Opdag den hos Trio Biler!

NISSAN JUKE HYBRID

Nissan Juke er gjort endnu mere unik med sin nye hybriddrivline, der både gør den stærkere, sjovere og mere effektiv at køre. Hybridteknikken er en topmoderne teknologi, som kombinerer en elmotor med en benzinmotor, og er for dig, som ønsker at køre mere grønt, uden at skulle rode med ladekabler.

Med den nye Juke Hybrid får du en blødere igangsætning og mere støjsvag bil, end hvad du hidtil har været vant til fra den forrige model. Du vil opleve, at din blandede kørsel vil være op til 19% mere effektiv, og din bykørsel op til 40% mere effektiv sammenlignet med JUKE DIG-T 114 DCT.

Nissan Juke Hybrid kører overvejende på el ved bykørsel med hurtig reaktionsevne og glidende acceleration. Du vil opleve en kørsel med maksimal styrke til alle dine køreture i byen samt 143 hk i kombination med en gearkasse med flere indstillinger.

Nissan Juke hybrid | Kommer snart hos Trio Biler
OPLEV DE MANGE KØREINDSTILLINGER

Nissan Juke Hybrid leverer flere forskellige køreindstillinger. Alt sammen for at bidrage til den mest effektive og økonomiske kørsel.

Vælg “Eco” for en forbedret brændstoføkonomi, “Standard” for den bedste balance mellem brændstoføkonomi og ydeevne og “Sport” for maksimal spænding. 

INDSTILLING TIL ELEKTRISK KØRSEL

I Nissan Juke kan op til 67% af din tid med blandet kørsel ske på strøm. (1) 

BEDRE BRÆNDSTOFØKONOMI VED BLANDET KØRSEL

Med denne unikke hybridkombination til elektrisk kørsel i byen genindvindes bremseenergien, der vil tilbageføres til batteriet, mens benzinmotoren kun træder til, når du har brug for det. Din blandede kørsel vil være op til 19 % mere effektiv, og din bykørsel op til 40% mere effektiv sammenlignet med JUKE DIG-T 114 DCT. (2)

 E-PEDAL

Når du aktiverer Nissans e-pedal, styrer du udelukkende med én pedal, hvilket giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Du skal blot røre bremsen, når du ønsker at stoppe e-pedal funktionen.

NISSAN JUKE TIL SALG

VÆLG DEN NISSAN JUKE DER PASSER BEDST TIL DIG

Vi tilbyder mange fleksible finansieringsmuligheder, så du kan gøre din debut i den nye hybrid-coupé-crossover, for mindre end du tror.

NISSAN JUKE PRISER OG MODELLER

Udvalgte modeller ses nedenfor. Se “priser & specifikationer” for alle modeller.

*Kampagnepriser gælder lagerbiler fra 01.01.2024 – 30.04.2024 (Så længe lager haves)

NISSAN JUKE VISIA

Benzin 6MT (6-trins manuel gearkasse)

Fremhævet udstyr 
Startpris 220.159 kr.
 • LED forlygter og LED kørelys
 • Bluetooth® + USB + AUX + 12V
 • 4.2″ avanceret infoskærm i farver (ADAD) skærm i instrument panel
 • Fartpilot & hastighedsbegrænser
 • Intelligent vognbaneassistent
 • Skiltegenkendelse

NISSAN JUKE ACENTA

DIG-T 114 HK 7DCT

Tillæg til Visia 
Kampagnepris fra 234.900 kr.
 • 17″ 2-tonede fælge “Sakura”
 • 8″ touchscreen
 • Apple CarPlay® + Google Android Auto®
 • Bakkamera
 • Opvarmede forsæder og opvarmede og automatisk foldbare sidespejle

NISSAN JUKE N-CONNECTA

DIG-T 114 HK 7DCT

Tillæg til Acenta
Kampagnepris fra 264.900 kr.
 • NissanConnect
 • 7″ avanceret infoskærm i farver (ADAD) skærm i instrument panel
 • Nøglefri betjening med I-key og start/stop-knap
 • Læderrat og Læder gearknop og konsol Ambient belysning
 • Opvarmet forrude
 • 8″ touchscreen

NISSAN JUKE TEKNA

Hybrid 4AMT

Tillæg til N-Connecta
Startpris 338.777 kr.
 • Bose® Personal® Plus Audio System
 • Intelligent Around View Monitor
 • Intelligent (adaptiv) fartpilot
 • Blind Spot Intervention
 • Lane Keep Assist

NISSAN JUKE PRIVATLEASING

Interesseret i privatleasing? Du kan vælge mellem alle Juke udstyrsvarianter.

OPKOBLING

Med Nissans intelligente teknologi er du altid forbundet til din verden. 

Gennem Apple CarPlay® eller Android Auto™ kan du forbinde din telefon til din Nissan Juke, så du bl.a. kan få rutevejledning, foretage opkald, lytte til dine farvorit spillelister og meget andet. (3)

GØR DIN JUKE TIL DIN PERFEKTE PARTNER

Den nye Nissan Juke byder på masser af ekstra tilbehør for en bedre, smartere og mere fleksibel køretur.

Udstyr din Juke med alt fra cykelstativer til luksusmåtter, tagbokse til vendbar bagagerumsbakke og meget mere.

Nissan Juke privatleasing | Kontakt os i dag!
Nissan Juke tilbehør

TAG DET NÆSTE SKRIDT

Oplev Nissan Juke Hybrid.

Udfyld felterne nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(1) Værdien på de 67% for kørsel i elektrisk tilstand er baseret på WLTP-standard betingelser. De viste tal er vejledende og med henblik på sammenlignelighed. Faktiske køreresultater fra den virkelige verden kan variere afhængigt af ekstraudstyr, vedligeholdelse, køremønster og ikke-tekniske faktorer, som vejrforhold kan påvirke de virkelige køreresultater.

(2) Sammenligning mellem Nissan Juke N-Connecta 1.0 114hk DCT og Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143hk. Nissan Juke N-Connecta 1.0 114hk DCT: brændstofforbrug (km/l): lavt: 13,3; medium: 17,9; høj: 19,6; maksimum: 15,4; bl-kørsel: 16,7 ; CO2-udledning bl kørsel (g/km): 137. Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143hk: brændstofforbrug bl. kørsel (km/l): 19,6; CO2-udledning (g/km): 115. Køretøjet er blevet homologeret i overensstemmelse med EU-reglerne ved hjælp af WLTP-testproceduren.

(3) Apple CarPlay® og Android Auto™ er tilgængelige gratis, afhængigt af model og/eller kvalitet. Android Auto™ er kun tilgængelig via en kablet forbindelse. Kontakt din Nissan-forhandler for mere information. Apple CarPlay® er en funktion leveret af Apple Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Android Auto™ er en funktion leveret af Google Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Af årsager uden for Nissans kontrol er Apple CarPlay® og Android Auto™ muligvis ikke tilgængelig i dit land eller mangler muligvis visse funktioner. Nissan frasiger sig ansvaret for utilgængelighed eller mangel på visse funktioner i Apple CarPlay® og Android Auto™ i dit køretøj.