NY NISSAN QASHQAI

Nissan Qashqai mild-hybrid teknologien

Priser fra* 299 900 kr.

ny nissan qashqai

2WD og 4WD

To drivlinjealternativer

140 – 158*

Maks. motorydelse (hk)

14,1 – 15,9*

Brændstofforbrug (km/l)

141 – 160*

CO2 udledning, (g/km)

DESIGN

SUPERRØDE LED-FORSTÆRKEDE BAGLYGTER

DYNAMISKE 19″ AERO ALUFÆLGE

KARAKTERISTISK NY FRONTGRILL

NY NISSAN QASHQAI 2024

NISSAN QASHQAI PRIVATLEASING

Oplev friheden og fleksibiliteten ved privatleasing Nissan Qashqai. Med sin moderne teknologi, stilfulde design og luksuriøse interiør er Qashqai den perfekte SUV til både bykørsel og lange ture. Når du vælger privatleasing, slipper du for bekymringer om bilens værditab og høje vedligeholdelsesomkostninger. Du betaler blot en fast månedlig ydelse, som inkluderer service og vedligeholdelse, og har mulighed for at skifte til en ny model efter leasingperiodens udløb. Vælg Nissan Qashqai privatleasing i dag og nyd en bekymringsfri køreoplevelse. Udforsk priser.

EN SKRÆDDERSYET OPLEVELSE TIL DIG

Den nye Nissan Qashqai tilbyder øjeblikkelig genkendelse af flere førerprofiler og kommer med Google Automotive Services indbygget. Du får adgang til funktioner som Google Assistant, Google Maps og meget mere via Google Play. Med forbedrede tilslutningsmuligheder og flere valgmuligheder end nogensinde før er denne Nissan Qashqai den mest forbundne nogensinde.**

TAG DET NÆSTE SKRIDT

Ønsker du at testkøre den nyeste version af Nissan Qashqai? Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet hurtigst muligt. 

* Brændstofforbrug og CO2-emissioner – De viste WLTP kombinerede tal er kun beregnet til sammenligningsformål. Der kan forekomme ændringer I de tekniske data efter den endelige homologering. Reelle køreforhold vil variere afhængigt af mange variable parametre såsom vejrforhold, kørestil, topografi, last i bilen og andet eftermonteret ekstraudstyr. Tallene er vejledende og er kun vist for sammenligningens skyld, informationen er ikke en del af et tilbud. Tallene vil variere afhængigt af mange faktorer såsom ekstraudstyr, batteritilstand, klimaanlæg, vedligeholdelse, køremønster og ikke-tekniske faktorer såsom vejrforhold, temperatur, kørerute osv. Faktiske forbrugstal vil variere. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP). Nissan forbeholder sig retten til at afslutte uden forudgående varsel.

** Google Assistant er ikke tilgængelig på alle sprog og markeder. Google, Google Play, Google Maps er varemærker tilhørende Google LLC.

*** De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.