Prøvekør den helt nye Nissan Qashqai

NU ELEKTRIFICERET MED MILD-HYBRID KRAFT

Qashqai er altid førende på design og præsenterer en ny vision for SUV’en med innovative opgraderinger, strålende LED-lys og massive 20-tommer alufælge. Med valg af flere farver end nogen anden crossover, er du sikker på at omfavne din personlige stil. 

Elektrificeret drivline 

Oplev kørsel med en spænding, som aldrig før med hele to nye drivliner. Qashqais nye milde hybrid-drivline forbedrer effektiviteten. Qashqai med futuristisk e-POWER-drivline kombinerer elektrisk køretøjsteknologi med bekvemmelighed og kendskabet fra en benzinmotor. Alt dette bidrager til en kørsel med øjeblikkelig acceleration. Nyd en næsten lydløs, elegant og uovertruffen køreoplevelse.

DEN ER NU LANDET, OG VENTER KUN PÅ DIG

Lad eventyret begynde i denne nyudviklede Hybrid SUV, med teknologier, dimensioner og design, der springer alle forventninger. Den helt nye Qashqai løfter crossover-konceptet til et helt nyt niveau.

 

Prøvekør’ den helt nye Qashqai i dag i vores Ballerup afdeling:

Det eneste du skal gøre er, at booke en prøvekørsel via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at du modtager en bekræftelse, en afsprittet bil og en komfortabel køreoplevelse.